ee bugun sağlık ocagına götürdün yusuf eymeni nasılmış boyu kilosu
işte anacım haftada 300 gr alması yeterli maşallah annesütüyle çok güzel bencee...
boyuda gayet iyi...ama walla bakışlar felaket çok can yakacak senin böcügünn sositososito
Hala burdamisiniz bende acik birakmisim msn ye daldim
ciktimi asidan sonra
merak etme simdiye kadar cikmadiysa daha cikmaz bizimde cikmamisti
Bende gidiyorum iyi geceler kiz bir uyanirsa yanarim bu saatten sonra
yok onu ben demedim:1closedeyes: meran dedüydü sanırsamlem leyla karısı kayserilii diilmi,kayseride kar yağmıyomu, kayserideki yağan karların üzerine basıver benim içün demedinmi, olm senindemi silgini boynuna bağlayım yaaaaaaaaaaaaaaaa
ahan bzimde rutin her gece yaptığımız konusma.git doktora diyorum tamam diyo.tam 7 senedirşutarafagitti ve her horluosun muhabbetindden sonra ne bağırıon derallah cezanı vermesin mülayim güldürdün beni, yav iyi hoş da ne olcak böyle bu işler yaaaaa herifle kavga ettik vallaha, konuşma benle samimi olma mümkünse dedim,istemiyom vallaha sinirlerim bozuluo yaa, herif sekiz senedir horluyo bak yıllardır diyom ki bi doktora gidelim, bi ilacı vardır araştıralım, bak ben çok rahatsız oluyorum, bu işi çözelim ikiimiz de huzurlu uyuyalım diyom, tamam diyo ilgilenmiyo, arada hatırlatıyorum tamam dio ilgilenmio, geçen gece uykusuzluktan gebermişim zaten herif yine horlamaya başladı iyimi, yan yana yatmıyoz, salonda yatıyoz bu ara, yatak odasının yüzünü unuttum, kanepelerde ayrı ayrı yatıyoduk, kocacım uyan horluyon diyom karşıdan, yerimden kalkcak dermanım yok, herif duymuyo, tekrar kocacım uyan horluyosun diom yine duymuyo, yine kocacım kalk horluyosun diom yine duymuyo,sesimi yükselterek horluyosun kalk dedim, bağırma falan yok, sesimi duyurabilmek için sadece, birden uyandı döndü ne bağırıosun yaaa tamam yaa diyo bana, yav ben bağırmom duyuramadım diyom tıs tıs etti döndü arkasını yattı, lem aşa tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık, uğraşmayım yav en güzeli atcem kazana gitsin sittin sene çekilirmi yaaaa
keşkem benmkide gıcırdatsa..Ibolya alemsin valla kiz ben horultuya raziyim bacim bizim ki dis gicirdatir ooooyyy ömrùmù yiyo horlasa keske
tee gecen persembe bebişi asıya götürdük.o günden beri kapının önüne bilem cıkmadım:çok üzgünüm:sadece balkondan hava alıorum nerdeyse.ama kafayı sıyırmak üzereyim.illa dısarı cıkıcaz die bişi yok.bir sürü kapalı alan var.gözüm gönlüm acılsın.nerdeee.gecen künefeye tav olduğum kavgada bu yuzden cıkmıstı işte..selam kızlar moralım cok bozuk dogum yapalı nerdeyse 3 ay olcak kapana sıkımıs fare gıbı eve hapıs kaldım oglumuz hasta olur dıye kocıs ne bır yere goturuyo nede benım gıtmeme musade edıyo bunalıma gırcem walla ksızlerde durum nasıl yoksa bır hasta benım kocamı
hee bnm ki de bilii.htta bazen cok güldüğüm konuları anlatıyorum.özellikle ibolyayla olan diyaloglarımızı sansürlü anlatıorum:roflol[kocalarınız bılıyor mu kk ya uyelığınızı ve buarda bola vakıt gecırdığınzii:
valla aynen.annem burdayken 2.hepatite ben götürdüm.bebiş annemin kucağındaydı.amaeskisi gibi bi şoför olamıo insan.önceden daha fevriydim..sehir içinde 5. vitese kadar cıkardım.ama artık direksiyona gecmek bile yemio:1no2:Canim oto koltuguna desteksiz mi oturtuyorsun eger destek koyuyorsan kemeri baglanmiyor zaten gerci kraft in benimki dogumdan itabaren yaziyor ama genede oturuyormus gibi geliyor bana
birkac kere niyetlendim ama cesaret edemedim cocuga bakmaktan yola konsantre olamam diye
puhahaa:roflol:aynen valla.arada bi gelir napıon der.benm sitedeyim derim.o da ne siteymiş bee der mıcını döner gider:a015:adam olsun da oturtmasın pc başına,ben erkek olacambenim karı da böööle pc başında fingirdeyecek valla napar eder kandırır kucaeıma oturttururdum, keyfi bilir :
iyi geceler anacım bye
:1shok: :1shok: :1shok:
ben bıraktıktan beri 15 sayfa konuşmuşsunuz yuuhhhh çenebaz garılarrr..klava:
3,5 aylık evli olup aldatılan topiğini okuyom 50 küsür sayfa olmuş ay çok fena üzüldüm Allah kahretsin o adamı ya kızcağızı nasıl kandırmış hiç anlamamış baksana..
doğum yaptığımdan eri annemin yanındayım ya haftaya dönüyorum evime hihoyyyt ay evimi özliceğim hiç aklıma gelmezdi valla gurbete alışamamıştım ama şimdi çok heyecanlanıyorum :dance: yavrucum evini tanısın, babası ile yakın olsun ve biz de artık bir aile olalım değil mi :asigim:
bi taraftan da tırsıyom valla burda alıştım annem var ya.. kızlar ya çok mu zor tek başına bebek büyütmek? eve döner dönmez yardımcı gelecek tek başıma beceremem gibi geliyo yani aynı anda bebek bakımı, yemek, temizlik ve burayı nasıl idare ediyonuz bakem :roflol: yoğsam ben mi beceriksizim ehehehe :roflol:
:dance:
ahh bacım bende 9 ay annemin yanında kaldım doğumu orda yaptım.9 ay yattım nerdeyse .sonrada 1 ay kaldım.şimdi oturduğum yerede yeni taşındık annemle geldik annem 20 gün sonra gitti ağlaya ağlaya gönderdim:teselli:ben tek başıma nasıl bakarım bu bebeğe diye.ama inan tek başına daha güzel bakıyorsun birebir ilgileniyorsun.artık temizlik yemek falan eskisi gibi çok mükemmel olmayacak.illa olacak dersen bebek çok ilgisiz kalıyor.ama yardımcın olursa süper olur çok rahat edersin.hiç tasalanma Allah öyle kolaylık veriyorki hiç daralmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?