[kocalarınız bılıyor mu kk ya uyelığınızı ve buarda bola vakıt gecırdığınzii??:ecrin_bebek:
haklıda anacım barı kendısının evde oldugu gunler bebıs uyurken 1 saatlıgıne benı gonderse carsı pazar ne olursa oda yok bakkala bılem gıdemıyom herseyı kendı halledıyooo kuafore gıtmem lazım yazı bekle dıyo varmı boyle bır sey allah askınaaaa delurdummmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkk bıde bana ılerde oglumuza kardes yaparız dıyo yok dedım 1 teneyken boylesın 2 olunca artık hepten muebbet yerımmm delikafadulden
Hee bacim tam kazanlik bi bucuk yillik evliyiz hani kendisnin gotùrmesne raziyim ama pazar gunleri bile calisyo
hayırlı geceler kızlar daha burdamısınız.bebecikler uyudu galiba hemi.
iboyla yaptınmı nohut.ben yaptım ve yedim anacım çok özlemişim.ama bulaşıklar öylece kaldı valla mutfakta((
ben kimlerin mesajlarına alıntı yapcaksam alıntı yap butonuna sağ tıklıyom yeni sekmede aç diom bütün mesajları hep bi yerde toplym[/QUO
iide ılk alıntı yapıcapım kısıye yapınca yenı sayfa acılıo ok.sonra 2. için nasıl bır ıslem uyguluosun anlamadi bennCADIARZU
ibolya kocasına lıste yapmaya gıttı sanırsam.
listeyede soyle yazıyor "kocacığım elma alır-mısın.kırmızı olsun,sarı olmasın,anladın mı
bide tereyağı ,,,,, terem değel,anladın di mi?""kaydirigubbakcemile3
daha yenisiniz canım ondandır.zamanla herşey değişir hele birde bebeğin büyüsün.ne kadarlık senin bebek
ben kimlerin mesajlarına alıntı yapcaksam alıntı yap butonuna sağ tıklıyom yeni sekmede aç diom bütün mesajları hep bi yerde toplym[/QUO
iide ılk alıntı yapıcapım kısıye yapınca yenı sayfa acılıo ok.sonra 2. için nasıl bır ıslem uyguluosun anlamadi bennCADIARZU
bak anam, şimdi ben kimere kimlere alıntı yapcaksam hepsini ayrı ayrı pencerelerde açıorum, sonra ilk mesaja yazacağımı yazıyorum, ikinci pencereye gelip oradaki herşeyi kopyalayıp ilk pqencereye yapıştııyorm, sonra yine yazacağımı yazıyorum, sorna üçüncü penceree gidiorum ordaki herşeyi kopyalayıp yine ilk penceryee yapıştırıyorum şyine yazacağımı yazıyorumbu bööööööle sürüp gidiyo anladınmı delikafadulden
ah canımmmm kıyamam, seinin herif de bi başka model yani, anacım napcan bu modeller bööle, fabrika hatası var, bende akşamdan beri köpürüyom ama faydası yok, herif bana inat mutfakta tv seyredio yaaa
daha yenisiniz canım ondandır.zamanla herşey değişir hele birde bebeğin büyüsün.ne kadarlık senin bebek
biliyo nooooooolmuş:dilcikar:
üzülme ibolya herkes aynı değil işte...hiç mi iyi yönü yok bu adamın onları düşün sıkma canını...helede sen bu çıtırın kocasına hiç bakma delüü o delüü -tatlicadiarzu-
gel gidelim senle değiştirelim bu konuları başka şeylerden konuşalıımm yavrum sıkma canını sen birr gülsün seni solduran utansın uleenn kaydirigubbakcemile
üzülme ibolya herkes aynı değil işte...hiç mi iyi yönü yok bu adamın onları düşün sıkma canını...helede sen bu çıtırın kocasına hiç bakma delüü o delüü -tatlicadiarzu-
gel gidelim senle değiştirelim bu konuları başka şeylerden konuşalıımm yavrum sıkma canını sen birr gülsün seni solduran utansın uleenn kaydirigubbakcemile
benımkıylede ben konusmuyom sabah kalktı bana kahvaltı hazırlamaya ben oglusu emzırırken dun aksamdan borek tepsısını yıkamaya usenmıstım onu gorunce kopurdu bagırdı durdu bende kahvlatı yapmadım onunla aksamda tek basına yedı
hıc dusunmuyo bebekten nasıl fırsat bulabılsın dıye gun ıcınde bılıyokı aksamları bebıs uykuya dlaıyo anlayıssızzz dedıgın gıbı bacım uretım hatası keske az kullanıp ıade ewtseydımmm-tatlicadiarzu-
benim kocamda bilio buraya geldiğimi ama sana bir haller oldu deyiii?bende niye deyim o da sen eskiden yarışma odalarına girerdin dio...bende yarışmada kendimi aştım hız rekoru kırdım puan rekoru kırdım...artık kadınlar klubune gidiyorum diorum burdada geyüük rekoru kırarım artık lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?