2008 Ekim Anneleri

ee bugun sağlık ocagına götürdün yusuf eymeni nasılmış boyu kilosu

anam 56 cm olmuş dedi, 4700 kilo dedi, geçen hafta pazartesi gün doktorda 54 cm 4270 kg geldidi, hadi boyda yanılma olabilir desek kilosunu kıyafetle en fazla 100 gram etkiler dedi, eee 4600 olmuş, ule bu çocuk bi haftada kaç kilo alıyo fisfisfis

işte anacım haftada 300 gr alması yeterli maşallah annesütüyle çok güzel bencee...
boyuda gayet iyi...ama walla bakışlar felaket çok can yakacak senin böcügünn sositososito

hadi ben kaçanzi şimdi oğlumu uyandırıp doyurup uyucem bide sabah 7 de kalkcam hem kızımı göndercem hem oğlumu doyurcem...sonrada yine uyucemm...yoksam bu saate kadar uykusuzluk çok banada o 7 den sonraki uyku kurtarıyor beni... kaydirigubbakcemile5

işte anacım haftada 300 gr alması yeterli maşallah annesütüyle çok güzel bencee...
boyuda gayet iyi...ama walla bakışlar felaket çok can yakacak senin böcügünn sositososito

anası karıya çekmiş sıpa çk fotocenik çıkıyo :roflol: hadi anacım iyi geceler sağol kahrımı çektiğin içün

merak etme simdiye kadar cikmadiysa daha cikmaz bizimde cikmamisti

ya bende pek zannetmiyourum bu saatten sonra ateşinin çıkacağını ama işte ana yüreği, böceğimi kontrol altında tutmak istiorum sürekli, zaten ikide bi emzik ateşölçerini ağzına sokup duruyom sinir oluyo, hiç sevmiyo emziği kaydirigubbakcemile3

günaydın.anam naptınız leeenn:1shok:kıllatmışınız ghaaa:mymeka:neyse gelelim alıntılaraaa

lem leyla karısı kayserilii diilmi,kayseride kar yağmıyomu, kayserideki yağan karların üzerine basıver benim içün demedinmi, olm senindemi silgini boynuna bağlayım yaaaaaaaaaaaaaaaa
yok onu ben demedim:1closedeyes: meran dedüydü sanırsam

ahan bzimde rutin her gece yaptığımız konusma.git doktora diyorum tamam diyo.tam 7 senedirşutarafagitti ve her horluosun muhabbetindden sonra ne bağırıon der
Ibolya alemsin valla kiz ben horultuya raziyim bacim bizim ki dis gicirdatir ooooyyy ömrùmù yiyo horlasa keske
keşkem benmkide gıcırdatsa..

tee gecen persembe bebişi asıya götürdük.o günden beri kapının önüne bilem cıkmadım:çok üzgünüm:sadece balkondan hava alıorum nerdeyse.ama kafayı sıyırmak üzereyim.illa dısarı cıkıcaz die bişi yok.bir sürü kapalı alan var.gözüm gönlüm acılsın.nerdeee.gecen künefeye tav olduğum kavgada bu yuzden cıkmıstı işte..
[kocalarınız bılıyor mu kk ya uyelığınızı ve buarda bola vakıt gecırdığınzii:
hee bnm ki de bilii.htta bazen cok güldüğüm konuları anlatıyorum.özellikle ibolyayla olan diyaloglarımızı sansürlü anlatıorum:roflol da gülüo

valla aynen.annem burdayken 2.hepatite ben götürdüm.bebiş annemin kucağındaydı.amaeskisi gibi bi şoför olamıo insan.önceden daha fevriydim..sehir içinde 5. vitese kadar cıkardım.ama artık direksiyona gecmek bile yemio:1no2:
adam olsun da oturtmasın pc başına,ben erkek olacambenim karı da böööle pc başında fingirdeyecek valla napar eder kandırır kucaeıma oturttururdum, keyfi bilir :
puhahaa:roflol:aynen valla.arada bi gelir napıon der.benm sitedeyim derim.o da ne siteymiş bee der mıcını döner gider:a015:
iyi geceler anacım bye

şükür ii geceler denmiş

cıtırcım alıntı yapmak istediğin 1. mesajda alıntı yap yeri varya onun yanında mq var.oraya tıkla ve okumaya devam.kac tane alıntı yapmak istiosan bu tusa tıkla.en son alıntı yapmak istediğin mesaja geldiğinde alıntı yapa tıkla.hepsi cıkar.ööle bir sürü sayfa acmanıza gerenk yokyerimseniben

:1shok: :1shok: :1shok:

ben bıraktıktan beri 15 sayfa konuşmuşsunuz yuuhhhh çenebaz garılarrr.. klava:

3,5 aylık evli olup aldatılan topiğini okuyom 50 küsür sayfa olmuş ay çok fena üzüldüm Allah kahretsin o adamı ya kızcağızı nasıl kandırmış hiç anlamamış baksana..

a bacım nasıl anlasın daha 3 ay evli.öküz ne evlenion ozaman.sey delisi derler böölelerine..Çok üzgünüm çoook

doğum yaptığımdan eri annemin yanındayım ya haftaya dönüyorum evime hihoyyyt ay evimi özliceğim hiç aklıma gelmezdi valla gurbete alışamamıştım ama şimdi çok heyecanlanıyorum :dance: yavrucum evini tanısın, babası ile yakın olsun ve biz de artık bir aile olalım değil mi :asigim:

bi taraftan da tırsıyom valla burda alıştım annem var ya.. kızlar ya çok mu zor tek başına bebek büyütmek? eve döner dönmez yardımcı gelecek tek başıma beceremem gibi geliyo yani aynı anda bebek bakımı, yemek, temizlik ve burayı nasıl idare ediyonuz bakem :roflol: yoğsam ben mi beceriksizim ehehehe :roflol:

:dance:
ahh bacım bende 9 ay annemin yanında kaldım doğumu orda yaptım.9 ay yattım nerdeyse .sonrada 1 ay kaldım.şimdi oturduğum yerede yeni taşındık annemle geldik annem 20 gün sonra gitti ağlaya ağlaya gönderdim:teselli:ben tek başıma nasıl bakarım bu bebeğe diye.ama inan tek başına daha güzel bakıyorsun birebir ilgileniyorsun.artık temizlik yemek falan eskisi gibi çok mükemmel olmayacak.illa olacak dersen bebek çok ilgisiz kalıyor.ama yardımcın olursa süper olur çok rahat edersin.hiç tasalanma Allah öyle kolaylık veriyorki hiç daralmıyorsun

ayyy inşallah öyle olur.. aslında istiyorum çünkü kendi annen bile olsa bi yere kadar, kendi düzenin olmalı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…