2008 Ekim Anneleri

3,5 aylık bal gibi aldatmış daha inanamıyorum dior delüüü -tatlicadiarzu-
ana bizim başımıza gelse ne ederdik acebaa klava:

bizdede çoğu zaman bu muhabbet olur ben fazlasıyla kıskanç olduğum için.ona hep şöyle derim eğer birgün bana böyle birşey yaparsan kendim ayrıldığım gibi çocukların yüzünüde unutturum sana derim.eğer bende böyle birşey yaparsam sende bana aynısı yap derim...herkes şerefiyle yaşasın kardeşşim ayrıl ne halin varsa görr ama ayrııll...ayrılık kötü bişe değill ama şöyle bir durum aldatıldığı halde halen devam ettirmek zorunda olanlarda var hülya avşar örneği var o kadın nie ayrılmadı sonuna kadar hala hayret ediorum yaa :mymeka:

celen,ibolya,çıtır,dbest,... nerlerdesiniz bea klava:
çıtırın misafirleri gelmişti herhal yatıya kaldılar şakkıdı
dbestte dün kızın sallamaya alışan annesini durdurmaya çalışıo :1shok:
celenin kocası şuanda künefe yediriiio cokacimcoook
ibolyada çamaşır makinesi tamir ediyy herhall :roflol:
heheheee meranda burdan herkes laf yetişritiooo lülülülülülü

iyi akşamlar canım. ben dün akşam ve bugün giremedim. ancak şimdi girdim geçmişi okumakla mesguldüm. bayagı bir kaynatmışsınız.herkes diizi seyrediyor galibaa.

yok çamaşır makinesi filan , kavga ettim kocayla, bu sefer kazan bana lazım kötükedihüsoklava::mymeka:

vazgeçtim okumucam, cin neyin olabilir o evdeki:1shok:
muhahaaa korktuuuulülülülülülü yesin seni onlar böööööö-tatlicadiarzu-:1ninca:
3,5 aylık bal gibi aldatmış daha inanamıyorum dior delüüü ana bizim başımıza gelse ne ederdik acebaa :
benm ufaktan bööle bişi geldi 4 aylık evliydim.ama kocacım ömrünün hatasını yapı bana caktırmakla..buyuk bela oldum ona ve oo karıya.bnmkinin eski sevgilisiydi.evlenmek üzereyken kız vazgecio falan..ben caktım davayı.kız aydında örtmen..adam gönderdim 2 tane.okulunu falan arattırdım.evli bi adamı ayartıo dedinmi okulda tüm itibarı sıfırlanıryerimseniben bende aradım hatunu bitiririm seni die..kocacımıda cilaladım..o oldu.ama artık hep içimde bi acabamı var.aslında kızımdan sonra bu hafifledia.s ööle işte.yane buyuk konusmayın.bu ööle bişi ki ne zaman oldu ne oldu anlayamıyosun bile:1no2:
celende seni atıodu kazana artık karı-koca birlikte kaynarsunuzzz şakkıdı

üben mii:uhm: alla alla niye atıodum yaw:sm_confused:

celende seni atıodu kazana artık karı-koca birlikte kaynarsunuzzz şakkıdı

olur bana uyar benim açımdan sorun yok kötükedihüso

klava:nie kavga ettün len,bu adam ne yaptı kazanlıkk

hiçbi zaman beni dinlemiyo, bulgur al diyom kısırlık alıp geliyo, tereyağı al diyom teremyağ alıp geliyo, kırmızı kıtır elma al diyom sarı elma sevmiyorum diyom inadına s arı elme alıp geliyo, neden bu şekilde beni dinlemiyomusun birbirimize samimi davranalım evlilğimiz güzel olsun diye yapıcı konuşmaya çalışıyorum sen yapınca ben bişey diomuyum diye m isilleme yapıyo, ne yapsam ne etsem bi türlü hiçbişey yolunda gitmiyo, bana elmanın rengine mi taktın diyo, -hayır beni dinlememene taktım diyom bana bağırıyo :çok üzgünüm:

benm ufaktan bööle bişi geldi 4 aylık evliydim.ama kocacım ömrünün hatasını yapı bana caktırmakla..buyuk bela oldum ona ve oo karıya.bnmkinin eski sevgilisiydi.evlenmek üzereyken kız vazgecio falan..ben caktım davayı.kız aydında örtmen..adam gönderdim 2 tane.okulunu falan arattırdım.evli bi adamı ayartıo dedinmi okulda tüm itibarı sıfırlanıryerimseniben bende aradım hatunu bitiririm seni die..kocacımıda cilaladım..o oldu.ama artık hep içimde bi acabamı var.aslında kızımdan sonra bu hafifledia.s ööle işte.yane buyuk konusmayın.bu ööle bişi ki ne zaman oldu ne oldu anlayamıyosun bile:1no2:

Disli kariymissn helal olsun valla

klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…