sabah annemde sülemişti lapa lapa kar yağıo die...leylacım annemde bana mantı gönderiyor fırınlıyor bende onları atıorum dolaba ohh missm miss... cokacimcoook
benimkide uçakçıı kıss:roflol:
Tamam canim normalde kiz hasta olur diye cikamiyoruz ama yarin asimiz var her ne kadar arabayla gidecek olsakta inerken binerken de yter
açım zaten ibolyaaaaibolysaaaaa seni yiceeeeemmmm:1ninca:cokacimcoook
kız hayaletli sayfayı okudunmu:ecrin_bebek:tam kıllatmalık muhahaa.s
buuuuuuuuu benım ıcın. buuuuuuuuu celen karısı ıcın. bu da ıbolya karısı ıcundelikafadulden
ne var len sülemizde kocacım helikopter astsubayı bende örtmnm..:1closedeyes:
hemi kıskandınmı kızım uccak diesositososito yusufuda ucururduk ama bnm herif kızının yanında bi yakışıklıyı kbl etmeeezzyasakkelime
hatta evlenmek işstediğinde babasınıda kbl ederlerse yanında ööle vercekmiş
ne kızcam len sana şıracının şahidi bozacıkaydirigubbakcemile5
baslama tabi.en gzl zamanlarını göremiyceksin.akşamdan akşama kızını gelişimini farkedeceksin.vallaa hiiiç düşünmüyorum calısmayı:dilcikar: 7 sene beklemişim bunun için gelipte baskasına baktırmam prensesimi..:1no2:en azımdan konusmayı öörensin.şikayet etmeyi öörensin ondan sonrakaydirigubbakcemile5herkes kaçışmış bi yerlere yine yalnızım buralardaaaa :içelim:
ay artık yavrumu severken kendimi kaybediyorum delikafadulden kendimi durduramıyorum ısırmak istiyorum valla azcık daha büyüsün hele cokacimcoook yavrum öyyylee tatlı kiii her geçen gün daha da datlulaşıyo... o da beni çok seviyo gözlerini benden ayıramıyo yaaa çok hoşuma gidiyo bayılıyorum kızımaaaaa
peki ne zaman işe başlayacaksınız?? bi de bebişlerinize kim bakacak ayarladınız mı?
ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama 1 yıl da çok uzun bir süre.. yavrum en azından 6-7 aylık olana kadar evde kendim bakmayı düşünüyorum.. çalışmayı çok istiyorum aslında yavrumu koynuma yapıştırsam öle çalışsam yarın başlarım çalışmaya kaydirigubbakcemile3 ama ondan ayrılacağımı düşününce çok fena oluyom çoookkk senağlama
hankı hayaletlı anacım sabahtan berı adam gıbı oturamadım pc basına
benimkide uçakçıı kıss:roflol:
valla benım herıf muhasebecı ben de meeemurum :) hayelımdkı meslektı ortmenlık ama kısmet dıılmıs:çok üzgünüm:ne kıskancam len ne guzel vallaha. mınık ceren uccak goklerde ben de ısterdım dıcem ama ben yuksekten korkarım-tatlicadiarzu- bak oglusumun yakısıklı oldugunu kabul edıon nıye kendınızı naza cekıonuz olm begendınız ıste boceeeemı. verın cemre sultanı oglusuma olsun bıtsın bu ıs hemı benım bocuk de bu bahaneyle ucmus olar :ecrin_bebek:
herkes kaçışmış bi yerlere yine yalnızım buralardaaaa :içelim:
ay artık yavrumu severken kendimi kaybediyorum delikafadulden kendimi durduramıyorum ısırmak istiyorum valla azcık daha büyüsün hele cokacimcoook yavrum öyyylee tatlı kiii her geçen gün daha da datlulaşıyo... o da beni çok seviyo :asigim: gözlerini benden ayıramıyo yaaa çok hoşuma gidiyo bayılıyorum kızımaaaaa
peki ne zaman işe başlayacaksınız?? bi de bebişlerinize kim bakacak ayarladınız mı?
ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama 1 yıl da çok uzun bir süre.. yavrum en azından 6-7 aylık olana kadar evde kendim bakmayı düşünüyorum.. çalışmayı çok istiyorum aslında yavrumu koynuma yapıştırsam öle çalışsam yarın başlarım çalışmaya kaydirigubbakcemile3 ama ondan ayrılacağımı düşününce çok fena oluyom çoookkk senağlama
baslama tabi.en gzl zamanlarını göremiyceksin.akşamdan akşama kızını gelişimini farkedeceksin.vallaa hiiiç düşünmüyorum calısmayı:dilcikar: 7 sene beklemişim bunun için gelipte baskasına baktırmam prensesimi..:1no2:en azımdan konusmayı öörensin.şikayet etmeyi öörensin ondan sonrakaydirigubbakcemile5
bir derdim var diye bi bölüm var ya burdaşutarafagitti onun içinde iştenaniknanik
CEMREEEE:mymeka:.....
aynen katılıyorum anacım ıısı her zaman yapcak bırılerı bulunur once bebeler kaydirigubbakcemile5 su hayaletlı yerı atsana bı -bakem
http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/236873-35-aylik-evliyim-ve-aldatildimm.html
:1shok::1shok: bi okuyun heleeeee:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?