2008 Ekim Anneleri

Daginiklikta kimse benimkinin eline su dokemez oglumda ayni onun gibi
birak salcayi kavanoza koymayi kapinin onune koyar ben kaldirana kadar durur orada bir iyi tarafi surekli soyleyeceksin sunu yap bunu yap diye temizlige bile yardim eder ama soyleyeceksin kendi hayatta akil etmez

sabret canım bızdede durumlar hemen hemen aynı..mısafırler geldı bugu.bırı uzaktan gelıyordu.durakta uzak eve bıraz.tarıf ettırdı ettım.sonra dedim annem burda nasılsa bakar ben senı bırakıım 5 dk dedim. yok yok geek yok dedi.ama ben bundan bıle kendme pay cıkarmaya ,fırsattan ıstıfade yapmaya calıstım.olsun bende hava almış olrum dedim ve gıtıım onunla..
halimiz boyle yanı..kafamçokkarıştı
ben yıne cıkartıyordum bırkacgune kadar ama artık cok soğudu esın haklı aslında cocuk ıcın ama saba barı ızın verse rada:uhm:

haklıda anacım barı kendısının evde oldugu gunler bebıs uyurken 1 saatlıgıne benı gonderse carsı pazar ne olursa oda yok bakkala bılem gıdemıyom herseyı kendı halledıyooo kuafore gıtmem lazım yazı bekle dıyo varmı boyle bır sey allah askınaaaa delurdummmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkk bıde bana ılerde oglumuza kardes yaparız dıyo yok dedım 1 teneyken boylesın 2 olunca artık hepten muebbet yerımmm delikafadulden

kocamla sayılı cıkmışımdır zaten.
ben arabayla cokkk cıktım yalnız..
bu arada kastettiğin araba bebiş arabası değül müü:uhm::uhm:

ben arabayla çıkıyorum oğlumla uslu zaten arabayıda seviyor.oto koltuğunun kemerini takıyorum, sonrada koltuğu arabaya takıyorum sorun yok uslu uslu duruor...
ama yani bu soğuktada dışarı çıkmamak bence en doğrusu.gidecekseniz kapalı mekanlara gidin...
gitmemeyide çok büyütmeyin aklınızda bence azcık sakin olun.nasıl olsa büyüyecekler boll bol çıkarsınız o zaman...anne olmak hep verici olmayı gerektiyor unutmayıın

Sanmyrm boyle gelmis boyle gider adim atamam yankiz annemler arabayla 15dk uzaklkta otryolar ama hic tek gitmedim cok kavgalar ettim usandm da artik sustum

hee yafrımm bende yok araba.meran gereklı acıklamayı yapmiş zaten..
yaw leyla senın koca tam bı angutmuş ya.nekadarlık evlısın ?

Canim oto koltuguna desteksiz mi oturtuyorsun eger destek koyuyorsan kemeri baglanmiyor zaten gerci kraft in benimki dogumdan itabaren yaziyor ama genede oturuyormus gibi geliyor bana
birkac kere niyetlendim ama cesaret edemedim cocuga bakmaktan yola konsantre olamam diye

ee yani seningibi tanıdığım çok insan var...eşim göreve gidince ben annemlerde kalırım 1 ay bazen 2 ay arabayla gideriz o döner ben istediğim gibi arabamla rahat rahat giderim akrabalarıma gezmelere...bu eşimden başka herkese dert olur..oysaki anormal ne var demi...işte ortam çok önemlii

ibolya kocasına lıste yapmaya gıttı sanırsam.
listeyede soyle yazıyor "kocacığım elma alır-mısın.kırmızı olsun,sarı olmasın,anladın mı
bide tereyağı ,,,,, terem değel,anladın di mi?""kaydirigubbakcemile3

canım benimkide graco ama benim oğluş azcık iri 3 aylık ama 8 kg üstünde o yüzden rahat rahat sığıyo...sığmıyorsa eğer altına ince bebek silikon yastık var onda koy belki kemerini takabilirsin
küçük bebek aynaları var arka koltugu kontrol etmek için bide ondan al

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…