2008 Ekim Anneleri

Benim bebek alisverisi icin bi magaza arastirmasina girmiyorum cunku bizim bebek giyim uzerine dukkanimiz var babamiz severek sattigi butun kiyafetlerden kizinada getirdi

Benim bebek alisverisi icin bi magaza arastirmasina girmiyorum cunku bizim bebek giyim uzerine dukkanimiz var babamiz severek sattigi butun kiyafetlerden kizinada getirdi

peeeyyy havaya bak nyerim sizn bebiş mağzanızı beecokacimcoookŞeniz
ne şanslı bebekmiş yaw:uhm:bulamadık gittik helikopterciylen evlendik.gerci bnmkinin niyetide yaza helikoptere bindirmek zilliyi:1closedeyes:
cnm yaa hep özenirdi arkadaslarının cocukları gezerdi helikopterle.şimdik sıra bizdeeeedelikafadulden:lepi:Çok üzgünüm çoook

he bacım kemikli yaparım normalde ama benim herif kemikli ete bu ne ben köpekmiyim kemik koyuyon diyorbenneyaptımki

pahahahaha benım herıf de senınkıne yakın bı model anacım. beyfendı cok sosyetıktır. kemıklı etı sıyırmakla ugrasmaz. bole durumlarda ben hızmer ederım. kemıklerıyle etı bırbırınden ayırıp etını benım hoduge yedırırım. yoksa dondurucudakı kemıklı etler hep zıyan olcak ay. bu herıflerı hala geberdesum var ya neyse. bı bayram daha gorsunler baaam :1closedeyes:

anacım yaa benım sıpa huy degıstı. sabahları pek fazla hır cıkartmıo artık. sadece arada ıkır mıkır yapıo ben de umursamıyorum. sabah 7de kalkıo 1-1.5 saat uyanık kalıo.o arada mıkırdanıo. sonra kendı kendıne uyuyup kalıo. ıste ben de ılk uyandıgında emzırıom. altını degısıom .hurraaaaaa yatagaakaydirigubbakcemile3 mıkırdamalarına aldırıs etmıom. hihoyyyt bu arada bak bu yontem pek eyı oluo. hanı senın aldıgın araba bu mu dıe resmını koydugun o arabaya pusetı sıgıo anam. ama tam oturuo. 1 mm bosluk kalmıo. sar sarmala delıler gıbı battanıyeye. ayak ortusunu de gecır. bı de yagmurluk oooooohh aksama kadar yollarda surtsen 1 gram soguk gecmez bu arada gaz olcek dıye dıye bebek ondakı vıtamınlerden mahrum mu kalsın ay. bak bnım duduklude haslanıo sımdı. aksama onu yıcez. ben umursamıom vallaha. zaten gaz sorununun bıtmesıne az kaldı. hemı bacak egzersızı yaptırırsan pırt pırt cıkar. benım sıpa cok ossuruklu ole yapınca zart zurt koyverıo. hemı bak kımyon gazı alıo dıolar sen de ole yap barı

Son düzenleme:
Kizlar bizim burda cok guzel kar yagiyo ya eve tikildim kaldim simdi disarda olup kar uzerinde gezmek isterdim

heee duydum kayserılı bı arkadastan. bızım buralara kar neyın pek yagmaz anacım. senede 1 yada ıkı defa ya yagaaaaar ya yagmaz. o da bırıkmez cogu zaaman. koyler ayrı tabı oralara yagıo

Ask olsun kiz ne hava atmasi ben cok dertliyim zaten isi yuzunden ne tatli var ne pazari bayram gelice ailecek calisyoruz yetisemiyoruz pimpirikli musterilere ramazan byrm da son ayimdaydim karnim burnumda ben bile calistim gerci kasadaydim ama rezillik yani

sen onu bunu bosverde noldu len bzm mantılar:mymeka:

açım zaten ibolyaaaaibolysaaaaaseni yiceeeeemmmm:1ninca:cokacimcoook
kız hayaletli sayfayı okudunmu:ecrin_bebek:tam kıllatmalık muhahaa.s

puhahahahaha zaten benım koca muhasebecı benık koca toktur benım koca ogretmen gıbı bısey deseydın sasardım. anam sız sulalecek mı bolesınız. puhahahaha yav senın herıfın de nıye dıger herıfler gıbı normel bı meslegı yok yav. bı de alengırlısınız massssallah bebeyı helıkopterle gezdırcekler puhahahhahaha (bu arada celen karısı senınle ugrasmak cok zevklı oluo kızmıon dımı )

Benim herifin helikoptere acayip meraki var bu uzaktan kumundayla ucurulanlar varya bilirsin belki ondan var cesit cesit benzinlisi elektronik olani felan manyak seviyo ucurmayi gercwegiyle ucmak onun icin bi hayal

ne var len sülemizde kocacım helikopter astsubayı bende örtmnm..:1closedeyes:
hemi kıskandınmı kızım uccak diesositososito yusufuda ucururduk ama bnm herif kızının yanında bi yakışıklıyı kbl etmeeezzyasakkelime
hatta evlenmek işstediğinde babasınıda kbl ederlerse yanında ööle vercekmiş
ne kızcam len sana şıracının şahidi bozacıkaydirigubbakcemile5

Benim herifin helikoptere acayip meraki var bu uzaktan kumundayla ucurulanlar varya bilirsin belki ondan var cesit cesit benzinlisi elektronik olani felan manyak seviyo ucurmayi gercwegiyle ucmak onun icin bi hayal

leyla senn tek cocukmu?kızmıydı erkekmi?bide ekimin ne zamanında doğdu??yazmısındır belki bacım ama kacırmısımdır

benimkide uçakçıı kıss:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…