2008 Ekim Anneleri

ne kıskanacam len artiz karı :roflol: izlemeyin şu iğrenç programı yaaa, öğrencek bi sürü yemek programı var ona mı kaldınız, terbiyesiz hepisi geberdecüm olmucek bu arada bnim böcük acıktı bi defterini dürüym geliyom delikafadulden

odamız küçük soba bazen hızlı yanınca aşırı sıcak oluyo.o an bebişim uyanınca yinede yelek giydirmelimiyim?:uhm:

odamız küçük soba bazen hızlı yanınca aşırı sıcak oluyo.o an bebişim uyanınca yinede yelek giydirmelimiyim?:uhm:

bebiş terlemicek şekilde ayarlamak lazım, çok sıcak oluyosa giydirme bence.. hele emzirirken falan çok terliyolar kalın giydirince..

ben geldim...bugun bende küstüm kocamaa...bulaşıcımıdır nedir bu illet anlamadımm!!! :dilcikar:

Son düzenleme:
ya benim bilgisarıma ha bire program yüklüyo antivirüs yüklüyo ya hayatım yavaşlıo bukadar programa gerek yok diorum hala yapıo...karışmasın ya benim pcme...ben onun bilgisarına elimi sürmüyorum o da dior sende benimkini kullan onunki parmak iziyle çalışıyor sanki benim onun bilgisarını açamıcamı bilmior...ben söylemiyorum die...ya bide ben internetin yavaş olmasına tahammül edemiyorum onuda bilio sanki bilerek yavaşlatıyor...bende küstüm işte...benimde hemen suratım düşüo tabi...suratım düştükten sonra napabilirim die bakıo ya düşürmesene işte suratımı :mymeka:

amma cins karılarsınız haaa:mymeka: biri niye kırmızı deilde sarı diekavga edio.ötekide pc mi ellio die kavga edio:uhm:

demekkı senın heruf de kazanlık. anam sssttret yav hepsı aynı. benım hoduk de aksam kapıdan ıcerı gırdı. ben yemek yımıcem sen yıceksen ye dedı defoldu gıttı yatıo. kusuşune hayranım yav :roflol:

amma cins karılarsınız haaa:mymeka: biri niye kırmızı deilde sarı diekavga edio.ötekide pc mi ellio die kavga edio:uhm:

sen kendıne bak olm. en azından bız kıytırık bı kunefeye tav olmuoz :mymeka: dımı lan meran

benımkıde yemıycem dedı canım yaa aynı fabrıkasyon bence delırttı benı

sen kendıne bak olm. en azından bız kıytırık bı kunefeye tav olmuoz :mymeka: dımı lan meran

napiim kızım canımda pek istediydi künefe ozaman.şimdi olsa ööle bi duruuuummmm:uhm: ayy gene barısırdıııımm:1rolleyes: e regl gunume yakın olunca ööle tatlı istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…