slm yavruleerrben geldim :jeyyar:
3,5 aylık bal gibi aldatmış daha inanamıyorum dior delüüü -tatlicadiarzu-
ana bizim başımıza gelse ne ederdik acebaaklava:
annemler merkezde oturuyolar...fçlisesine yakınEvet ya cok guzel yagiyo sabah kkalktigimda yagiyodu hala yagiyo annenler kayserinin icinde mi oturuyo ilcesinde oturuyolarsa oralara daha cok yagiyodur
celen,ibolya,çıtır,dbest,... nerlerdesiniz beaklava:
çıtırın misafirleri gelmişti herhal yatıya kaldılar şakkıdı
dbestte dün kızın sallamaya alışan annesini durdurmaya çalışıo :1shok:
celenin kocası şuanda künefe yediriiio cokacimcoook
ibolyada çamaşır makinesi tamir ediyy herhall :roflol:
heheheee meranda burdan herkes laf yetişritiooo lülülülülülü
celende seni atıodu kazana artık karı-koca birlikte kaynarsunuzzz şakkıdıyok çamaşır makinesi filan , kavga ettim kocayla, bu sefer kazan bana lazım kötükedihüsoklava::mymeka:
muhahaaa korktuuuulülülülülülü yesin seni onlar böööööö-tatlicadiarzu-:1ninca:vazgeçtim okumucam, cin neyin olabilir o evdeki:1shok:
benm ufaktan bööle bişi geldi 4 aylık evliydim.ama kocacım ömrünün hatasını yapı bana caktırmakla..buyuk bela oldum ona ve oo karıya.bnmkinin eski sevgilisiydi.evlenmek üzereyken kız vazgecio falan..ben caktım davayı.kız aydında örtmen..adam gönderdim 2 tane.okulunu falan arattırdım.evli bi adamı ayartıo dedinmi okulda tüm itibarı sıfırlanıryerimseniben bende aradım hatunu bitiririm seni die..kocacımıda cilaladım..o oldu.ama artık hep içimde bi acabamı var.aslında kızımdan sonra bu hafifledia.s ööle işte.yane buyuk konusmayın.bu ööle bişi ki ne zaman oldu ne oldu anlayamıyosun bile:1no2:3,5 aylık bal gibi aldatmış daha inanamıyorum dior delüüü ana bizim başımıza gelse ne ederdik acebaa :
celende seni atıodu kazana artık karı-koca birlikte kaynarsunuzzz şakkıdı
belgeleriii varrrr elimizde kardeşimmmm iştee sülediinnnkaçma len gel burayakaydirigubbakcemile:mymeka:ah ulennn kazana bi ekim anası atacağım heç aklıma gelmezdiCADIARZU
celende seni atıodu kazana artık karı-koca birlikte kaynarsunuzzz şakkıdı
klava:nie kavga ettün len,bu adam ne yaptı kazanlıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?