2008 Ekim Anneleri

anacım dert etme...eline küçük bir nt kağıdı ver ve ne istediğiniğ ayrıntılı yaz--yazdır.pilavlık bulgur,kırmızı elma vs..

şimdi süle bakalım ben senin kocanıımm nasıl istersin benden bulguru,elmayı ama ayrıntısına kadar yaz lütfen ciddiyim

anacım dert etme...eline küçük bir nt kağıdı ver ve ne istediğiniğ ayrıntılı yaz--yazdır.pilavlık bulgur,kırmızı elma vs..

yav anacım bak ben gece sabaha kaar ayakta kalcam diye bi saat uzanayım dediydim, o sırada aklıma geldi yanlış alır diye, dedimkine bak kırmızı elma alacan unutma, sarı elmayı sevmiyom dedim , kırmızı elmanın da kıtır olanlarından al kum elmaları da sevmiyom deidim, anladınmı dedim anladım dedi, zaten alıncakları liste yaptıydık, yav ilkokul çocuğu gibi silgisini de boynuna mı bağlayım yaaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm:

şimdi süle bakalım ben senin kocanıımm nasıl istersin benden bulguru,elmayı ama ayrıntısına kadar yaz lütfen ciddiyim

tereyağı al gel dersem sana ne getirirsin meran
elma al ama kırmızı renkte olsun sarısını sevmiyorum, kırmızı elmanın da kumelma olanını alma pazarcıya sor kıtır mı diye dersem ne anlarsın

hı:uhm::sm_confused: neymiş bnm için len:sm_confused: kötü bişeyse istemem:dilcikar:

lem leyla karısı kayserilii diilmi,kayseride kar yağmıyomu, kayserideki yağan karların üzerine basıver benim içün demedinmi, olm senindemi silgini boynuna bağlayım yaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso

walla ibolya bizim evliliğimizde öyle al ver demek yasak...benimkine al desem hayatta yüzüme bakmaz...hayatım diye başlayacaksın cümleye daha sonrada ...mısın diye bitereceksin...seninki nasıl davranıyor bilmem ama bizde böyle...ilk evlendiğimiz zaman eşime bişey al dedimde ben emirerimiyim dedi o gün bugun alırmısın hayatım tamammı aşkım öyle yanii..birde böyle dene bakalım sıkma canını bunlaraa...emzikli bi karusun sennn :teselli:
ne hasretim ulen adama emir kipiyle konuşmaya ah ahh sormaa :mymeka:

Birak cocugu.baksin biraz sen git yap alisverisini erkekler anlamiyo bu islerden

lem çocuğu ona bırakırsam öldürür atar ya, kavga ettiğimiz zaman ben bakarım çocuğuma diyodu, nası bakcan diyom, neyle beslicen diyom, inek sütü evririm diyo, öldürecek çocuğu, ateşini ölçeck oldukmu ya ateş yapmıyomuş işte ne gerek var diyo, biz tedbirimizi alalım ateşii ölçelim nolur nolmaz diorum abartıyosun diyo, ateşlendikten sonra kına yakar artık :mymeka::mymeka: uykusuzluktan geberdiğim bi akşam yarım saat bakıver ben de uyuyum olurmu dedim olur dedi, ben yattım uyumaya çalışıyom, çocuk da akşam huysuzluğu yapıyo her zamanki gibi, ara ara ağlıyo, beyefendi sıkıldı tabi, geldi yanıma, çocuk ağlarken nasılbu kadar rahat uyuyabiliyosun yaaa diye bana bağırıyo, kötükedihüso:mymeka::mymeka::mymeka:

lem rica ediyom zaten yaaa, kocacm şunu da al emi unutma tamammı diyom daha ne diyem ay, kocacım diye başlıyom lafa,sesim gayet yumuşak güler yüzle söylüyom, emir kipi falan yok anam, herif dinlemiyo beni sorun orda

bi arkadaşımın teyzesi kocasını yağ fabrikasında çalıyor sanmış yıllarca;adam hep yay dermiş o yağ anlarmış anacııııım beterin beterii var haline şükret dostuuumm kaydirigubbakcemile3

Merhaba oku ou bitmiyor valla benim esimde patates al dersin gider bir suru sey alir patatesi unutur
hani patates nerde derim cok uzulur bir daha gider carsiya bizimki kadin gibi alisveris hastasi

Ibolyacim sen asi yaptrmismiydin yarin bizim asi gunumuz bu prmokok mu ne o asiyi da mi yapacaklar

anacım koldan cilt altına verem aşısı yapıyolar, verem aşısı canlı bi aşıymış 3 gün yıkamıcıan çocuğunu onun için bugün yıka istersen, bi bacaktan beşli karma aşı yapıyolar diğer bacaktan da pnömokok, hemşire karı pnömokok ateş yapabilir dedi ama bilemiorum,ben her ihtimale karşı 15 dkdaa bi ateşini ölçorum, size de beşli karma,verem ve pnömokok yapılacak anacım gidebiliyosan yanında biriyle git tek kişi zor olar

:roflol:allah cezanı vermesin mülayim güldürdün beni, yav iyi hoş da ne olcak böyle bu işler yaaaaa herifle kavga ettik vallaha, konuşma benle samimi olma mümkünse dedim,istemiyom vallaha sinirlerim bozuluo yaa, herif sekiz senedir horluyo bak yıllardır diyom ki bi doktora gidelim, bi ilacı vardır araştıralım, bak ben çok rahatsız oluyorum, bu işi çözelim ikiimiz de huzurlu uyuyalım diyom, tamam diyo ilgilenmiyo, arada hatırlatıyorum tamam dio ilgilenmio, geçen gece uykusuzluktan gebermişim zaten herif yine horlamaya başladı iyimi, yan yana yatmıyoz, salonda yatıyoz bu ara, yatak odasının yüzünü unuttum, kanepelerde ayrı ayrı yatıyoduk, kocacım uyan horluyon diyom karşıdan, yerimden kalkcak dermanım yok, herif duymuyo, tekrar kocacım uyan horluyosun diom yine duymuyo, yine kocacım kalk horluyosun diom yine duymuyo,sesimi yükselterek horluyosun kalk dedim, bağırma falan yok, sesimi duyurabilmek için sadece, birden uyandı döndü ne bağırıosun yaaa tamam yaa diyo bana, yav ben bağırmom duyuramadım diyom tıs tıs etti döndü arkasını yattı, lem aşa tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık, uğraşmayım yav en güzeli atcem kazana gitsin sittin sene çekilirmi yaaaa kötükedihüso

Merhaba oku ou bitmiyor valla benim esimde patates al dersin gider bir suru sey alir patatesi unutur
hani patates nerde derim cok uzulur bir daha gider carsiya bizimki kadin gibi alisveris hastasi

seninki üzülüyomuş yine,benimkisi bi de suç bastırır insana söylenir, anam hastanede malak gibi yatıyom, bebemi emziemiyom, memeleri sağalım kaşıkla v erelim deidm anneme, zaten doğrulup da emziremiyom bile böcüğümü, seezeryan olduydum ya o bakımdan, anam herife 10 dk önce bepanten aldırdıydık, sonradan gğüs pompası geldi aklımıza onu aldıralım dedik, söyleniyo hastanede, efem needen hepsini bi arada söylemiyomuşuz, neden ikide bi yoluyomuşuz, heee ben kalkaeceydim yataktan gidip alaceydim beyefendiye zahmet olmayaceydi, anam ben bilgisayarmıyım herşeyi aynı anda düşüncek, o da sonradan aklıma geldi ne azarlıyon, baba olmuşun sevinsene hıyar :mymeka:

anca gelebıldımsengözlerimebaksanab
mısafırler gıttı,sonra kocişim geldı.o varken nette vakıt gecırmek kıstemıyorum zaten ozluyorum keretayı:asigim:
o yatıo standart 10, 10:30 gibin,sonra kzı uyuttum , akşam toparlaması yaptımm şölee bı etrafı..
bolca balık almış kocişim pazardan onları ayaıklayıp torbalara porsıyonluk ayırıp dondurucuya attımmmm..
veee huzurlarınızdayımm:dance:

su ruhlu konuda bişi yok deaylı anlatmamışkı.yoksam sılmış mıkıne???

Sagol banyosunu yaptirdi aksam babaannesi ben yaptramam zaten esimle gideriz beni hayatta yanliz disari cikartmaz o huyu oldùruyn zaten

anaa kızz işte benimkiyle aynı nasıl horlar varyaa oofff delüü gibünn biz doktora gittik ameliyat dedi benimki korkuyor ameliyattan...biz şöyle bi yöntem bulduk önce beni uyutuoo ben uyuyunca onun horladığını pek duymuyorum...ama ben uykudan uyandım mesela o hala horluyoo bir tekme savuruveriyorum aşkkııım çok horlusun diorum o da ne yapabilirim dioo uykulu uykulu pozisyon değiştiriverio gömüo yastığa kendini azcık daha kesilio sesiii kaydirigubbakcemile3 sabahta dio galiba bu gece çok horladım bacaklarım ağrıo dioo Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…