ben ne yaptıgımı bılıyommu kııı sıkıntı ısteeeee
kötükedihüso
benim anam beğenemedinmi, lem resmimi kaldır ordan sizi görsündeye koydum alemlere maskara olmayalım resmimz nette gezmesin:mymeka hala cok guzelsın canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kım demıs cırkın dıyeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5
anam sana nolii??de bakam:teselli:
benim anam beğenemedinmi, lem resmimi kaldır ordan sizi görsündeye koydum alemlere maskara olmayalım resmimz nette gezmesin:mymeka hala cok guzelsın canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kım demıs cırkın dıyeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5
ama artık ben o resimdeki gibü deeelüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama artık ben o resimdeki gibü deeelüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ne farklılık olcakkı sadece bırazcık catlarlar ve kılo vardır bende oldugu gıbııııı takma bea bosver gıtsınnnnnnnndelikafadulden
hamilelikte cok kilo alinca her tarafim catlak olustu kirmizi cizgiler bende eyvah begenmez beni herifdedim bana bakmisda karicim zebra gibi oldun diyo
:roflol::roflol: zebra ha, anam bende tık çatlak yok, hani baaaaaazı karıları kıskandırmak içün olmasın laelaelaelaelae
kim len budelikafadulden
ne farklılık olcakkı sadece bırazcık catlarlar ve kılo vardır bende oldugu gıbııııı takma bea bosver gıtsınnnnnnnndelikafadulden
resımlerı nasıl dogum cızelgesının ortasına koyıyon brn ugrastım ama yapamadımmmm gecen gun kafayı bozdummmmmhihoyyyt
nere gidion beeea daha yeni başlamıştıkben yatanzii cok öpenzii cok yalanziinaniknanik ve kaçanziii:a015:mirmirmirmir
ben yatanzii cok öpenzii cok yalanziinaniknanik ve kaçanziii:a015:mirmirmirmir
ne farklılık olcakkı sadece bırazcık catlarlar ve kılo vardır bende oldugu gıbııııı takma bea bosver gıtsınnnnnnnndelikafaduldenhadi leen altın yere düşse yine altınlığından bişe kaybetmez... :mymeka:
hemüde anne oldun eee tabi değişiklik olcak bundan normal bişe olamazz delüü karuu -tatlicadiarzu-
aman yok be kocadım artıkın, öle makj neyin de etmiyom, makyaj malzemeleri çekmeceyi beklio,belki çekmece kaçar diye bekçi koydum :roflol:
ben yatanzii cok öpenzii cok yalanziinaniknanik ve kaçanziii
gel olum nereye giidiyon yaa, ben dün sabahdan beri toplam 4 saaltluk uykuyla duruyom ses ediyommu gel buraya :mymeka:
hakket orjinalmiş seninki yawklava:
kız ibolya sen şişko deel miydin ondan çatlağın yok hele bi zayıfla ozaman görcem ben seni kaydirigubbakcemile3
kız ibolya sen sigara mı içiyonklava:
hee anam hamileliğe kilolu başladım zaten, sittin sene diyet yaparım zayıflarım, ahan o resim gibi güzel bi karı olurum sonra yine kilo alırım,s onra yine zayıflarım sonra yine kilo alırım, kendimi bildim bileli böle, bi çözemedim şu olayı, hemi o zamanlarda içiyodum, şu anda içmiyom, ama canım çekmio deel bazen
nere gidion beeea daha yeni başlamıştık
resımlerı nasıl dogum cızelgesının ortasına koyıyon brn ugrastım ama yapamadımmmm gecen gun kafayı bozdummmmmhihoyyyt
ortalık sakinleşsin analtam anam şimi heryer kalabalık
uykum geldi bacı.anam sizde duruyonuz duruyonuz bu saatte kıllatıonuz..sunu vakitlice yapsanız bizde dahil oluruk muyabbeteklava:
kız uyut adamı gel bekliozz haydi haydiiiuykum geldi bacı.anam sizde duruyonuz duruyonuz bu saatte kıllatıonuz..sunu vakitlice yapsanız bizde dahil oluruk muyabbeteklava:
ortalık sakinleşsin analtam anam şimi heryer kalabalık
tamam canımmm yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?