doğum yaptığımdan eri annemin yanındayım ya haftaya dönüyorum evime hihoyyyt ay evimi özliceğim hiç aklıma gelmezdi valla gurbete alışamamıştım ama şimdi çok heyecanlanıyorum :dance: yavrucum evini tanısın, babası ile yakın olsun ve biz de artık bir aile olalım değil mi :asigim:
bi taraftan da tırsıyom valla burda alıştım annem var ya.. kızlar ya çok mu zor tek başına bebek büyütmek? eve döner dönmez yardımcı gelecek tek başıma beceremem gibi geliyo yani aynı anda bebek bakımı, yemek, temizlik ve burayı nasıl idare ediyonuz bakem :roflol: yoğsam ben mi beceriksizim ehehehe :roflol:
bence abartıyorsun.herkesın bır yardımcısı mı var allah askına..bebek uyuduğu anda tum işlerini halledeceksın.uyndığındada onunla ilgileneceksın ne var bunda. rahata alışmışsın ondan zor gelıyor sana.üstelik tek cocukla bolesın ıkınıcı olsa atık eve ıkı yarıdmcı alırdın
saol celencım bu ıbolya karısı anlatamadı.bak sappadanak anladım sen anlatıncaşakkıdı
bence abartıyorsun.herkesın bır yardımcısı mı var allah askına..bebek uyuduğu anda tum işlerini halledeceksın.uyndığındada onunla ilgileneceksın ne var bunda. rahata alışmışsın ondan zor gelıyor sana.üstelik tek cocukla bolesın ıkınıcı olsa atık eve ıkı yarıdmcı alırdın
saol celencım bu ıbolya karısı anlatamadı.bak sappadanak anladım sen anlatıncaşakkıdı
bildiğim kadarıyla senin bebeğin çok sakin bi bebek o yüzden anlamanı beklemiyorum çıtırım
dbest cim gercekten hem daha gzl hem daha zor.ama anneliği şimdi daha ii anlıycaksın.telasa kapılmanada gerek yok.yardımcın var.yardımcısı olmayan ve bebeği huysuz ben tüm işlerimi hafta sonuna bırakıorum.tabi hafta sonunda hepsini ev işine feda etmiyorum.varsın biraz pis olsun evim napiim.hem cocukta alısır azıcık toza toprağa:roflol: ki kış günü heryer kapalı ne pislik olucak okadar.ben bazen yemek bilen yapamıyorum.kocam gelince düdklüye atılcak bişi yapıorum.20dk da hazırlanıo zaten.netede bi elimle yetişiyorum.sol koluma kızımı nalıorum vsağ elimle yazıorum 10 saatte.yada şimdi yaptığım gibi önüme ytırıorum sol elime cıngırağını alıorum o ona cvp verio bende burdaki gacılaraa:jeyyar:lülülülülülü
ya çoğunuz bebişlere yalnız bakıyosunuz biliyorum o yüzden sordum, yoksa fırça yemek için deeel :dilcikar:
ne fırcası len:uhm: valla kötü bişi demedüüümmm:çok üzgünüm::sm_confused:
slm kızlar ben geldim ası olmaya gitti ama olmada geldik cuma gunuymus ası günleri dısarısı cok soguk bi karış kar yagmış her yer buz araba kaydı az daha kaza yapıyoduk allahta kocam iyyi soför tam burun buruna geldik ondekı arabaya son anda kontrol altna alabıldı arabayı
bende tekim evde kızımı kendım buyutuyorum mutlaka zor oluyo ama bi şekilde idare etmek zorundayız
bildiğim kadarıyla senin bebeğin çok sakin bi bebek o yüzden anlamanı beklemiyorum çıtırım
ben regl oldum yadelikafadulden ilk defa regl oldum die ağlamıyorum:teytey: senelerce kabus günüm olurdu yinemi diesenağlama cok şükür çok şükür:Saruboceq: ama acaip sancım var heekafamçokkarıştı doğumdan 2 bucuk ay sonra milli oldum darısı olamayanlara...acaba artık zayıflama olurmu ki:çok üzgünüm:
slm kızlar ben geldim ası olmaya gitti ama olmada geldik cuma gunuymus ası günleri dısarısı cok soguk bi karış kar yagmış her yer buz araba kaydı az daha kaza yapıyoduk allahta kocam iyyi soför tam burun buruna geldik ondekı arabaya son anda kontrol altna alabıldı arabayı
geçmiş olsun canım
kızın nasıl bari uslu mu.. benimki bu ara emziğe alışıyo gibi, esnemeye başlayınca ağzına emzik koyuyorum o zaman emiyo sakinleşiyo, ama sağı solu belli olmuyo benim cadının.. :asigim:
sagol canım aşı olmadı daha yarın gitcez geri bu gun yapmadılar normalde kızım cok huysuz degil allhtan gece uykusu düzenli bi yada ik ere uyanır ayılmadan hemen emzırırım geri uyur ama gunduz hep kucagmda uyumak istiyo ayagımda sallıyorum bbırakırsam uyanıyo eger o gunişım varda ayagımda uyutmadıysm aksama kadar hiç uyumuyo bide emzik verdim aglayınca tıkıyorum agzına
benım bebeğim sakın evet ama buradakı diğer kızlar ıcınde aynı sey gecerlı canım.herkes bırsekılde yurutuyor ıslerını.kımsenın yardımcısı olduğnu sanmıyorum.(zaten ben ıhtıyacım olsa bıle evıme kadın alamam.benden baska bır kadın gıremez bu eve o ayrı tabi..)bak merana 2 cocugu var hatunun :ecrin_bebek:
hemen ıkı kelımede alınacaksan ohooo.benc cesaret vermeye calısıyorum sana burda.
hadi hayırlı uğurlu olsun..darısı olmayanların başına inş..
e sana gun vermemişler miydikii??neyse hadı bahaneyle sende hava aldın. ama hakket cok soğuk ya..
ruyamda kar yağmıtı..bembazı her taraf. pencereden bakıyorum cıkamadığıma uzuluyordum bbek var die.taı sadece ruya..izmire kar yağdığı ve bembeyaz olduğu nerde görülmüşş??mirmirmirmir acık atar gıbı olur oda düşene kadar erır..
celen ıyı bılır:jeyyar:
benimki buaralar yalnızca uykusu gelince tutuyo emziği ağlaması duruyo onu emerken sakinleşiyo sonra atıyo, sallamaya devam edince uyumaya devam ediyo... onun dışında emzik almıyo zaten uyumaya yardımcı olarak kullanmak daha iyi emziği yoksa bağımlı oluyolar o da zor..
e sana gun vermemişler miydikii??neyse hadı bahaneyle sende hava aldın. ama hakket cok soğuk ya..
ruyamda kar yağmıtı..bembazı her taraf. pencereden bakıyorum cıkamadığıma uzuluyordum bbek var die.taı sadece ruya..izmire kar yağdığı ve bembeyaz olduğu nerde görülmüşş??mirmirmirmir acık atar gıbı olur oda düşene kadar erır..
celen ıyı bılır:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?