felaket küserim suratım düştümü tamam kötükedihüsodemekkı senın heruf de kazanlık. anam sssttret yav hepsı aynı. benım hoduk de aksam kapıdan ıcerı gırdı. ben yemek yımıcem sen yıceksen ye dedı defoldu gıttı yatıo. kusuşune hayranım yav :roflol:
sen kendıne bak olm. en azından bız kıytırık bı kunefeye tav olmuoz :mymeka: dımı lan meran
herkese bi çözümü varda kendine bulamıo yavrum...kelin ilacı olsa başına sürer demii :jeyyar:len ibolya ekim analarının meddahı oldun haa:roflol: millet can sıkkıntısını gidermek için seni arar olduuu puhahaaadelikafadulden
ne bağırıon beee dövseydin barii
uff ya canım sıkılıyooo kızlar ıbola geldımı bugun
benımkıde yemıycem dedı canım yaa aynı fabrıkasyon bence delırttı benı
napiim kızım canımda pek istediydi künefe ozaman.şimdi olsa ööle bi duruuuummmm ayy gene barısırdıııımm e regl gunume yakın olunca ööle tatlı istiyorum
len ibolya ekim analarının meddahı oldun haa:roflol: millet can sıkkıntısını gidermek için seni arar olduuu puhahaaadelikafadulden
bende çok seviom kocişimi yanımdayken bile özlerim kendüsünü :asigim: aşıkımdaa ama benim hassas olduğum konuda defalarca rahatsız olduğumu söylediğim bişeyi yapmasın :mymeka: demi yavrussmerhaba kızlarrr
ne bu kocalara küsmüşünüz gene kaydirigubbakcemile3 ay ben çok özledim kocişimi :asigim: haftaya kavuşuyoruz inşallah, bakalım ne kadar sürecek bu duygularım ehehehe sizi haberdar ederim
felaket küserim suratım düştümü tamam kötükedihüso
künefeye tav olmam kuşumm merak etmedee :içelim: sen neye barışcen çok merak ediom uleen :smiley-cool:
seninkininde dilinden accuk keselim leylacımBenim herifte bana diyo ki kadin dedigin google gibi bilnis degil you tube gibi eglenceli olmali diyo
merhaba kızlarrr
ne bu kocalara küsmüşünüz gene kaydirigubbakcemile3 ay ben çok özledim kocişimi :asigim: haftaya kavuşuyoruz inşallah, bakalım ne kadar sürecek bu duygularım ehehehe sizi haberdar ederim
Benim herifte bana diyo ki kadin dedigin google gibi bilnis degil you tube gibi eglenceli olmali diyo
çiğnedikçe mi barışıo len seninki anlamadımm şakkıdıanacım ben rüşfet almıyom bu durumlarda, genellikle aadamı çiğneyip rahatlıyom :tomato: :roflol:
Benim herifte bana diyo ki kadin dedigin google gibi bilmis degil you tube gibi eglenceli olmali diyo
çiğnedikçe mi barışıo len seninki anlamadımm şakkıdı
len leyla sende ne isterse istesin ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR deyip gez be :lepi: youtbedan haberi yok herhal...hemide mahkeme kararıyla :roflol:vayyyyyy senin koca bayaa bi teknolocikmiş yav, benimkisi sen ne biçim kadınsın yv git bi aynaa bak diyo, benim de hiç aklıma gelmemiş gelberaber baklaım demek :roflol:
kızıııııııım sen ayarı tutturamıon haaa :mymeka:lem benim herüf eğlenceli karıdan da anlamıyo, bi çengi gibi önünde oynamadığım kaldı, espirik yaparım, şebeklik yaparm, hoppidi kucağna oturur kocacımmmm derim daha ne edem ulen, ulen alemler bana ben bu adama hastayım :mymeka::roflol:
anam sen nie kırıldııınn:teselli: ben seni kırmak için deil angut ibolya karısını ti ye almak için ööle yazdım beeeŞenizaskolsun sıkıntımız aynı dıye oyle yazdım yoksa ne alaka yanı kırdın benı
puhahaaaa:roflol:Benim herifte bana diyo ki kadin dedigin google gibi bilnis degil you tube gibi eglenceli olmali diyo
vay beee.. benüm herüfle tanışalı 10 yıl olmuşşş.. 6 yıl çıktık, 3 yıldır da evliyiz.. zaman ne çabuk geçiyo yaw.. bu arada biz de çok ağız dalaşı yaparız ama 1 gün bile küs durduğumuzu hatırlamıyorum.. o da sinirlenince çabuk parlar ben de ama sonra hemen unuturuz :asigim: şimdi bi de bebiş oldu birbirimize parlayamıyoruz bile :asigim:
len leyla sende ne isterse istesin ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR deyip gez be :lepi: youtbedan haberi yok herhal...hemide mahkeme kararıyla :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?