çok az acıo doğum sancısı yanında lafı bile edilmeyecek kadar...
ama bazı bünyeler siprali kabull etmiomuş atıomuş kendi kendine
bir de adet dönemlerinde kanamayı artırıo, günü de artıo demişti doktorum ama gün artmadı feci bi kanama oldu sipralden sonra ilk adetimde...
şuan iyiymiş korur artık seni dedi ama biz hamile kalma korkusundan eşimde korunuo hala...takıldığı:asigim: ilk ay korumaz demişti zaten doktor artık korurmuş bakalım
Cok az mi aciyo dogum sancisi cekmedim ki bilmiyorum ben agrisiz dogum yaptim adet sancisi gibidir sanirim aslinda dusunuyorum da biraz tedirginim
poponın içi neoluii??yafCADIARZU
OLuomuuu:1shok: ben nie bilmiim:uhm:delikafadulden
eee herkes nerdeeee :uhm:
işte anacım haftada 300 gr alması yeterli maşallah annesütüyle çok güzel bencee...
boyuda gayet iyi...ama walla bakışlar felaket çok can yakacak senin böcügünn sositososito
günaydın.anam naptınız leeenn kıllatmışınız ghaaa:mymeka:neyse gelelim alıntılaraaa
yok onu ben demedim meran dedüydü sanırsam
ahan bzimde rutin her gece yaptığımız konusma.git doktora diyorum tamam diyo.tam 7 senedirşutarafagitti ve her horluosun muhabbetindden sonra ne bağırıon der
keşkem benmkide gıcırdatsa..
tee gecen persembe bebişi asıya götürdük.o günden beri kapının önüne bilem cıkmadım:çok üzgünüm:sadece balkondan hava alıorum nerdeyse.ama kafayı sıyırmak üzereyim.illa dısarı cıkıcaz die bişi yok.bir sürü kapalı alan var.gözüm gönlüm acılsın.nerdeee.gecen künefeye tav olduğum kavgada bu yuzden cıkmıstı işte..
hee bnm ki de bilii.htta bazen cok güldüğüm konuları anlatıyorum.özellikle ibolyayla olan diyaloglarımızı sansürlü anlatıorum:roflolda gülüo
valla aynen.annem burdayken 2.hepatite ben götürdüm.bebiş annemin kucağındaydı.amaeskisi gibi bi şoför olamıo insan.önceden daha fevriydim..sehir içinde 5. vitese kadar cıkardım.ama artık direksiyona gecmek bile yemio:1no2:
puhahaa:roflol:aynen valla.arada bi gelir napıon der.benm sitedeyim derim.o da ne siteymiş bee der mıcını döner gider:a015:
şükür ii geceler denmiş
cıtırcım alıntı yapmak istediğin 1. mesajda alıntı yap yeri varya onun yanında mq var.oraya tıkla ve okumaya devam.kac tane alıntı yapmak istiosan bu tusa tıkla.en son alıntı yapmak istediğin mesaja geldiğinde alıntı yapa tıkla.hepsi cıkar.ööle bir sürü sayfa acmanıza gerenk yokyerimseniben
doğum yaptığımdan eri annemin yanındayım ya haftaya dönüyorum evime hihoyyyt ay evimi özliceğim hiç aklıma gelmezdi valla gurbete alışamamıştım ama şimdi çok heyecanlanıyorum :dance: yavrucum evini tanısın, babası ile yakın olsun ve biz de artık bir aile olalım değil mi :asigim:
bi taraftan da tırsıyom valla burda alıştım annem var ya.. kızlar ya çok mu zor tek başına bebek büyütmek? eve döner dönmez yardımcı gelecek tek başıma beceremem gibi geliyo yani aynı anda bebek bakımı, yemek, temizlik ve burayı nasıl idare ediyonuz bakem :roflol: yoğsam ben mi beceriksizim ehehehe :roflol:
günaydın hanımlar.kıs iboyla uyanamadın tabi gece 3 lere kadar çene verirsen:)))
bence abartıyorsun.herkesın bır yardımcısı mı var allah askına..bebek uyuduğu anda tum işlerini halledeceksın.uyndığındada onunla ilgileneceksın ne var bunda. rahata alışmışsın ondan zor gelıyor sana.üstelik tek cocukla bolesın ıkınıcı olsa atık eve ıkı yarıdmcı alırdın
saol celencım bu ıbolya karısı anlatamadı.bak sappadanak anladım sen anlatıncaşakkıdı
dbest cim gercekten hem daha gzl hem daha zor.ama anneliği şimdi daha ii anlıycaksın.telasa kapılmanada gerek yok.yardımcın var.yardımcısı olmayan ve bebeği huysuz ben tüm işlerimi hafta sonuna bırakıorum.tabi hafta sonunda hepsini ev işine feda etmiyorum.varsın biraz pis olsun evim napiim.hem cocukta alısır azıcık toza toprağa:roflol: ki kış günü heryer kapalı ne pislik olucak okadar.ben bazen yemek bilen yapamıyorum.kocam gelince düdklüye atılcak bişi yapıorum.20dk da hazırlanıo zaten.netede bi elimle yetişiyorum.sol koluma kızımı nalıorum vsağ elimle yazıorum 10 saatte.yada şimdi yaptığım gibi önüme ytırıorum sol elime cıngırağını alıorum o ona cvp verio bende burdaki gacılaraa:jeyyar:lülülülülülü
ben regl oldum yadelikafadulden ilk defa regl oldum die ağlamıyorum:teytey: senelerce kabus günüm olurdu yinemi diesenağlama cok şükür çok şükür:Saruboceq: ama acaip sancım var heekafamçokkarıştı doğumdan 2 bucuk ay sonra milli oldum darısı olamayanlara...acaba artık zayıflama olurmu ki:çok üzgünüm:
yemekteyiz programını izliyo musunuz kızlarrr ben geçen haftalar izliyodum ama bu hafta pek izleyemedim ay o salih denen tip nasıl bi tip yaaa acaip dövme isteyi yaratıyo insanda böle ağzını burnunu kırmak istiyom uyuz olurum öle ağzını yaya yaya konuşan tiplere geriiiiiiiiiklava:
anam ne üçü, yattın uudunmu diye sorsana bi, üçten sonra saat kurdum durdum ne yattığmı bildtim ne kalktığımı, ikide bi kalktım ateşini ölçtüm, böcek de gıcık oldu ay bu ateş ölçere, bi emzik şeklinde olanı veriyom bi koltuk altından olanı, emzikten öğürüyo, koltuk altındakine gıcık kapıyo , çocuğa rahat vermedim gece, 15 dakkada bi türtükledim, yavrucak delik deşik uyudu, bak bu saat hiç uyumazdı şimdi uyuyo, dayanamadı kuzucuğum, gündüz anam geldi de 3 saat kadar uyumuşum, o kadarcık uykuylan duruyom işte, bu gece 12-1e kadar bekleyecem ondan sonra yatacam artık ateşi yükselmez herhal, yükselmez dimi :uhm:
puhahaaaaa:roflol:muhahaaaa:roflol:hatta zuhahaaa:roflol:dönde bi kıçına bak dermişim
ne nispet yapcam len:mymeka: yardım ettik angut.sende oku öörenlem sende laf olsun diye alıntı yapmışın, çıtıra nispetmi yapıyon : bak senin herifle benim herif hödüklük konusunda yarışıyolar hiç farkettinmi celencim ben herife şu an itibarile küsüm, baakalım akşam gelince kavga etcezmi
muhahaaa kıskandııııı:roflol:hee sen şimdi ben çok becerikli bi karıyım 10 parmağımda 10 marifet mi demek istiosun yani, bi eliyle bebeyi ttuomuş da bi eliyle bize yetişiomuş da höh:yerim ule seni artiz karı
mutlaka her hafta ortaya bi ibine atıolar.hele naim nasıldı..yemekteyiz programını izliyo musunuz kızlarrr ben geçen haftalar izliyodum ama bu hafta pek izleyemedim ay o salih denen tip nasıl bi tip yaaa acaip dövme isteyi yaratıyo insanda böle ağzını burnunu kırmak istiyom uyuz olurum öle ağzını yaya yaya konuşan tiplere geriiiiiiiiiklava:
amannn hiç sevmiyom öyle yarışmaları, bbg evi gibi bişiy o da işte, samimiyetsiz bi yarışma, iğrenç bişeydi diyolar yemekler için, allahın yarattığı şeylerle alay ediyolar resmen, bu konularda hiç tahammülüm yok vallaha, eller afrikada açlıktan ölüyo bunlar hakaret edio, en azından yemeği beğenmeiğini daha hoş bi dille anlatabilirler, ne demek iğrenç, ben tabağımı bile sıyırayım zian etmeyeyim diye düşünürken heriflerin densizliği sinirimi bozuyo, terbiyesizlikten başka bişiy değil, izlemiyom anacm ben onları, izleyince siinirlerim oynuyo
bize doktor hiç 15dak da bir ateş ölçün falan demedi yaw hatta en güsel aşı olduğu günler uyudu bizim velet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?