2008 Ekim Anneleri

ah canımmmm kıyamam, seinin herif de bi başka model yani, anacım napcan bu modeller bööle, fabrika hatası var, bende akşamdan beri köpürüyom ama faydası yok, herif bana inat mutfakta tv seyredio yaaa

alay etme olm zaten sinirimden kuduruyom, herif bana inat yatmayacağı tuttu, çocuğun başnı od a bekleyecemiş, bi de bana kavga ediyo niye kasılıyon diye, lan güvenmiom işte sana taamammı güvenmiyom, ben kendim bakacam çocuğa, çok istiyosan sende otur bekle dimi :mymeka:

üzülme ibolya herkes aynı değil işte...hiç mi iyi yönü yok bu adamın onları düşün sıkma canını...helede sen bu çıtırın kocasına hiç bakma delüü o delüü -tatlicadiarzu-
gel gidelim senle değiştirelim bu konuları başka şeylerden konuşalıımm yavrum sıkma canını sen birr gülsün seni solduran utansın uleenn kaydirigubbakcemile

ah canımmmm kıyamam, seinin herif de bi başka model yani, anacım napcan bu modeller bööle, fabrika hatası var, bende akşamdan beri köpürüyom ama faydası yok, herif bana inat mutfakta tv seyredio yaaa

benımkıylede ben konusmuyom sabah kalktı bana kahvaltı hazırlamaya ben oglusu emzırırken dun aksamdan borek tepsısını yıkamaya usenmıstım onu gorunce kopurdu bagırdı durdu bende kahvlatı yapmadım onunla aksamda tek basına yedı
hıc dusunmuyo bebekten nasıl fırsat bulabılsın dıye gun ıcınde bılıyokı aksamları bebıs uykuya dlaıyo anlayıssızzz dedıgın gıbı bacım uretım hatası keske az kullanıp ıade ewtseydımmm-tatlicadiarzu-

benim kocamda bilio buraya geldiğimi ama sana bir haller oldu deyiii?bende niye deyim o da sen eskiden yarışma odalarına girerdin dio...bende yarışmada kendimi aştım hız rekoru kırdım puan rekoru kırdım...artık kadınlar klubune gidiyorum diorum burdada geyüük rekoru kırarım artık lülülülülülü

delüüü dedi kocama yaaasenağlama
kocası angtsa ben napiimm bieşakkıdı

heee olmamıııııııııııı, mesela hiç kavga edemezsin, sen bağır çığır şeyini yırt adam olduğu yerden kıpırdamaz, bak bu iyi huylarından bi tanesi, sonra yemekle hiç arası yok altı ay kuru ekmek versen ses çıkartmaz, akşama bi şunu alıyım da karıcım güzelce yapsın da afiyetle yiyelim diye düşündüğü tarihte görülmemiştir, kocacım akşama sana ne yemek yapim dediğinde farketmez der, bi yemek yaptığında kocacı m güzel olmuşmu dersin eline sağlık güzel olmuş der, içine sevgimi koydum diye bi güzellik yaparsın, hı hı der gözü televizyona bakar, gayet relax bi adamdır, bu da iyi huylarından bi tanesi, çamaşırı bulaşığı herşbişeye burnunu sokar yardım eder renklilerle b eyazları atar, elleme ben yaparım desen de seni dinlemez yine hala karı işine burnunu sokmaya devam eder, bu da bir diğer iyi huyu, ('kavga esnasında da bu konuyu pek güzel dillendirir sağolsun), aylarca dokunmasan sana dokunmaz, kardeş kardeş yatarsın gece banyo yapma derdinden kurtarır, '(bu çocuk karambolde nası oldu hala çözemiorum :uhm:)kahraman ruhludur benim kocacığım valla hatırlayamadığım bi çok iyi huyu var hatırladıkça yazarım daha bak ne iyi bi kocam var dimi lem kaşınıyom ben yaaaaaa vallaha bulmuşum kaymak gibi herifi şakkıdı:roflol:

anam bi de benimkisi bumerang gibi ben atıyom o geri geliyo ben atıom o geri gelio delikafadulden:roflol:

yol yakınken dön bence gelldğin yere bacum buralarda harcayıpta torpuleme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…