selam kızlar moralım cok bozuk dogum yapalı nerdeyse 3 ay olcak kapana sıkımıs fare gıbı eve hapıs kaldım oglumuz hasta olur dıye kocıs ne bır yere goturuyo nede benım gıtmeme musade edıyo bunalıma gırcem walla kötükedihüso sızlerde durum nasıl yoksa bır hasta benım kocamı
sabret canım bızdede durumlar hemen hemen aynı..mısafırler geldı bugu.bırı uzaktan gelıyordu.durakta uzak eve bıraz.tarıf ettırdı ettım.sonra dedim annem burda nasılsa bakar ben senı bırakıım 5 dk dedim. yok yok geek yok dedi.ama ben bundan bıle kendme pay cıkarmaya ,fırsattan ıstıfade yapmaya calıstım.olsun bende hava almış olrum dedim ve gıtıım onunla..
halimiz boyle yanı..kafamçokkarıştı
ben yıne cıkartıyordum bırkacgune kadar ama artık cok soğudu esın haklı aslında cocuk ıcın ama saba barı ızın verse rada:uhm:
he ya ben o yüzden kayseriden evlenmedim ne varsa dışarı göndermicek kadar hayret bişii çok kızıyorum ben öyle şeylereklava: ama siz yeni evli sayılırsınız sen azcuk sabret leylacım zamanla değişir umarım :teselli:
ben arabayla çıkıyorum oğlumla uslu zaten arabayıda seviyor.oto koltuğunun kemerini takıyorum, sonrada koltuğu arabaya takıyorum sorun yok uslu uslu duruor...
ama yani bu soğuktada dışarı çıkmamak bence en doğrusu.gidecekseniz kapalı mekanlara gidin...
gitmemeyide çok büyütmeyin aklınızda bence azcık sakin olun.nasıl olsa büyüyecekler boll bol çıkarsınız o zaman...anne olmak hep verici olmayı gerektiyor unutmayıın
su coklu alıntı yapma ısını bı anlatıverın bakam
at kuşumm att haketmiş ciddi vaka arkandayımm yavruum
hee yafrımm bende yok araba.meran gereklı acıklamayı yapmiş zaten..
yaw leyla senın koca tam bı angutmuş ya.nekadarlık evlısın ?
Bu arada alakasiz olacak ama bebek ve arabayla tek basina yola cikan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?