2008 Ekim Anneleri

içme kıss sigarada neymiş...benim şimdi küs olduğum çok sevgülü kocam sigara içersen evlenmeyiz dedi ben bıraktım sayesinde sağolsun sigara neymiş ulen aşkın yanında dedimm... :içelim:

iyi halt etmişin ne bırakaacam olm cigarayı filan, şu emzirme olayını bi halledim başlıcam yine anasını satim, benim en büyük dostum içkim sigaram onlarda terkederdi olmasa param, param da var terketmezler iççem ulen iççem işte :çok üzgünüm:

ıc canım ıc afıyetler olsunnnnnn bende sana katılcammmm

iç uleny içte gör neye faydası var oluuumm :mymeka:

benim adam yatmış bi horluo bi horluo rahatsız etmeyim dedim adamcağız gelio 2saat çocuk uyutmaya uğraşıoz.bizim uyuz oğlan battaniyede sallamaya alıştı şimdi de öle uyyo yorulduk ikimizde... bi baktım amma kaynatmışınız ha 2saat girmedik 8-9sayfa yapmışınız maşallah

sende hojgeldin yavruss
bırak horlasın rahat rahatt...akıl akıl sende gel bize takuull kaydirigubbakcemile

ıc canım ıc afıyetler olsunnnnnn bende sana katılcammmm

iççem anasını satim, içmessem noluyum

iç uleny içte gör neye faydası var oluuumm :mymeka:

ruhumaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

horlayan adama gıcığım var benim horlama deme anacım kötükedihüso

horlayan adama gıcığım var benim horlama deme anacım kötükedihüso[/QUOTE]

bizimki horlamaz normalde de çok yorulduğu zamanlar arada bir.sürekli horlasa ben uyyamam yanında valla :1shok:

ekim analarına bak hele tiryaki herkes yaw ben hiç içmedim şahsenhihoyyyt
ama kayınpeder içio keremi kucağına aldığında sinir oluom üzerine sinen koku bile yeter bebek için onların ciğerleri neki hatta bi deney var elimde izlediniz mi bilmem linkini yollasam site reklamı olcek mimlerler şimdi özelden atıyım mı izleyin mutlaka

saf karı bi de günde 3 tane diyo, nikotin manyağımı yapcan bebeyi lan :mymeka:

napiim len:mymeka: bunalım takılıodum artık. arastırdım dikkat ettiğin sürece bi zararı yok.önmli olan 5i gecmemek ve içtikten hemen sonra emzirmemek..ewet vicdan azabı cekiyorum.her söndürdüğümde kahroluyorum ama yapıcamdanda geri kalmıorum:çok üzgünüm:

hade bacılar ben kactım bu sefer..sizde cok kıllatmayın..erken yatın erken gelin sabah..cok öptüüümmmŞeniz

at canım ben ızlerım bu arada bebıslerımız adas benımkıde ARDA:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…