onları arkadaş listene eklediysen ondandıırya bişi sorcam bu cıtırın dbestin isimlerinin yanında + var nie??
içme kıss sigarada neymiş...benim şimdi küs olduğum çok sevgülü kocam sigara içersen evlenmeyiz dedi ben bıraktım sayesinde sağolsun sigara neymiş ulen aşkın yanında dedimm... :içelim:
iyi halt etmişin ne bırakaacam olm cigarayı filan, şu emzirme olayını bi halledim başlıcam yine anasını satim, benim en büyük dostum içkim sigaram onlarda terkederdi olmasa param,param da var terketmezler iççem ulen iççem işte :çok üzgünüm:
iç uleny içte gör neye faydası var oluuumm :mymeka:iyi halt etmişin ne bırakaacam olm cigarayı filan, şu emzirme olayını bi halledim başlıcam yine anasını satim, benim en büyük dostum içkim sigaram onlarda terkederdi olmasa param,param da var terketmezler iççem ulen iççem işte :çok üzgünüm:
ya bişi sorcam bu cıtırın dbestin isimlerinin yanında + var nie??
all bide burda var :mymeka: dayaklıklar siziiiıc canım ıc afıyetler olsunnnnnn bende sana katılcammmm
kız uyut adamı gel bekliozz haydi haydiii
all bide burda var :mymeka: dayaklıklar siziiiklava:
sende hojgeldin yavrussbenim adam yatmış bi horluo bi horluo rahatsız etmeyim dedim adamcağız gelio 2saat çocuk uyutmaya uğraşıoz.bizim uyuz oğlan battaniyede sallamaya alıştı şimdi de öle uyyo yorulduk ikimizde... bi baktım amma kaynatmışınız ha 2saat girmedik 8-9sayfa yapmışınız maşallah
ıc canım ıc afıyetler olsunnnnnn bende sana katılcammmm
iç uleny içte gör neye faydası var oluuumm :mymeka:
benim adam yatmış bi horluo bi horluo rahatsız etmeyim dedim adamcağız gelio 2saat çocuk uyutmaya uğraşıoz.bizim uyuz oğlan battaniyede sallamaya alıştı şimdi de öle uyyo yorulduk ikimizde... bi baktım amma kaynatmışınız ha 2saat girmedik 8-9sayfa yapmışınız maşallah
ıc canım ıc afıyetler olsunnnnnn bende sana katılcammmm
ben basladım günde 3tanekaydirigubbakcemile5.emzirdikten sonra içmeye dikkat ediyorumemzirme aramz 2 saat cünkü
ben basladım günde 3tanekaydirigubbakcemile5.emzirdikten sonra içmeye dikkat ediyorumemzirme aramz 2 saat cünkü
horlayan adama gıcığım var benim horlama deme anacım kötükedihüso
saf karı bi de günde 3 tane diyo, nikotin manyağımı yapcan bebeyi lan :mymeka:
ekim analarına bak hele tiryaki herkes yaw ben hiç içmedim şahsenhihoyyyt
ama kayınpeder içio keremi kucağına aldığında sinir oluom üzerine sinen koku bile yeter bebek için onların ciğerleri neki hatta bi deney var elimde izlediniz mi bilmem linkini yollasam site reklamı olcek mimlerler şimdi özelden atıyım mı izleyin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?