2008 Ekim Anneleri

sabah annemde sülemişti lapa lapa kar yağıo die...leylacım annemde bana mantı gönderiyor fırınlıyor bende onları atıorum dolaba ohh missm miss... cokacimcoook

kıss ibolya nerdesin heryer hayırsız dolu kıss sen olsaydın bi kahve yapardınn Şeniz ...bunlar hayırsız hayırsızz :mymeka: ... küstüm bende çıkıyorum :dilcikar:

Merancim kacma kiz yemek yapiyoruz herif gelecek ac yazik disari kar tipi sicak corba icsinn o yuzden yazamiyodum sanada kahvee yapiyim canim

sabah annemde sülemişti lapa lapa kar yağıo die...leylacım annemde bana mantı gönderiyor fırınlıyor bende onları atıorum dolaba ohh missm miss... cokacimcoook

Evet ya cok guzel yagiyo sabah kkalktigimda yagiyodu hala yagiyo annenler kayserinin icinde mi oturuyo ilcesinde oturuyolarsa oralara daha cok yagiyodur

herkes kaçışmış bi yerlere yine yalnızım buralardaaaa :içelim:

ay artık yavrumu severken kendimi kaybediyorum delikafadulden kendimi durduramıyorum ısırmak istiyorum valla azcık daha büyüsün hele cokacimcoook yavrum öyyylee tatlı kiii her geçen gün daha da datlulaşıyo... o da beni çok seviyo :asigim: gözlerini benden ayıramıyo yaaa çok hoşuma gidiyo bayılıyorum kızımaaaaa

peki ne zaman işe başlayacaksınız?? bi de bebişlerinize kim bakacak ayarladınız mı?

ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama 1 yıl da çok uzun bir süre.. yavrum en azından 6-7 aylık olana kadar evde kendim bakmayı düşünüyorum.. çalışmayı çok istiyorum aslında yavrumu koynuma yapıştırsam öle çalışsam yarın başlarım çalışmaya kaydirigubbakcemile3 ama ondan ayrılacağımı düşününce çok fena oluyom çoookkk senağlama

valla benım herıf muhasebecı ben de meeemurum :) hayelımdkı meslektı ortmenlık ama kısmet dıılmıs:çok üzgünüm:ne kıskancam len ne guzel vallaha. mınık ceren uccak goklerde ben de ısterdım dıcem ama ben yuksekten korkarım-tatlicadiarzu- bak oglusumun yakısıklı oldugunu kabul edıon nıye kendınızı naza cekıonuz olm begendınız ıste boceeeemı. verın cemre sultanı oglusuma olsun bıtsın bu ıs hemı benım bocuk de bu bahaneyle ucmus olar :ecrin_bebek:

baslama tabi.en gzl zamanlarını göremiyceksin.akşamdan akşama kızını gelişimini farkedeceksin.vallaa hiiiç düşünmüyorum calısmayı:dilcikar: 7 sene beklemişim bunun için gelipte baskasına baktırmam prensesimi..:1no2:en azımdan konusmayı öörensin.şikayet etmeyi öörensin ondan sonrakaydirigubbakcemile5
hankı hayaletlı anacım sabahtan berı adam gıbı oturamadım pc basına

bir derdim var diye bi bölüm var ya burdaşutarafagitti onun içinde iştenaniknanik

benimkide uçakçıı kıss:roflol:

zaten mıllet delıye hasret ben akıllıya. bununku da ucakcımıs hey allahım yav :roflol: len zaten gunduz dustum barmaam acayıp acıo. saglıkocaggındaydık bugun musaıt olamadım anacım. emme saabaha kadar ayaktayım ne zaman ıstersen fınngırdesırık :jeyyar:

CEMREEEE:mymeka:.....

vallaha ben de dusunuom anacım işi yapan her zman bulunur emme bebecıgımın bana ıhtıyacı var o sebeple bı sure kendım buyutrcem bocugumu. sonra buyuyk ıhtımal anneem bakcak. benım ısyerı eve cok yakın olcak o nedenle ogle araları eve gıdıp bocugumu gorebılırım. sankı hıc ayrılmamıs gıbı olar

aynen katılıyorum anacım ıısı her zaman yapcak bırılerı bulunur once bebeler kaydirigubbakcemile5 su hayaletlı yerı atsana bı -bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…