2008 Ekim Anneleri

kızıııııııım sen ayarı tutturamıon haaa :mymeka:
adamın kucağına oturursan tabi küsmek için bahane arar sişkooo :roflol:

niye lan ne güzel zekzü zekzü kucağına oturuyom işte daha ne edem :roflol: hemi bi kere şişko olmadığım zamanlarda da aynısı oluyodu tamammaaaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae

anam sen nie kırıldııınn:teselli: ben seni kırmak için deil angut ibolya karısını ti ye almak için ööle yazdım beeeŞeniz

puhahaaaa:roflol:

sen bana kurban ol tammammaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka::dilcikar:

vayyyyyy senin koca bayaa bi teknolocikmiş yav, benimkisi sen ne biçim kadınsın yv git bi aynaa bak diyo, benim de hiç aklıma gelmemiş gelberaber baklaım demek :roflol:
hamilelikte cok kilo alinca her tarafim catlak olustu kirmizi cizgiler bende eyvah begenmez beni herifdedim bana bakmisda karicim zebra gibi oldun diyo

canım nerden isterse ordan alıntı yaparım ibolya hanıım:dilcikar:
celen ne dersin aceba adamın kucağına oturuo die çıkabilimü kavgalarr :sm_confused:

bu aralsr fazla alınganım canım yaaa herseyı ustume almakta gecıkmem

yok bacııımmm yok anneeeem alınma alınmaa:teselli: bak burda birbirinin nazını ceken ne cok kişiyizkaydirigubbakcemile5 alıncak olsak iboolya bana ben ibolyaya alınırdık.demediğimiz laf kalmıo birbirimize.ama artık astar kalmadı yüzd yalama olduk :roflol:

hamilelikte cok kilo alinca her tarafim catlak olustu kirmizi cizgiler bende eyvah begenmez beni herifdedim bana bakmisda karicim zebra gibi oldun diyo

:roflol::roflol: zebra ha, anam bende tık çatlak yok, hani baaaaaazı karıları kıskandırmak içün olmasın laelaelaelaelae

demi lan, kıyak karısın haaa :dance:kaydirigubbakcemile5

canım nerden isterse ordan alıntı yaparım ibolya hanıım:dilcikar:
celen ne dersin aceba adamın kucağına oturuo die çıkabilimü kavgalarr :sm_confused:

canım benm hödükümde gecen bi kucakliim kaldıriim dedi beli tutuldu angutun:roflol: daha bi daha yanıma yaklasmii:dilcikar: sonucta ibolyanınkide bi hödükCADIARZU
kurbaaaaannn olsunlar onlar bizim kilolarımızaaaa çatlaklarımızaaaaa her bişelerimize beeeee:lepi::enbuyukkk:

ah ulen ahhh şimcik beğenmediğiniz ibolya karısının güzelliği dillere destandı bi gören bi daha bakıyodu, ahh ahhh

Son düzenleme:
gecen bana kozyatağına bi yer tarif ediodunuz?kimdi len o cıksın ortaya???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…