2008 Ekim Anneleri

anam senin böcük ne güzel olmuş öyle bea tü tütütütütütüüüüüüüüüüüü

saol teyzesi bizimki accük büyük ya sizinkilerden o resm 3aylıkken ki hali şimdi daha büyüdü ama yaramazlığından resmini çekmeye zamanım olmuo
Allah yavrularımızı nazardan saklasın

Herkes burda ekip kadro tamam benim cimcime huzur veermiyoki iki cene yapiyim izdirap oluyo

mıçını ısırıver anacım :roflol: anam bizimkinin ağlama şekli bileme değişti, çocuk çok usta ağlıyo, bi çığrınıyo korkuyom :roflol:

ben gec ogrndım ozaman nınnıyı bende ılk dınledıgımde cok duyguglandımmm guzel yaaaa bızımkıler sanslı bebısler anacım hihoyyyt

he valla anacım şimdiki çucuklar şanslı, ben lise yıllarında bile bi gün bi bilgisayarım olacağını hayal bileme edemezdim, çok uçuk bi haal gelirdi, şimdiki bebeler anasının karnından çıkar çıkmaz bilgisayar sahabısı oluyolar, ahan mesela bak benimkisi, icük ayaklansın kavga ederiz ben oturcam ben oturcam diye :roflol:

saol teyzesi bizimki accük büyük ya sizinkilerden o resm 3aylıkken ki hali şimdi daha büyüdü ama yaramazlığından resmini çekmeye zamanım olmuo
Allah yavrularımızı nazardan saklasın

hea senin böcük büyük dimi, tickerine bakmamışım, anam sen hankı ayın anasısın yav :uhm:

üff yafrimmmmmmmşakkıdı

asılma olm ben kocama aitim :mymeka::roflol:

sen cok otrdun ben az oturdum kavgası yaparsınız artıkımmmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şeykaydirigubbakcemile

ibolya ikbal gürpinara benzettim kız ben senii

heee gı makyaj yapınca çok benzetiyola beni ona, hele biri ikbal gürpınar hayranıydı, bana ona çok benziyon idye diye bi hal oluyodu kızceyyz

hoş hatunmuşsun kız maşallah
herkese iyi geceler benim oğlan uyandı emzirip uyyam

anam yok gari öyle güzel bkımlı bi karı deeelim artıkın, hayde sana da iyi geceler anacum

bende dıodum kıme benzıo bu karı dıe.. katılıorum sana merancım:içelim:

bana bak ıbolya elımde resmın var..ona gore davrann..hain planlarım var:1ninca::jeyyar:

şimdi biz bu ibolya karısına güzel hatun neyim dedik yaa artık burnu havalarda adama asla pas vermez
ben güzel bir karıyım leyn sende kim oluyosun derse şaşırmaamm kaydirigubbakcemile3

bu ıbolya karısı gozunuzu korkutmus..ehehehehehe
hadı herkes resmını koysun ???????

sen cok otrdun ben az oturdum kavgası yaparsınız artıkımmmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şey

hee gı yaparız vallaha ne zevklü olu gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

bende dıodum kıme benzıo bu karı dıe.. katılıorum sana merancım:içelim:

bana bak ıbolya elımde resmın var..ona gore davrann..hain planlarım var:1ninca::jeyyar:

kızlar bısey sorcam dun oglus cok aglıdı karnı agrıyo dıye fonle ayaklarını ve karnını ısıttım sakınlesıp uyudu bugunde uyumadı ve agladı sureklı yınemı karnı agrıyo dedım fonu taktımkı fonun sesını duyunca sakınlestı ve uykuya daldı acaba onun sesınemı alıstı dıyomm sızceee

kolik olmuş kolikk ondan susmuştur fön sesine

şimdi biz bu ibolya karısına güzel hatun neyim dedik yaa artık burnu havalarda adama asla pas vermez
ben güzel bir karıyım leyn sende kim oluyosun derse şaşırmaamm kaydirigubbakcemile3

yok olm o kadar karaktersizmiyim ben heme benim koca da yakışıklı yane, az boydan kısa o ayrı :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…