2008 Ekim Anneleri

ya benim herif fena halde üsütmüş grip cok korkuyorum kıza bulaştıracak diye uzak tutuyorum ama yınede bulasır mı kı

ahh işte en korktuğum.bnm herifte eşiğinde.balkona cıkıo sigara içmeye üstüne hırka almıo:mymeka:incecik penyeyle kar da yağıo.hasta oldumu kesin bulasır birine.cünkü kıs.evlerin içi ööle sürekli havalndırılamıo..ve sürekli o havayı birlikte teneffüs edicekler.allaha emanet:Saruboceq:

insallah bulaşmaz ben kendime bile yaklastırmıyorum bana bulasırsa emziriyorum felan kesin gecer diye dikkat etmk lazım bu arada allah nazarlardan korusun senın kız cok tatlı ya yerim onu

:roflol: :roflol: geçmişi okumayı bitiremedim daha ehehe ilahi ibolyaa ama bu iyi bi özellik değil benceee :jeyyar: :jeyyar:

adam olsun da oturtmasın pc başına,ben erkek olacambenim karı da böööle pc başında fingirdeyecek valla napar eder kandırır kucaeıma oturttururdum, keyfi bilir :dilcikar:

eheheh valla bu lafını da tebrik ediyorum ibolyaa büyüksün vesselam :roflol: :roflol:

ne kaynatıyonuz lan bensiz pissss karılarrrrrr.hastayım diye uğrayamıyom zati canım sıkkın kız ibolya cadısı ne döktürüyon gine.gurban ol böle kocaya.bu da bulmuş da bunuyo.yok renkliyle beyazı aynı anda atıyomuş,yok bu kıçını yırtınca adamdan tık yokmuş.len bizim evde sanki 10 çocuk var.çorabı bi yerde,kazağı bi yerde,topla topla bitiremen.sonra adam dolaptran bişi alıyo.sanki inat yapar gibi tutuyo en alttakini bi çekiyo hoooppp hepsi dağılıyo.gelde delirme.bizim eylül bile babası kadar dağınık değil:roflol:ama büyüğünce babasına çekerse yandığımın habercisidir.

celencim ve leylecım valla ben grip oldum ama Allah'tan bulaşmadı.inşallah sizinkilere de bulaşmaz.kimselerbilmez sölemişti.bebiş bizim hasta olacağımızı önceden sütümüzle birlikte alıp bağışıklık kazanıyomuş.böylelikle biz hasta olduğumuz zaman da ona geçmiyomuş.gerçekten de geçmedi.

ya benim herif fena halde üsütmüş grip cok korkuyorum kıza bulaştıracak diye uzak tutuyorum ama yınede bulasır mı kı

ben grip olduğumda sürekli maske taktım.geçmedi şükür bebişime.ama tabi kocişi maske takmaya ikna etmek var.orası sana kalmışyerimseniben

bende grip olur gibi olmuştum geçmedi oğluşuo çok şükür ara ara öksürüo gibi şimdi bide hırıltılı nefesi bu cumartesi kontrolü var bakem ne diycek doktoru...
bu sabah kontrole gittim sipralim duruo mu ne edio die baktı doktor iyimiş kayma falan olmamış ufak bi yara var dedi dikişten mi olur dedim yok dedi nie olur bu yara yaww bileniniz varmı?
sonra lazer epilasyonuma gittim özel bölge bide koltuk altı oh mis gibi oldu 2seans hamile kalmadan önce gitmiştim hamile kalınca ara verdim şimdi tekrar başladım 2seansta baya azalmştı 2seans daha gel bakalım dedi %100 bitmezmiş ama %90 azaltırsak iyi bizim için dio
bide karnımı gördü doktor gel kız toparlayalım biara dio bi cihaz varmış sıkılaştırıomuş seansı 25 dio çatlakları da lazerle halledioz dio...kriz var ya baya ucuzlamış epilasyon da bütün vucut 500 yapmışlar seansı

oyyyyyyyyyyyy saatler olsunmu diyek bacım ya 90 iyiymiş ordan bir tüy bile yok olsa kar kardır:jeyyar:
lazer epilaasyon nasıl yapılıyo özlem

oyyyyyyyyyyyy saatler olsunmu diyek bacım ya 90 iyiymiş ordan bir tüy bile yok olsa kar kardır:jeyyar:
lazer epilaasyon nasıl yapılıyo özlem

canım lazer epilasyon en etkilisi acccük acıo emme değer hele o bölge için ben altlara ağda falan yapamıom
cihaz hem soğuk hava üflüo uyuşturuo yapılan bölgeyi çıt çıt diye yakıolar kıl köklerine gidio ışın yolunmuş tavuk gibi kokuo oda koltuk altım hiç acımıo da orası acı tabi en hassas bölge old.içün ülen poponun içini bilem yapıolar ve 2ay çıkmıo seans aralarında.15gün sonra kontrole gitcem ordada az çıkanları yapıolar 2ay rahat ve seansı 150ytl tüm genital ve bikini bölgesi koltuk altı da 40ytl fiat fikir olsun diye yazdım toplam 4-6seans yeterli oluomuş:lepi:

ben de doğum sonrası lazere gitmeyi düşünüyordum ama çok utanıyorum ben yaaaa kendim ağda yağıyorum, güzellik salonunda bile yaptırmadım hiç bi türlü utangaçlığımı yenip gidemedim, gideceğime de hiç sanmıyorum ama lazere gitmeyi çok istiyorum.. bu işi yaptıracaksam bari 4-5 seansta bitsin ay ölürüm ben oramı açamam ayyyy

bende öle diodum ama gidince bitio o korku mecbur yayıon öle..
sonuç önemli en fazla 4-5kereden sonra rahat etcen misler gibi oluo valla hamile kaldığımda en çok epilasyonum yarım kaldı die üzülmüştüm

sağol bacıum benim öncesinde şu utanma sorununu halletmem lazım en iyisi çarçaflara bürünüp yüzümü gözümü kapatıp gitmek :1ninca::1no2:

heeee valla aynen yaaa ben de gitmek istiyorum ama çok utanıyorum :1ninca:

valla utangaçlık için en iyi yöntem bi arkadaşlar beraber gitmek ben ilk bizim gelinle gitmiştik o da yatırmak istiodu ben gaz verdim.gidebilceğiniz biri varsa yakınınız en azndan ilk seansa beraber gidin.zati seans sırasında gözlük takıonuz ne sen yapanı görüon o da zaten kıllara yoğunlaşmış oluo delikafadulden

özlemehm canım bursada mısın sen? nerede yaptırıyosun sen memnun kalmışsın sanırım özelden yazarsan sevinirim ya cesaretimi toplarsam ben de yaptırcam inşallahh..

Ya kizlar bisey sorcam bu spiral takilirken aci felan yapiyo mu yan etkisi var mi

çok az acıo doğum sancısı yanında lafı bile edilmeyecek kadar...
ama bazı bünyeler siprali kabull etmiomuş atıomuş kendi kendine
bir de adet dönemlerinde kanamayı artırıo, günü de artıo demişti doktorum ama gün artmadı feci bi kanama oldu sipralden sonra ilk adetimde...
şuan iyiymiş korur artık seni dedi ama biz hamile kalma korkusundan eşimde korunuo hala...takıldığı:asigim: ilk ay korumaz demişti zaten doktor artık korurmuş bakalım

ah canımmm ben de ilk günler çok zorlandım. bebek bakımı zor değil ama onun ne istediğini anlamak zor. arkadasımın dedii gibi o uyuyunca her işini yapacan yoksa çok zor oluyor

spiral konusunda ben çok korkuyorum o nedenle de taktırmadım diğer yöntemleri deneceyem.acıdığını söylemişlerdi. bi de o masaya çıkmak beni çok geriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…