2008 Ekim Anneleri

kız walla bi acaip bu adamlar haa...benimkide temizlik yapınca kafayı yiyo...bende düzen delisiyim bütün odalar düzenli olcak yastıkların ucu aynı yöne bakcak yani aniden birisi gelse ev toplamaya kalkmıcam o şekil olsun istiyorum.ama koçişkomda tam tersi düzen sevmez burası katalog evi değil hayat var der,önce alışamamıştım ama yavaş yavaş yastıkların ucunun aynı yöne bakmamasından rahatsız olmamaya başladım şakkıdı

hankı yarşma len, bi ara bende girdiydim de, neyse linkini özelden at buran yasaktır

delüüü dedi kocama yaaasenağlama
kocası angtsa ben napiimm bieşakkıdı

angut deme olm kocama, ona ancak ve ancak ben angutt diyeblirim :roflol:
Kizlr size ii geclr ben ciktm zaten tel. Den giryrm ekran kucuk zor oluyo

eyi geceler anacım, hade telini yırttırtma daha fazla fatura çok gelmesin :a015:

kocalrmız kardes olbilii:bbo:
bu konularda aynı esımı anlattın valaasengözlerimebaksanab

:ecrin_bebek:bende temızlık delisiyımdır merancım.ve buyuzden cook tartısmamız olmustur.
kavga deyınce zaten basa bır konıu gelmıor aklıma.
senı kendıme yakın buluyorum gercekten düşüncelerımız hayat tarzmız benzıyor sankımCADIARZU

ibolyacım pc konusunda katılıyorum.bende ondan sormustum zaten.her saat burdsın mesela esın hıc mı yahu ne bu benle ılgılen kapat sunu demıyorirahatsızlık duymuyor hayret..esımde bende bırlıkteyken ınt. takılmayız.genelde ben temızlık yaparken ya da ısım varsa,yalnızsa,vs.. takılır.bende o yanımdayken onunla ılgılenırım.nete takılmam.

o da ben nette mutlu oluyom diye ses etmezmiş hayret anam napim tv başında oturcam yanına gitsem, ne bi sohbet etcez ne bi gezmeye gidcez, beim de cnım sıkılıyo napim kendimi bura atıom,

Son düzenleme:
en azından memnuniyetsiz değilmiş bak ne güzell...çok bişe beklemeyeceksin arkadaşım...beklemek çok kötü sen şimdi düşünsede diyorsun ya düşünmez adam 6 ay kuru ekmek yese yinede yer diorsun sen bu adamdan bişe beklemeeee o da seni kendi gibi sanıor anacım...sen ne kadar söylersen söylee o anlamaz...en iyisi sen sesini yükseltme...adam önce dinler sonra ona herşey dır dır dır dır gelir nereye kadar yani

su alıntı yapmayı bılem doğrudurust anlatamadın,öğrenemedım.
koacana elmayı anlatamadığın gıbıdelikafadulden
ben yatiim
benım zıllı saat sonra uyanacak memeye.:ecrin_bebek:
yarın benı gorur gormez ık şin sunua anlatmak olsun
kendınıze,böcklere bıde kocıslere ıyı bakın onlar bzım canlarımız :asigim:

merancım bu arada oksuruk ıcın tavsıyene tsk ederım.ama oğlede sona hıc oksurmedı kesıldi kendılığındenCADIARZU
aklımda bulunsun yıende su vıcks işi.thanks....:1hug:

bakmıyom olm kocaya o bana baksın:mymeka: hadi git zıbar ben sabahcıyım bu gecedelikafadulden

aman umursamıyom zaten be naparsay apsın, atcam kazana kurtulcam ööööffffff

aman aman temizlik düzen konusu bitiriyor benii sormaaa...
yani ibolyada buraya gelmezse napcak çıldırır ee bunada diyecek bişeyi yok bence eşinin...internette napıosun bizimle yazışıyosun stres atıyosun belki daha iyi oldugunu bildigi için bişe demiyordur

ama ben onun bana bişey demesiini istiorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimkide oğluşta yarım saat sonra emip uyuyacak onu bekliyorum bende yarım saat daha burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…