Benim bebek alisverisi icin bi magaza arastirmasina girmiyorum cunku bizim bebek giyim uzerine dukkanimiz var babamiz severek sattigi butun kiyafetlerden kizinada getirdi
Kizlar bizim burda cok guzel kar yagiyo ya eve tikildim kaldim simdi disarda olup kar uzerinde gezmek isterdim
bende aslen kayseriliyim canım çıkarsan benim içinde bas karlara bi türlü gelemedim memleketimesenağlama
he bacım kemikli yaparım normalde ama benim herif kemikli ete bu ne ben köpekmiyim kemik koyuyon diyorbenneyaptımki
gaz olucak diye çok korkuyorum iboşum yaa bizimki hala feci gazlı sabahları ben gene aynı saatte burdayım ama sen yoksun :mymeka:
anam nası sarıyon ööle veledi dur sevdim bu işi bende böle çıkariim bebek arabasına portbebesi sığıyo demek :uhm:
Kizlar bizim burda cok guzel kar yagiyo ya eve tikildim kaldim simdi disarda olup kar uzerinde gezmek isterdim
peeeyyy havaya bak nyerim sizn bebiş mağzanızı beecokacimcoookŞeniz
ne şanslı bebekmiş yaw:uhm:bulamadık gittik helikopterciylen evlendik.gerci bnmkinin niyetide yaza helikoptere bindirmek zilliyi:1closedeyes:
cnm yaa hep özenirdi arkadaslarının cocukları gezerdi helikopterle.şimdik sıra bizdeeeedelikafadulden:lepi:Çok üzgünüm çoook
Ask olsun kiz ne hava atmasi ben cok dertliyim zaten isi yuzunden ne tatli var ne pazari bayram gelice ailecek calisyoruz yetisemiyoruz pimpirikli musterilere ramazan byrm da son ayimdaydim karnim burnumda ben bile calistim gerci kasadaydim ama rezillik yani
peeeyyy havaya bak nyerim sizn bebiş mağzanızı beecokacimcoookŞeniz
ne şanslı bebekmiş yaw:uhm:bulamadık gittik helikopterciylen evlendik.gerci bnmkinin niyetide yaza helikoptere bindirmek zilliyi:1closedeyes:
cnm yaa hep özenirdi arkadaslarının cocukları gezerdi helikopterle.şimdik sıra bizdeeeedelikafadulden:lepi:Çok üzgünüm çoook
puhahahahaha zaten benım koca muhasebecı benık koca toktur benım koca ogretmen gıbı bısey deseydın sasardım. anam sız sulalecek mı bolesınız. puhahahaha yav senın herıfın de nıye dıger herıfler gıbı normel bı meslegı yok yav. bı de alengırlısınız massssallah bebeyı helıkopterle gezdırcekler puhahahhahaha (bu arada celen karısı senınle ugrasmak cok zevklı oluo kızmıon dımı )
sen onu bunu bosverde noldu len bzm mantılar:mymeka:
Benim herifin helikoptere acayip meraki var bu uzaktan kumundayla ucurulanlar varya bilirsin belki ondan var cesit cesit benzinlisi elektronik olani felan manyak seviyo ucurmayi gercwegiyle ucmak onun icin bi hayal
Manti kolayda bacim sana nasil ulascak
leyla senn tek cocukmu?kızmıydı erkekmi?bide ekimin ne zamanında doğdu??yazmısındır belki bacım ama kacırmısımdır
kıss leyla nerde sizin tükkanBenim bebek alisverisi icin bi magaza arastirmasina girmiyorum cunku bizim bebek giyim uzerine dukkanimiz var babamiz severek sattigi butun kiyafetlerden kizinada getirdi
benimkide uçakçıı kıss:roflol:peeeyyy havaya bak nyerim sizn bebiş mağzanızı beecokacimcoookŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?