hiiççsordum noooolllmuşşşşşşşş:jeyyar:
benim kocamda bilio buraya geldiğimi ama sana bir haller oldu deyiii?bende niye deyim o da sen eskiden yarışma odalarına girerdin dio...bende yarışmada kendimi aştım hız rekoru kırdım puan rekoru kırdım...artık kadınlar klubune gidiyorum diorum burdada geyüük rekoru kırarım artık lülülülülülü
delüüü dedi kocama yaaasenağlama
kocası angtsa ben napiimm bieşakkıdı
Kizlr size ii geclr ben ciktm zaten tel. Den giryrm ekran kucuk zor oluyo
heee olmamıııııııııııı, mesela hiç kavga edemezsin, sen bağır çığır şeyini yırt adam olduğu yerden kıpırdamaz, bak bu iyi huylarından bi tanesi, sonra yemekle hiç arası yok altı ay kuru ekmek versen ses çıkartmaz, akşama bi şunu alıyım da karıcım güzelce yapsın da afiyetle yiyelim diye düşündüğü tarihte görülmemiştir, kocacım akşama sana ne yemek yapim dediğinde farketmez der, bi yemek yaptığında kocacı m güzel olmuşmu dersin eline sağlık güzel olmuş der, içine sevgimi koydum diye bi güzellik yaparsın, hı hı der gözü televizyona bakar, gayet relax bi adamdır, bu da iyi huylarından bi tanesi, çamaşırı bulaşığı herşbişeye burnunu sokar yardım eder renklilerle b eyazları atar, elleme ben yaparım desen de seni dinlemez yine hala karı işine burnunu sokmaya devam eder, bu da bir diğer iyi huyu, ('kavga esnasında da bu konuyu pek güzel dillendirir sağolsun), aylarca dokunmasan sana dokunmaz, kardeş kardeş yatarsın gece banyo yapma derdinden kurtarır, '(bu çocuk karambolde nası oldu hala çözemiorum :uhm:)kahraman ruhludur benim kocacığım valla hatırlayamadığım bi çok iyi huyu var hatırladıkça yazarım daha bak ne iyi bi kocam var dimi lem kaşınıyom ben yaaaaaa vallaha bulmuşum kaymak gibi herifi şakkıdı:roflol:
kocalrmız kardes olbilii:bbo:
bu konularda aynı esımı anlattın valaasengözlerimebaksanab
:ecrin_bebek:bende temızlık delisiyımdır merancım.ve buyuzden cook tartısmamız olmustur.
kavga deyınce zaten basa bır konıu gelmıor aklıma.
senı kendıme yakın buluyorum gercekten düşüncelerımız hayat tarzmız benzıyor sankımCADIARZU
ibolyacım pc konusunda katılıyorum.bende ondan sormustum zaten.her saat burdsın mesela esın hıc mı yahu ne bu benle ılgılen kapat sunu demıyorirahatsızlık duymuyor hayret..esımde bende bırlıkteyken ınt. takılmayız.genelde ben temızlık yaparken ya da ısım varsa,yalnızsa,vs.. takılır.bende o yanımdayken onunla ılgılenırım.nete takılmam.
su alıntı yapmayı bılem doğrudurust anlatamadın,öğrenemedım.
koacana elmayı anlatamadığın gıbıdelikafadulden
ben yatiim
benım zıllı saat sonra uyanacak memeye.:ecrin_bebek:
yarın benı gorur gormez ık şin sunua anlatmak olsun
kendınıze,böcklere bıde kocıslere ıyı bakın onlar bzım canlarımız :asigim:
merancım bu arada oksuruk ıcın tavsıyene tsk ederım.ama oğlede sona hıc oksurmedı kesıldi kendılığındenCADIARZU
aklımda bulunsun yıende su vıcks işi.thanks....:1hug:
en azından memnuniyetsiz değilmiş bak ne güzell...çok bişe beklemeyeceksin arkadaşım...beklemek çok kötü sen şimdi düşünsede diyorsun ya düşünmez adam 6 ay kuru ekmek yese yinede yer diorsun sen bu adamdan bişe beklemeeee o da seni kendi gibi sanıor anacım...sen ne kadar söylersen söylee o anlamaz...en iyisi sen sesini yükseltme...adam önce dinler sonra ona herşey dır dır dır dır gelir nereye kadar yani
aman aman temizlik düzen konusu bitiriyor benii sormaaa...:ecrin_bebek:bende temızlık delisiyımdır merancım.ve buyuzden cook tartısmamız olmustur.
kavga deyınce zaten basa bır konıu gelmıor aklıma.
senı kendıme yakın buluyorum gercekten düşüncelerımız hayat tarzmız benzıyor sankımCADIARZU
ibolyacım pc konusunda katılıyorum.bende ondan sormustum zaten.her saat burdsın mesela esın hıc mı yahu ne bu benle ılgılen kapat sunu demıyorirahatsızlık duymuyor hayret..esımde bende bırlıkteyken ınt. takılmayız.genelde ben temızlık yaparken ya da ısım varsa,yalnızsa,vs.. takılır.bende o yanımdayken onunla ılgılenırım.nete takılmam.
aman aman temizlik düzen konusu bitiriyor benii sormaaa...
yani ibolyada buraya gelmezse napcak çıldırır ee bunada diyecek bişeyi yok bence eşinin...internette napıosun bizimle yazışıyosun stres atıyosun belki daha iyi oldugunu bildigi için bişe demiyordur
benimkide oğluşta yarım saat sonra emip uyuyacak onu bekliyorum bende yarım saat daha burdayımsu alıntı yapmayı bılem doğrudurust anlatamadın,öğrenemedım.
koacana elmayı anlatamadığın gıbıdelikafadulden
ben yatiim
benım zıllı saat sonra uyanacak memeye.:ecrin_bebek:
yarın benı gorur gormez ık şin sunua anlatmak olsun
kendınıze,böcklere bıde kocıslere ıyı bakın onlar bzım canlarımız :asigim:
merancım bu arada oksuruk ıcın tavsıyene tsk ederım.ama oğlede sona hıc oksurmedı kesıldi kendılığındenCADIARZU
aklımda bulunsun yıende su vıcks işi.thanks....:1hug:
üzülme kıss dediğim gibi beklentilerini azalt...ben beklentilerimi azalttıktan sonra eşimle daha mutlu olmaya başladım inan buna... :teselli:ama ben onun bana bişey demesiini istiorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
üzülme kıss dediğim gibi beklentilerini azalt...ben beklentilerimi azalttıktan sonra eşimle daha mutlu olmaya başladım inan buna... :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?