2008 Ekim Anneleri

leyla diğer aşıyı hangi tarihe verdi canım.bu arada geçmiş olsun inşaallah ateşlenmez.benimki ateşlenmemeişti ama baya huysuzlandı.

konusnuzu bölüyorum biliyorum ama benim moralim çokama çok bozuk öyle bıktımki şu patavatsız insanlardan Allah canımı alsada kurtulsam şimdi ben annemdeyimve evde bir sürümisafir var bebiş daha toparlanamamış küçücük gibisözlerle beni rencide ediyorlar bebişim küçük doğmuştu zaten hemdeçokküçük onlar böyle söyleyince acaba büyümüyormu diyorum hep böylemikalacak çokmoralimbozuk artıkkendimi suçlamaya başaldım eğer hamileliğimde herşeyikafama takmasaydım tansiyonum yükselmeyecekti bebişimde karnımdabeslenecekti ay bilmiyorumniye yazıyorumki bunlarıben yaaa bir sürü salakla uğraşıyorum bir daha bebeğimiinsan içine çıkarmayacağım

canıım boşver onları cok da tııııın nıye takıyon kafana üzülme i

dur yavrum naptın sen yaaa..nedemej allah canımı alsada kurtulsam.asıl bundan sonra yasıycaksın.artık yaşamak için cok ama cok özel ve gzl bir amacın var..nlmus ufaksa..sağlıklımı??eli kolu düzgün kusursuz noksansızmı..ee daha ne ozaman.ve hiiç merak etme o ööle bir hızla gelişip serpilicek ki sen dahil o angut misafiler bile inanamıycaksınız..hem tabiki yaz buraya..içini dök rahatla..ve lütfen bukadar hassas olma..bebişin için daha güçlü ve kararlı bi anne olki kimse laf etmeye cesaret edemesin..
bebişinide cıkar insan içine.niye onu sosyal hayattan uzak tutucaksın..varsın çelimsiz zayıf bi cocuk olsun..önemli olan sağlıklı kusursuz noksansız olması..allaha şükret..bunu bulamayanlar var bitanem:teselli:

lan ibolya su yazılanları bi okuyum tepene binecemmklava:

bin anam bin yeterki sen bin :roflol:
evet sadece amziriyorum sütüm yetiyo şimdilik evet ya geldiğimizden beri içini çeke çeke ağliyo yapıst kucagma bırakınca ugunuyo bırakamıyom simdi daldı ayagımda sallıyom bu devam edecekmı

ne devam edcekmi :uhm:

cok dogru soyluyon canım herseyın bası saglık iri bi bebek olsa süreklı hasta olsa daha mı ıyı olacak

niye saymasınlar sende amma alıngan karısın hea :mymeka:

hangisine çüüüüşşşş dedin kız

senin böcüğün boyuna dedim gı maşallah, bizimkisi anca 56 cm oldu da anası 1,60 babası 1,60 yine uzun boylu maşallah :roflol:

günaydın kızlarrr

yaw celenim herkes resmini koymuş vallaha dün.. ben ibolyaya yetiştim kaydirigubbakcemile3 ama çıtır ve meran ben çıktıktan sonra resim koymuş valla merak ettim haaaa

ibolya nirdesiiiiiiiin sen yokken sayfalar ilerlemiyo kitlendikkk

olm daireden arkadaşlar öğle arasında bana geldiler leeynnn şimdi uuğrladım, pc başında deeldim ne sabırsız karılarsınız, hemi terken karısına edilen laflar asabımı bozdu dövesim var onları, terbiyesiz karılar :mymeka:

huysuzlugu devam edecek mi yanı üzülüyom ya canı yanıyo ya o bakmdan

yk yok geçiyo tasalanma, hatta aşıdan sonra daha iyi uyudu benimki, akşamüzerleri hiç uyumazdı dün akşam üzeri paso uyudu hatta gece de uyumaya devam etti maşallah acısı geçince unutur tasalanma

yok anam bitirdim coktan..atladım çoğunu..ama bazı yazdıklarınada kırıldım.gündüz ii deilmiş muhabbet.akşam giriceklermiş..buyursunlar girsinler..:dilcikar:

küsme sende olm zaten karıların terbiyesizliklerine tav olmuşum bi de sana uçmuum burdan :mymeka:

günaydın kızlarrr

yaw celenim herkes resmini koymuş vallaha dün.. ben ibolyaya yetiştim kaydirigubbakcemile3 ama çıtır ve meran ben çıktıktan sonra resim koymuş valla merak ettim haaaa

anacım çıtır karısı şöyle seksi bi uzanış pozisyonundaydı, meran karısı da doğum gününde pastalarla birlikte bacağını da masanın altından çıkartırp seksi çorabını gösterttirerek poz vermiş kameralara :roflol:

anam bi 20lik diş cıkarıyomki sormayıınnsenağlama nerdeyse yanağımda cıkıcak ööle bi yer secmiş kendine cıkmayasıca:mymeka:

anam bi 20lik diş cıkarıyomki sormayıınnsenağlama nerdeyse yanağımda cıkıcak ööle bi yer secmiş kendine cıkmayasıca:mymeka:

anammmmmmm o ço k zor oluyo diyolar leynnnn ah ccanımm kıyamam kuzuma :teselli: benmde azıların bi çok yerinde boşluklar var anam dişçinin altına bi yatarsam bi daha zor kalkacm gibi herif yakamı bırakmıcak o kadar vahim yani ben de çok korkuyom napsak :1no2:

günaydın kızlarrr

hee bende gördüm ahan bu karıyı hatta resmini alıntı bilenem yaptıydımdakaydirigubbakcemile3 sildirdi :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…