anam sen nie kırıldııınn:teselli: ben seni kırmak için deil angut ibolya karısını ti ye almak için ööle yazdım beeeŞeniz
puhahaaaa:roflol:
....................................kızıııııııım sen ayarı tutturamıon haaa :mymeka:
adamın kucağına oturursan tabi küsmek için bahane arar sişkooo :roflol:
kızıııııııım sen ayarı tutturamıon haaa :mymeka:
adamın kucağına oturursan tabi küsmek için bahane arar sişkooo :roflol:
anam sen nie kırıldııınn:teselli: ben seni kırmak için deil angut ibolya karısını ti ye almak için ööle yazdım beeeŞeniz
puhahaaaa:roflol:
....................................
len leyla sende ne isterse istesin ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR deyip gez be :lepi: youtbedan haberi yok herhal...hemide mahkeme kararıyla :roflol:
hamilelikte cok kilo alinca her tarafim catlak olustu kirmizi cizgiler bende eyvah begenmez beni herifdedim bana bakmisda karicim zebra gibi oldun diyovayyyyyy senin koca bayaa bi teknolocikmiş yav, benimkisi sen ne biçim kadınsın yv git bi aynaa bak diyo, benim de hiç aklıma gelmemiş gelberaber baklaım demek :roflol:
bu aralsr fazla alınganım canım yaaa herseyı ustume almakta gecıkmem
hamilelikte cok kilo alinca her tarafim catlak olustu kirmizi cizgiler bende eyvah begenmez beni herifdedim bana bakmisda karicim zebra gibi oldun diyo
canım nerden isterse ordan alıntı yaparım ibolya hanıım:dilcikar:
celen ne dersin aceba adamın kucağına oturuo die çıkabilimü kavgalarr :sm_confused:
yok bacııımmm yok anneeeem alınma alınmaa:teselli: bak burda birbirinin nazını ceken ne cok kişiyizkaydirigubbakcemile5 alıncak olsak iboolya bana ben ibolyaya alınırdık.demediğimiz laf kalmıo birbirimize.ama artık astar kalmadı yüzd yalama olduk :roflol:
celen ne dersin aceba adamın kucağına oturuo die çıkabilimü kavgalarr :sm_confused:
:sm_cool::dance::1rolleyes::roflol:
:sm_cool::dance::1rolleyes::roflol:
gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile:icecream:
napıon len??????????:uhm:
kim len budelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?