olur bana uyar benim açımdan sorun yok kötükedihüso
hiçbi zaman beni dinlemiyo, bulgur al diyom kısırlık alıp geliyo, tereyağı al diyom teremyağ alıp geliyo, kırmızı kıtır elma al diyom sarı elma sevmiyorum diyom inadına s arı elme alıp geliyo, neden bu şekilde beni dinlemiyomusun birbirimize samimi davranalım evlilğimiz güzel olsun diye yapıcı konuşmaya çalışıyorum sen yapınca ben bişey diomuyum diye m isilleme yapıyo, ne yapsam ne etsem bi türlü hiçbişey yolunda gitmiyo, bana elmanın rengine mi taktın diyo, -hayır beni dinlememene taktım diyom bana bağırıyo :çok üzgünüm:
şimdi süle bakalım ben senin kocanıımm nasıl istersin benden bulguru,elmayı ama ayrıntısına kadar yaz lütfen ciddiyimolur bana uyar benim açımdan sorun yok kötükedihüso
hiçbi zaman beni dinlemiyo, bulgur al diyom kısırlık alıp geliyo, tereyağı al diyom teremyağ alıp geliyo, kırmızı kıtır elma al diyom sarı elma sevmiyorum diyom inadına s arı elme alıp geliyo, neden bu şekilde beni dinlemiyomusun birbirimize samimi davranalım evlilğimiz güzel olsun diye yapıcı konuşmaya çalışıyorum sen yapınca ben bişey diomuyum diye m isilleme yapıyo, ne yapsam ne etsem bi türlü hiçbişey yolunda gitmiyo, bana elmanın rengine mi taktın diyo, -hayır beni dinlememene taktım diyom bana bağırıyo :çok üzgünüm:
anacım dert etme...eline küçük bir nt kağıdı ver ve ne istediğiniğ ayrıntılı yaz--yazdır.pilavlık bulgur,kırmızı elma vs..
şimdi süle bakalım ben senin kocanıımm nasıl istersin benden bulguru,elmayı ama ayrıntısına kadar yaz lütfen ciddiyim
hı:uhm::sm_confused: neymiş bnm için len:sm_confused: kötü bişeyse istemem:dilcikar:
Birak cocugu.baksin biraz sen git yap alisverisini erkekler anlamiyo bu islerden
walla ibolya bizim evliliğimizde öyle al ver demek yasak...benimkine al desem hayatta yüzüme bakmaz...hayatım diye başlayacaksın cümleye daha sonrada ...mısın diye bitereceksin...seninki nasıl davranıyor bilmem ama bizde böyle...ilk evlendiğimiz zaman eşime bişey al dedimde ben emirerimiyim dedi o gün bugun alırmısın hayatım tamammı aşkım öyle yanii..birde böyle dene bakalım sıkma canını bunlaraa...emzikli bi karusun sennn :teselli:
ne hasretim ulen adama emir kipiyle konuşmaya ah ahh sormaa :mymeka:
Ibolyacim sen asi yaptrmismiydin yarin bizim asi gunumuz bu prmokok mu ne o asiyi da mi yapacaklar
bi arkadaşımın teyzesi kocasını yağ fabrikasında çalıyor sanmış yıllarca;adam hep yay dermiş o yağ anlarmış anacııııım beterin beterii var haline şükret dostuuumm kaydirigubbakcemile3
Merhaba oku ou bitmiyor valla benim esimde patates al dersin gider bir suru sey alir patatesi unutur
hani patates nerde derim cok uzulur bir daha gider carsiya bizimki kadin gibi alisveris hastasi
anacım koldan cilt altına verem aşısı yapıyolar, verem aşısı canlı bi aşıymış 3 gün yıkamıcıan çocuğunu onun için bugün yıka istersen, bi bacaktan beşli karma aşı yapıyolar diğer bacaktan da pnömokok, hemşire karı pnömokok ateş yapabilir dedi ama bilemiorum,ben her ihtimale karşı 15 dkdaa bi ateşini ölçorum, size de beşli karma,verem ve pnömokok yapılacak anacım gidebiliyosan yanında biriyle git tek kişi zor olar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?