2008 Ekim Anneleri

bence abartıyorsun.herkesın bır yardımcısı mı var allah askına..bebek uyuduğu anda tum işlerini halledeceksın.uyndığındada onunla ilgileneceksın ne var bunda. rahata alışmışsın ondan zor gelıyor sana.üstelik tek cocukla bolesın ıkınıcı olsa atık eve ıkı yarıdmcı alırdın

saol celencım bu ıbolya karısı anlatamadı.bak sappadanak anladım sen anlatıncaşakkıdı

la bi deneme yapaydın ya

bildiğim kadarıyla senin bebeğin çok sakin bi bebek o yüzden anlamanı beklemiyorum çıtırım

bildiğim kadarıyla senin bebeğin çok sakin bi bebek o yüzden anlamanı beklemiyorum çıtırım

dbest cim gercekten hem daha gzl hem daha zor.ama anneliği şimdi daha ii anlıycaksın.telasa kapılmanada gerek yok.yardımcın var.yardımcısı olmayan ve bebeği huysuz ben tüm işlerimi hafta sonuna bırakıorum.tabi hafta sonunda hepsini ev işine feda etmiyorum.varsın biraz pis olsun evim napiim.hem cocukta alısır azıcık toza toprağa:roflol: ki kış günü heryer kapalı ne pislik olucak okadar.ben bazen yemek bilen yapamıyorum.kocam gelince düdklüye atılcak bişi yapıorum.20dk da hazırlanıo zaten.netede bi elimle yetişiyorum.sol koluma kızımı nalıorum vsağ elimle yazıorum 10 saatte.yada şimdi yaptığım gibi önüme ytırıorum sol elime cıngırağını alıorum o ona cvp verio bende burdaki gacılaraa:jeyyar:lülülülülülü

ben regl oldum yadelikafadulden ilk defa regl oldum die ağlamıyorum:teytey: senelerce kabus günüm olurdu yinemi diesenağlama cok şükür çok şükür:Saruboceq: ama acaip sancım var heekafamçokkarıştı doğumdan 2 bucuk ay sonra milli oldum darısı olamayanlara...acaba artık zayıflama olurmu ki:çok üzgünüm:

ya çoğunuz bebişlere yalnız bakıyosunuz biliyorum o yüzden sordum, yoksa fırça yemek için deeel :dilcikar:

slm kızlar ben geldim ası olmaya gitti ama olmada geldik cuma gunuymus ası günleri dısarısı cok soguk bi karış kar yagmış her yer buz araba kaydı az daha kaza yapıyoduk allahta kocam iyyi soför tam burun buruna geldik ondekı arabaya son anda kontrol altna alabıldı arabayı

gece uykularını düzene soktuk gibi, ilk uyuturken çok zorlanıyorum bazen 23de bazen 0030 da uyuyo ama uyuyo neyse ve sabaha kadar 1 kere kalkıyo emmek için.. ama gündüz üstüme yapışıyo resmen.. pc açık duruyo hep burda görünüyom da aslında bütün gün eylül hanımla beraberiz :1hug: aralarda gelip sizin yazılarınız okuyorum fırsat bulunca yoksa hepten sıyıracam ayyy.. bi de şu gündüz uykularını düzene koyabilsem çok iyi olacak.. şimdi bi de evimizde döneceğiz, ne kadar bebek de olsa bu değişiklikten o da etkilenecek biliyorum o yüzden tırsıyorum belki gece uykuları da bozulur naparım ozaman bennn senağlama

bende tekim evde kızımı kendım buyutuyorum mutlaka zor oluyo ama bi şekilde idare etmek zorundayız

geçmiş olsun canım

kızın nasıl bari uslu mu.. benimki bu ara emziğe alışıyo gibi, esnemeye başlayınca ağzına emzik koyuyorum o zaman emiyo sakinleşiyo, ama sağı solu belli olmuyo benim cadının.. :asigim:

benım bebeğim sakın evet ama buradakı diğer kızlar ıcınde aynı sey gecerlı canım.herkes bırsekılde yurutuyor ıslerını.kımsenın yardımcısı olduğnu sanmıyorum.(zaten ben ıhtıyacım olsa bıle evıme kadın alamam.benden baska bır kadın gıremez bu eve o ayrı tabi..)bak merana 2 cocugu var hatunun :ecrin_bebek:
hemen ıkı kelımede alınacaksan ohooo.benc cesaret vermeye calısıyorum sana burda.

hadi hayırlı uğurlu olsun..darısı olmayanların başına inş..

e sana gun vermemişler miydikii??neyse hadı bahaneyle sende hava aldın. ama hakket cok soğuk ya..
ruyamda kar yağmıtı..bembazı her taraf. pencereden bakıyorum cıkamadığıma uzuluyordum bbek var die.taı sadece ruya..izmire kar yağdığı ve bembeyaz olduğu nerde görülmüşş??mirmirmirmir acık atar gıbı olur oda düşene kadar erır..
celen ıyı bılır:jeyyar:

sagol canım aşı olmadı daha yarın gitcez geri bu gun yapmadılar normalde kızım cok huysuz degil allhtan gece uykusu düzenli bi yada ik ere uyanır ayılmadan hemen emzırırım geri uyur ama gunduz hep kucagmda uyumak istiyo ayagımda sallıyorum bbırakırsam uyanıyo eger o gunişım varda ayagımda uyutmadıysm aksama kadar hiç uyumuyo bide emzik verdim aglayınca tıkıyorum agzına

benimki buaralar yalnızca uykusu gelince tutuyo emziği ağlaması duruyo onu emerken sakinleşiyo sonra atıyo, sallamaya devam edince uyumaya devam ediyo... onun dışında emzik almıyo zaten uyumaya yardımcı olarak kullanmak daha iyi emziği yoksa bağımlı oluyolar o da zor..

hhee vala hemi ii bilirim hwemide coookkk ösledimsenağlama biara kafanı dısarı cıkar ve bnm için ciğerlerine cek memleketimin havasınıısenağlama
buarada yapmısın len efferinkaydirigubbakcemile5 kolay oldumu??

e sana gun vermemişler miydikii??neyse hadı bahaneyle sende hava aldın. ama hakket cok soğuk ya..
ruyamda kar yağmıtı..bembazı her taraf. pencereden bakıyorum cıkamadığıma uzuluyordum bbek var die.taı sadece ruya..izmire kar yağdığı ve bembeyaz olduğu nerde görülmüşş??mirmirmirmir acık atar gıbı olur oda düşene kadar erır..
celen ıyı bılır:jeyyar:[/QUOTE]

bugunun tarıhını vermişlrdi fakat bizim saglık ocagı degişti farklı yere gittik bu defa orasıda yarın yapıyomus şimdi kayseride sacma bi degişiklik yaptılar artık kimse istediği doktora gidip muayene olamıyacak herkese bi aile doktoru verilmiş ona gidip kontrol olacakmışız hastaklık onun bransı degılse o istediği doktora sevk ediyomus bizde bugun tanıstık aile doktorumuzla dur bakalım nasıl olacak

evet aslında bende alıstırmak istemıyoum emziğe ama işim oluca temizlikti yemekti felan mecburen veriyorum

bugunun tarıhını vermişlrdi fakat bizim saglık ocagı degişti farklı yere gittik bu defa orasıda yarın yapıyomus şimdi kayseride sacma bi degişiklik yaptılar artık kimse istediği doktora gidip muayene olamıyacak herkese bi aile doktoru verilmiş ona gidip kontrol olacakmışız hastaklık onun bransı degılse o istediği doktora sevk ediyomus bizde bugun tanıstık aile doktorumuzla dur bakalım nasıl olacak[/QUOTE]

canım senın dediğin bu uyulama izmirde 1 seneyı gecgındır var.ama ben bı sacmalığını gormedım acıkcası ıyı oluyor..ilaçlarınıda kolayca yazdırıyorsun.doktor gereklı gorurse hastneye sevk edıyor..

hee celencım saol vallla tek seferde becerdımkaydirigubbakcemile2

ya benim herif fena halde üsütmüş grip cok korkuyorum kıza bulaştıracak diye uzak tutuyorum ama yınede bulasır mı kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…