hee bende gördüm ahan bu karıyı hatta resmini alıntı bilenem yaptıydımdakaydirigubbakcemile3 sildirdi :mymeka:
anammmmmmm o ço k zor oluyo diyolar leynnnn ah ccanımm kıyamam kuzuma :teselli: benmde azıların bi çok yerinde boşluklar var anam dişçinin altına bi yatarsam bi daha zor kalkacm gibi herif yakamı bırakmıcak o kadar vahim yani ben de çok korkuyom napsak :1no2:
hee ööle yağlamaylan barısmam:dilcikar: ama bi künefeye tav olabülüürüüümm muhahaaaaa:jeyyar:
anam bi 20lik diş cıkarıyomki sormayıınnsenağlama nerdeyse yanağımda cıkıcak ööle bi yer secmiş kendine cıkmayasıca:mymeka:
gecmiş olsun ay cok zor o sen kac yasındasın kı
hea sildirmeyeydimde aleme maskara olaydım zaten dün halil diye bi karı geldi delikafadulden
puhahaa okudum:roflol: gel fingirdeyelim deyip halilin bütün fentezilerini yok etmişin bi anda:roflol:
o 60 yaşında anacım ama ajda pekkan gibi karı yaşnı göstertmio :roflol::roflol::roflol:
ben hiç unefe yemedmm merak ettim şimdii haa burda kimse yapmaz bilmez biyere gidip oyuruncada hep başka tatlılara saldırdım nıye kunefenın tadına bakmadıysam
[
kes uleeynnkötükedihüsoteze fidanım bensositososito
anam kadayıfın peynirli olanı, ama sıcakkene müthiş oluyo tavsiye ederim, bak benim de canım çekti iyimi cokacimcoook
gitme lem ben de kucağımda çocukla çok yazıyom, yada git uyut öle gel rahat rahat fingirdeşirik :jeyyar:
kucagmda cocukla yazdıklarım da eksik eksik benim neyime burda cene yapmak gıt bebeni uyut
valla size doyulmuyo bagımlılık yaptınız haaaa
halil kamufle olup gelmesiğn len:roflol:anam ben cekilim aranızdan:jeyyar: hemide 2 kişileeerrrr:roflol:
kızın ateşini lçtun 37 ateşli mi şimdi yada kaç oluca korkulacak ve kaç olması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?