2008 Ekim Anneleri

olm ben kuduruyom sigara istiyom ama yine de dayanmya çalışıyom yav, en çok da bu aralar acayip canım çekiyo, benim herif başladığımı görse kızar, sanki keyfimizden içecez :mymeka:

at canım ben ızlerım bu arada bebıslerımız adas benımkıde ARDA:ecrin_bebek:

bende bi aralar arda koymayı düşündüydüm de vazcaydım, bi ara yusuf alptuğ bi ara yusuf efe filan düşündük, alptuğ zaten çift iisim hem söylenişi zor yusufla efe de birlikte yakışmıyo, fifi der gibi :roflol: en güzeli yusuf eymende karar kıldım, hemi eymen de yeni moda olmuş, alengirli bi isim sengözlerimebaksanab

attım anneler özelinize izleyin yorumları alayım sigara deneyi ile ilgili......
başakcım adaşmış oğullarımız ama biz keremi daha çok kullanıoz nie iki isim koyduysak sanki babası ille iki isim olcak dedi karizmatik oluomuş

kocişi uyuttumm,kızı uyuttum geldımmdelikafadulden
oku oku bıtmıo ulen üffşakkıdı

Benim herifte bana diyo ki kadin dedigin google gibi bilnis degil you tube gibi eglenceli olmali diyo

vay eb adama bak ne laf etmişş :1shok:sen ne cvp verdın??

içme kıss sigarada neymiş...benim şimdi küs olduğum çok sevgülü kocam sigara içersen evlenmeyiz dedi ben bıraktım sayesinde sağolsun sigara neymiş ulen aşkın yanında dedimm... :içelim:

yaa aynen benım gıbı...bende ole paket tassımadım cok ama ozman bana nefret ettiğini,asla evlenmıceğini solemıstı bende o anio sanıye bıraktım.bıdaaadaa töbee:asigim:
asla içmem..ıceneleredeeklava:

ya bişi sorcam bu cıtırın dbestin isimlerinin yanında + var nie??

ehh ayrıcalığımız sanırsamm:dilcikar:

ayy pis pis kokarr amann..bızim evde hıc sıgara ıcılmemiştir..asla asla içtırtmedık bugune kadar.eşim gelen mısafırı azarlayacak kadar karsı..içmek ıstyen güle güle..bıkere arkadası balkonda ıcmeye kalkmısta onu kovmus evden oda bıraktı ıcmey ıcmedı bıdaa..esımın boyle bırakmasına sebep olduğu cok kısı var.:dilcikar:canmım kocam benım:asigim:

yusuf eymen cok guzel canım yaaaa ısımlerıyle yasasınlarrr
:içelim:

tabi oluumm sigara kadar keyfiii ne var heaa :mymeka:

yo k olm vallaha, keyiften deel, bak çalışırken hırsımdan sinirimden içiodum, iş yoğunluğu bi yandan, benim iş psikoloci bozan bi iş öteki yandan, abi sigaraya saldırıyodum napam yav, deprasyona bilem girdim ben bu iş yüzünden habarınv armı senin

aılemı sevıyorum dıye bır sıte var ordan arda adına nınnı ındırdık tavsıye ederım cok guzel bebıste sakınlesıyo su sesı ve kus seslerı eslıgınde adının gectıgı bır nınnıyı duyuncaaa

eymeni bilmemde yusuf ismini çook severim niese...hem yusuflar güzel olurlar...benim bi arkadaşım koymak istemiodu kayınbabasının adı diede eşi istiodu kızda demode deip duruodu walla sevdirdim ismi yusuf koydu en son konuştuğumuzda iyiki yusuf koymuşum dedi a.s

anaaa benim çıtırım çoklu alıntıyı da öğrenmiş guşum benümmmm, ule senin herif beni kovcak çiğnim çiğnim çiğnerdim :roflol:

yusuf eymen cok guzel canım yaaaa ısımlerıyle yasasınlarrr
:içelim:

amin anacım hepimizin evlatları hayırlı ömürlü olsun inşallah :Saruboceq:

çıtırım dünde aynı muhabbet olduya kız seninkiyle benimki aynı walla...bak ben yazıom sen aynı benimki dion sen yazıon bende aynı benim ki dion leyn...bizimde evde asla içilmez soğuktan donsalar eşim donsunlar içmesinler der...sigarayıda kocalarımız yüzünden bırakmışız tam yanii

ewet canım bende anne karnındayken de dinletiodum şimdi de dinleyince sakinleşio taaa hamileyken abimler yapmış telefonda dinlettiler bana hiç unutmam bi cumartesi günüydü 'minik kerem annesinin kollarında büyüyor' die ben başladım ağlamaya duygulandım zaten hamileyken her bişeye ağlıodum annemler ist.da uzaktayız lohusalıkta da aynı herşeye zır zır...şimdide oğlan durmayınca ağlıom, kocam bana sulu karım dio artık

anam ben onu hamile kalmadan önce eşime bileme indirmiştim :roflol: benim adam da aaaaa diye şaşırmıştı, işte bölesüprüzlerle dolu bi karıyım ama yaranılmıyo işte klava:

he valla benim de yusuf koymaktaki amacım o yüzden zaten,isimlerin insanlar üzerinde etkileri varmış, ben de hz.yusuf gibin yakışıklı ahlaklı olsun deyi koydum, görenler böcüğüme aşık oluo şimdiden, eyiki de koymuşum vallaha, bizimkisi kimsenin ismi deeel, benim tercihimmdi yusuf ismi, dr teyzesi bileme aşık oğluma, kontrole gittikmi çırkalaya çırkalay sevio, öpe öpe bitiryo sapık karı :roflol: en ço k da saçlarına takıyolar yav, aaa ne güzel saçı var die, nazar etcekler oğlumuuuuuuu :mymeka:

ibolyaaa bakamadım ben resmı goremedım.koysana kızz bıdaa.hemen alırsın ıyne

anam senin böcük ne güzel olmuş öyle bea tü tütütütütütüüüüüüüüüüüü

ben gec ogrndım ozaman nınnıyı bende ılk dınledıgımde cok duyguglandımmm guzel yaaaa bızımkıler sanslı bebısler anacım hihoyyyt

valla ya.aynı kafadalarr,tanıstırmak lazımmdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…