2008 Ekim Anneleri

hee ööle yağlamaylan barısmam:dilcikar: ama bi künefeye tav olabülüürüüümm muhahaaaaa:jeyyar:

lem bu terken karısı da yazıyo yazıyo ortalıktan kayboluyo yaaa, hattanmı düşüyo çocuk mu durmuyo anlamadım ki :uhm:

puhahaa okudum:roflol: gel fingirdeyelim deyip halilin bütün fentezilerini yok etmişin bi anda:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hea erkek olsa gelirdi dimi dimekki kadındı o halil denen şahsiyet, bu sayede cinsiyetini die öğrenmiş olduk :roflol::roflol: karıya güzel bi davette bulundum gel diye ama neyyyyyse :jeyyar:

ben hiç unefe yemedmm merak ettim şimdii haa burda kimse yapmaz bilmez biyere gidip oyuruncada hep başka tatlılara saldırdım nıye kunefenın tadına bakmadıysam

ben hiç unefe yemedmm merak ettim şimdii haa burda kimse yapmaz bilmez biyere gidip oyuruncada hep başka tatlılara saldırdım nıye kunefenın tadına bakmadıysam

anam kadayıfın peynirli olanı, ama sıcakkene müthiş oluyo tavsiye ederim, bak benim de canım çekti iyimi cokacimcoook
gitme lem ben de kucağımda çocukla çok yazıyom, yada git uyut öle gel rahat rahat fingirdeşirik :jeyyar:

valla size doyulmuyo bagımlılık yaptınız haaaa

halil kamufle olup gelmesiğn len:roflol:anam ben cekilim aranızdan:jeyyar: hemide 2 kişileeerrrr:roflol:

kızın ateşini lçtun 37 ateşli mi şimdi yada kaç oluca korkulacak ve kaç olması gerek

hmm sürekli takip et.37,5 den sonra üstündekilei hafiflet.şimdide üstüne bişi örtme..38 s onrası ya doktorunu ara yada o ne önerdiyse nu ver.şurup veya fitil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…