valla ne kocalar varmış kocacığımınn alnınsann slappp dıye opmem lazım
benımkıde alısverıs manyağıdır.benden cok daha ıyı yapar alısverısı.nerde ne var bılır .hangı markette ne daha ucuz ezberlemiştir
benı yormaz o konuda sağolsun.yol ustü olduğu ıcın hem a
mrket aısverısını hem pzar alsverısını yapar kocsımkaydirigubbakcemile3
ben ıse ölee gezmek ıcın gıderım gıdrsem.
evdekı eksık lıstesını mtfagımda kı not kagıdına yazarım aklıma geldıkce.bırıkınce alır.
acıl olanları ıse tel ıle ya da msn ıle ıletırım..
merancım bızdede kesınlıkle emır kıpı kullanılmaz ben cok rahatsız olurum aackcası.
bu ıbılya karısına ne apsa haklı kocasıkaydirigubbakcemile3
Ibolya alemsin valla kiz ben horultuya raziyim bacim bizim ki dis gicirdatir ooooyyy ömrùmù yiyo horlasa keske
valla ne kocalar varmış kocacığımınn alnınsann slappp dıye opmem lazım
benımkıde alısverıs manyağıdır.benden cok daha ıyı yapar alısverısı.nerde ne var bılır .hangı markette ne daha ucuz ezberlemiştir
benı yormaz o konuda sağolsun.yol ustü olduğu ıcın hem a
mrket aısverısını hem pzar alsverısını yapar kocsımkaydirigubbakcemile3
ben ıse ölee gezmek ıcın gıderım gıdrsem.
evdekı eksık lıstesını mtfagımda kı not kagıdına yazarım aklıma geldıkce.bırıkınce alır.
acıl olanları ıse tel ıle ya da msn ıle ıletırım..
merancım bızdede kesınlıkle emır kıpı kullanılmaz ben cok rahatsız olurum aackcası.
bu ıbılya karısına ne apsa haklı kocasıkaydirigubbakcemile3
aayy cok guldum babam oyledir benim zannedersin tren geciyor oyle horlar asla da kabul etmez
aman nazarlardan uzaak
benimki öyle bilmez gidip almayı benimde listem vardır mutlaka dolabın üstünde ama hiiç aklına gelmez almak.felaket dağınıktır...ev adamı benimki tam...çocuklarını baksın evinde otursun tamir edilcek bişe varsa etsin..ama bana hiiiiiç sınır koymaz git gez dolaş eğer ortak beğenilerimiz varsa birlikte yaparız..sinema tiyatro...
anacım ne diyon sen yaaa diş gıcırdatma leblebi çekirdek kalır, bi başladımı horlamaya deprem oluyo sanıyon yaaaaaa :mymeka:
Kiz dis gicirdatmakta cok kotu oyle deme insanin icini kiyiyo bu askerdeyken kogus rahatsy olurms o kadar yani
at kuşumm att haketmiş ciddi vaka arkandayımm yavruumhe anacım buna da söyenecek lafım vr, benim herif tamiratın tsinden anlamaz bu birrrrr, herife 8 senede anca ampul çevirmeyi öğretebildi m bu ikiiiiiii, biim evin tamirlerini karı başımda ben yaparım bu üçççççççç, bizim ortak beğenilerimiz bilem yok, sinemaya gidelim desem ne gerek va r bi sürü para veriyon diye sylenir bu da dörrrrrrttttttttttttt şimdi ben bu herifi kazana atmayım da napim hı söle :mymeka:
dağınıkta değildir sağolsun.aldığını aldığı yere koyar.dagınık bısı gordumu toparlar.mesela salca aldı bugun acık.gelıp onu mutfaga bırakmadı,kavonaza koydu ustune yag gezdırıp kaldırdı.:ecrin_bebek:
benım kocısım bu cıns ıste.pek gezmeyı sevmez okadar.severde değişik yer olursa.
sınemaya gıtmedım hıc kocişle,Çok üzgünüm çoook
evde ızlemek tercıhı..
hakkey solıım herufe bız hıc senlen sınemaya gıtmedık dıye.
ama tıyatro,opera ,ordan oaraya zıplarükÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?