2008 Ekim Anneleri

Cok az mi aciyo dogum sancisi cekmedim ki bilmiyorum ben agrisiz dogum yaptim adet sancisi gibidir sanirim aslinda dusunuyorum da biraz tedirginim

Cok az mi aciyo dogum sancisi cekmedim ki bilmiyorum ben agrisiz dogum yaptim adet sancisi gibidir sanirim aslinda dusunuyorum da biraz tedirginim

yani takma işlemi 5dak bile sürmüo spekturum denen bi alet var onunla açıo çubuk gibi şey sipral zaten onu yerleştirip ipini kesio ozaman rahmin önünde bi set oluşturuo sipral T şeklinde duruo o gün 2tane apranax verdi onu içtim okadar yani adet sancısı sürekli olur öyle günlük yada bikaç günlük bi ağrı olmadı bende
benim canım çok tatlı değildir ondan da olabilir ağrı eşiğim biraz yüksek heralde dayanıklıyım acıların kadını :sm_cool:

işte anacım haftada 300 gr alması yeterli maşallah annesütüyle çok güzel bencee...
boyuda gayet iyi...ama walla bakışlar felaket çok can yakacak senin böcügünn sositososito

lem benim oğlan artık çok fena ağlıyo hea, sanarsım 6 aylık kocaman bi bebek, nasıl çığrınıyo nasıl çığrınyo, hani ben geceden uykusuzdum ya anam geldi bugün beni az dinlendirmek içün, o ara 3 saat kadar uyudum işte, benim böcük de yavaş yavaş uyanmaya başladı, annem de dayanamadı kucakladı öpmeye sevmeye başladı, aman seninki bi çığlık bi çğlık, öpüyoz diye kızyo :roflol: annem de bunun ağlaması danalaşıyo artık diyo :roflol: anam felaket ağlamaya başladı, teee yollardan duyuluyo sesimiz, o sesi neresinden çıkartıyo bu oğlan yav :uhm::roflol:

lem sende laf olsun diye alıntı yapmışın, çıtıra nispetmi yapıyon :roflol: bak senin herifle benim herif hödüklük konusunda yarışıyolar hiç farkettinmi celencim ben herife şu an itibarile küsüm, baakalım akşam gelince kavga etcezmi kaydirigubbakcemile3

lem bizim canımız yokmu biz nasıl bakıyoz, en fazla 1 hafta zorlanırsın anam ondan sonra taş gibi bi ana olursun heç korkma :teselli:

günaydın hanımlar.kıs iboyla uyanamadın tabi gece 3 lere kadar çene verirsen:)))

anam ne üçü, yattın uudunmu diye sorsana bi, üçten sonra saat kurdum durdum ne yattığmı bildtim ne kalktığımı, ikide bi kalktım ateşini ölçtüm, böcek de gıcık oldu ay bu ateş ölçere, bi emzik şeklinde olanı veriyom bi koltuk altından olanı, emzikten öğürüyo, koltuk altındakine gıcık kapıyo , çocuğa rahat vermedim gece, 15 dakkada bi türtükledim, yavrucak delik deşik uyudu, bak bu saat hiç uyumazdı şimdi uyuyo, dayanamadı kuzucuğum, gündüz anam geldi de 3 saat kadar uyumuşum, o kadarcık uykuylan duruyom işte, bu gece 12-1e kadar bekleyecem ondan sonra yatacam artık ateşi yükselmez herhal, yükselmez dimi :uhm:

şimcik gelirsem göstertirim sana anlatamamayı, hem anlatıyoz hem yaranamıoz yav, lem zaten zombi gibi olmuşum, pcye canavara bakar gibi bakyom, jerry gibi gözlerime kibrit çöpü takmayı düşünyorum delikafadulden:roflol:

hee sen şimdi ben çok becerikli bi karıyım 10 parmağımda 10 marifet mi demek istiosun yani, bi eliyle bebeyi ttuomuş da bi eliyle bize yetişiomuş da höh :mymeka:yerim ule seni artiz karı :roflol:delikafadulden

lem kaç gündür bende diyecem diyecem unutyom, 3/4 gün önce benim de oldu, bugün tık yok akşam banyo mu etsem aceba, biraz dengesiz oldu ama herhal 1 seneye kadar anca düzene gircek, benim normelde pek bi sancım olmazdı zaten, sadece kasıklarım taş gibi olurdu azcık ağrı olurdu, belim acırdı öle işte, vallaha bu regl aslında allahın bi nimeti anacım, günlerdi vücudum ödem kaplı, anam parmaklarım bileme dolma gibi, bi regl oldum hafifledim ay

yemekteyiz programını izliyo musunuz kızlarrr ben geçen haftalar izliyodum ama bu hafta pek izleyemedim ay o salih denen tip nasıl bi tip yaaa acaip dövme isteyi yaratıyo insanda böle ağzını burnunu kırmak istiyom uyuz olurum öle ağzını yaya yaya konuşan tiplere geriiiiiiiii klava:

amannn hiç sevmiyom öyle yarışmaları, bbg evi gibi bişiy o da işte, samimiyetsiz bi yarışma, iğrenç bişeydi diyolar yemekler için, allahın yarattığı şeylerle alay ediyolar resmen, bu konularda hiç tahammülüm yok vallaha, eller afrikada açlıktan ölüyo bunlar hakaret edio, en azından yemeği beğenmeiğini daha hoş bi dille anlatabilirler, ne demek iğrenç, ben tabağımı bile sıyırayım zian etmeyeyim diye düşünürken heriflerin densizliği sinirimi bozuyo, terbiyesizlikten başka bişiy değil, izlemiyom anacm ben onları, izleyince siinirlerim oynuyo

bize doktor hiç 15dak da bir ateş ölçün falan demedi yaw hatta en güsel aşı olduğu günler uyudu bizim velet

dönde bi kıçına bak dermişim
puhahaaaaa:roflol:muhahaaaa:roflol:hatta zuhahaaa:roflol:
ne nispet yapcam len:mymeka: yardım ettik angut.sende oku öörenklava:
buarada geldimi len kocan??

hee sen şimdi ben çok becerikli bi karıyım 10 parmağımda 10 marifet mi demek istiosun yani, bi eliyle bebeyi ttuomuş da bi eliyle bize yetişiomuş da höh:yerim ule seni artiz karı
muhahaaa kıskandııııı:roflol:

mutlaka her hafta ortaya bi ibine atıolar.hele naim nasıldı..

aslıda evet sinir bozucu ama cok pratik ve deişik yemek tarifleri var.çok sey öörendim ben valla:lepi:

bize doktor hiç 15dak da bir ateş ölçün falan demedi yaw hatta en güsel aşı olduğu günler uyudu bizim velet

ya bize ebemiz söledi öle, ben de garanti olsun diye ölçtü m durdum, şimdi 1 saatte bir falan ölçüyom artık, benim ki de pek güzeluyuyo, acep aşının etkisi mi, ya ben korkuyom anacım be, ne bilim ateş olayı tırstırıyo beni,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…