Selam kızlar nasılmış bebişler?bizde iyiyiz.ben işimden ayrıldım çünkü yavrumu bırakamıyacağım .kendim bakacağım.insan doğum yapınca fikri değişebiliyor.bende bu şekilde düşünüyorum.çalışmaya başlayan va başlayacaklara allah kolaylık versin.[/QUarkadaşım seni gerçekten kutluyoruma.s.çok isabetli bir karar olmuş.
leyla diğer aşıyı hangi tarihe verdi canım.bu arada geçmiş olsun inşaallah ateşlenmez.benimki ateşlenmemeişti ama baya huysuzlandı.
konusnuzu bölüyorum biliyorum ama benim moralim çokama çok bozuk öyle bıktımki şu patavatsız insanlardan Allah canımı alsada kurtulsam şimdi ben annemdeyimve evde bir sürümisafir var bebiş daha toparlanamamış küçücük gibisözlerle beni rencide ediyorlar bebişim küçük doğmuştu zaten hemdeçokküçük onlar böyle söyleyince acaba büyümüyormu diyorum hep böylemikalacak çokmoralimbozuk artıkkendimi suçlamaya başaldım eğer hamileliğimde herşeyikafama takmasaydım tansiyonum yükselmeyecekti bebişimde karnımdabeslenecekti ay bilmiyorumniye yazıyorumki bunlarıben yaaa bir sürü salakla uğraşıyorum bir daha bebeğimiinsan içine çıkarmayacağım
konusnuzu bölüyorum biliyorum ama benim moralim çokama çok bozuk öyle bıktımki şu patavatsız insanlardan Allah canımı alsada kurtulsam şimdi ben annemdeyimve evde bir sürümisafir var bebiş daha toparlanamamış küçücük gibisözlerle beni rencide ediyorlar bebişim küçük doğmuştu zaten hemdeçokküçük onlar böyle söyleyince acaba büyümüyormu diyorum hep böylemikalacak çokmoralimbozuk artıkkendimi suçlamaya başaldım eğer hamileliğimde herşeyikafama takmasaydım tansiyonum yükselmeyecekti bebişimde karnımdabeslenecekti ay bilmiyorumniye yazıyorumki bunlarıben yaaa bir sürü salakla uğraşıyorum bir daha bebeğimiinsan içine çıkarmayacağım
lan ibolya su yazılanları bi okuyum tepene binecemmklava:
evet sadece amziriyorum sütüm yetiyo şimdilik evet ya geldiğimizden beri içini çeke çeke ağliyo yapıst kucagma bırakınca ugunuyo bırakamıyom simdi daldı ayagımda sallıyom bu devam edecekmı
dur yavrum naptın sen yaaa..nedemej allah canımı alsada kurtulsam.asıl bundan sonra yasıycaksın.artık yaşamak için cok ama cok özel ve gzl bir amacın var..nlmus ufaksa..sağlıklımı??eli kolu düzgün kusursuz noksansızmı..ee daha ne ozaman.ve hiiç merak etme o ööle bir hızla gelişip serpilicek ki sen dahil o angut misafiler bile inanamıycaksınız..hem tabiki yaz buraya..içini dök rahatla..ve lütfen bukadar hassas olma..bebişin için daha güçlü ve kararlı bi anne olki kimse laf etmeye cesaret edemesin..
bebişinide cıkar insan içine.niye onu sosyal hayattan uzak tutucaksın..varsın çelimsiz zayıf bi cocuk olsun..önemli olan sağlıklı kusursuz noksansız olması..allaha şükret..bunu bulamayanlar var bitanem:teselli:
bin anam bin yeterki sen bin :roflol:
ne devam edcekmi :uhm:
celen gıııı dahamı okuyon bacım.....
benm zilli uyandıydı 1de.aklıma geldi bi bakiim dedim ama kimse yoktur bu saatte diye girmedim.ne billimm bu kadar kıllatcanızı:mymeka: bide karılar gündüz girmiceklermiş artık.muhabbet ii deilmiş.pabucumun karılarrrrıııklava: gündüz girenleri adamdan saymıyonuz mu len
hangisine çüüüüşşşş dedin kız
evet canım yarım saati geciti nerdeyse
bana mı disin bacııımmkötükedihüsovıışşş görmez olaydım okumaz olaydııımmm anam nerelere gidem ne edemm
yalanmı olm gitme diye yalvardık akşam dinledinmi bizi :mymeka:
evet ateşi yok suan da cok huysuz teleseden bakamadım tam da galıba subat 26 ya verdi hangi aşıyı olacak felen daha incelemedim
ya anacım ateş yapmıo, biz en fazla 36,8 olduk 37 bileme olmadık çok şükür, aama yinede takipte olmakta yarar var, ebemiz pnömokok ateş yapabilir dediği için ben bkledim, kimsii de yapmıyo diyo anlamadım valaha, bi de 3. ay aşı yomuş herhal, sadece kilo boy takibi yapılcek galiba, aşılar 4. aydaymış diye biliom ben
sen onlara bi sorsana bakim bi saçının telini yaratabilceklermiymiş de eleştiriyolar, terbiyesizlik etmesinler gelirsem yolarım vallaha kötükedihüso ne demek rencide etmek, ne demek küçümsemek, o kadar biliyolarsa bi saçının telini yaratsınlar da görüyümklava: sende kafana takma döverim :mymeka: hiçkimse benim çocuğuma en ufak bi söz söyleyecek lükse sahip değil, en ufak bi küçümsemede yakarım kötükedihüso
ibolya nirdesiiiiiiiin sen yokken sayfalar ilerlemiyo kitlendikkk
huysuzlugu devam edecek mi yanı üzülüyom ya canı yanıyo ya o bakmdan
yok anam bitirdim coktan..atladım çoğunu..ama bazı yazdıklarınada kırıldım.gündüz ii deilmiş muhabbet.akşam giriceklermiş..buyursunlar girsinler..:dilcikar:
günaydın kızlarrr
yaw celenim herkes resmini koymuş vallaha dün.. ben ibolyaya yetiştim kaydirigubbakcemile3 ama çıtır ve meran ben çıktıktan sonra resim koymuş valla merak ettim haaaa
anam bi 20lik diş cıkarıyomki sormayıınnsenağlama nerdeyse yanağımda cıkıcak ööle bi yer secmiş kendine cıkmayasıca:mymeka:
günaydın kızlarrr
yaw celenim herkes resmini koymuş vallaha dün.. ben ibolyaya yetiştim kaydirigubbakcemile3 ama çıtır ve meran ben çıktıktan sonra resim koymuş valla merak ettim haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?