puhahaaaaa:roflol:muhahaaaa:roflol:hatta zuhahaaa:roflol:
ne nispet yapcam len:mymeka: yardım ettik angut.sende oku öörenklava:
buarada geldimi len kocan??
muhahaaa kıskandııııı:roflol:
mutlaka her hafta ortaya bi ibine atıolar.hele naim nasıldı..
aslıda evet sinir bozucu ama cok pratik ve deişik yemek tarifleri var.çok sey öörendim ben valla:lepi:
odamız küçük soba bazen hızlı yanınca aşırı sıcak oluyo.o an bebişim uyanınca yinede yelek giydirmelimiyim?:uhm:
ben geldim...bugun bende küstüm kocamaa...bulaşıcımıdır nedir bu illet anlamadımm!!! :dilcikar:
ben geldim...bugun bende küstüm kocamaa...bulaşıcımıdır nedir bu illet anlamadımm!!! :dilcikar:
sevgi ayrı canım seviom die kavga edemem müü yanii kötükedihüso
ya benim bilgisarıma ha bire program yüklüyo antivirüs yüklüyo ya hayatım yavaşlıo bukadar programa gerek yok diorum hala yapıo...karışmasın ya benim pcme...ben onun bilgisarına elimi sürmüyorum o da dior sende benimkini kullan onunki parmak iziyle çalışıyor sanki benim onun bilgisarını açamıcamı bilmior...ben söylemiyorum die...ya bide ben internetin yavaş olmasına tahammül edemiyorum onuda bilio sanki bilerek yavaşlatıyor...bende küstüm işte...benimde hemen suratım düşüo tabi...suratım düştükten sonra napabilirim die bakıo ya düşürmesene işte suratımı :mymeka:
amma cins karılarsınız haaa:mymeka: biri niye kırmızı deilde sarı diekavga edio.ötekide pc mi ellio die kavga edio:uhm:
bu hassaslıkla alakalı ben neye hassas isem onunla uğraşmaya gerek yok!!! ona kızıyorum bende
demekkı senın heruf de kazanlık. anam sssttret yav hepsı aynı. benım hoduk de aksam kapıdan ıcerı gırdı. ben yemek yımıcem sen yıceksen ye dedı defoldu gıttı yatıo. kusuşune hayranım yav :roflol:
sen kendıne bak olm. en azından bız kıytırık bı kunefeye tav olmuoz :mymeka: dımı lan meran
sen kendıne bak olm. en azından bız kıytırık bı kunefeye tav olmuoz :mymeka: dımı lan meran
uff ya canım sıkılıyooo kızlar ıbola geldımı bugun
len ibolya ekim analarının meddahı oldun haa:roflol: millet can sıkkıntısını gidermek için seni arar olduuu puhahaaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?