kızın ateşini lçtun 37 ateşli mi şimdi yada kaç oluca korkulacak ve kaç olması gerek
halil gel ule bi öpüym seni ŞenizŞeniz :jeyyar::jeyyar:a.sa.s
bende bi emziirm bi yaziimşakkıdıkaydirigubbakcemile5
la korkutma laaaa:a015:
becerikli karısın vesselam be n de uyuttum sıpayı mışmış yapıyo, bende rahat rahat fingirdiyom sizle, çamaşır makinesi de çamaşır yıkıyo, bi de evi temizleyen olsa ne iyi olcek kaydirigubbakcemile2 yav bu arada bi ara törpü muhabbetiettiydik ya, benim böcük bu törpüye acayip çığlık atıyo yav, cıyak cıyak bağırıyo, ellerini de salmak istiyom, eldiveni çıkartıyım diyom gündüzleri, gel gör çocuk her seferinde bi yerini çiziyo, dün dudağının üstünü çizmişti bugün gözünün altını çizmiş, ne edem ben bi akıl verin yaaa :çok üzgünüm:
anaaa gitmiş :çok üzgünüm:
uyurkene kes ve törpüle.ama sıkıca tut parmağını...ben hep ööle yapıorum.haftada 2 defa nerdeyse:1shok:
:roflol::roflol::roflol: görev kutsaldır :lepi::lepi::jeyyar:karı senn acilen tatilden cıkman lazıma.s yoksa halil malil hepsini ayak üstü ham yapıcan :roflol:
becerikli karısın vesselam be n de uyuttum sıpayı mışmış yapıyo, bende rahat rahat fingirdiyom sizle, çamaşır makinesi de çamaşır yıkıyo, bi de evi temizleyen olsa ne iyi olcek kaydirigubbakcemile2 yav bu arada bi ara törpü muhabbetiettiydik ya, benim böcük bu törpüye acayip çığlık atıyo yav, cıyak cıyak bağırıyo, ellerini de salmak istiyom, eldiveni çıkartıyım diyom gündüzleri, gel gör çocuk her seferinde bi yerini çiziyo, dün dudağının üstünü çizmişti bugün gözünün altını çizmiş, ne edem ben bi akıl verin yaaa :çok üzgünüm:
olm benimkinin uykusu da çk hafif leynnnnnnn dokundunmu uyanıyo, aşıdan sonra ateşini bilem ölçene kadar göbeem çatladı, çocuk hart diye uyanıyo, sonra da isyan çıkartıyo, özgürlüğüne düşkün, ben kolun tutuyom ya oynatmasın diye cıyak cıyak bağırıyo, dereceyi çektim mi uyuyo, emzik şeklinde olanı veriym diyom onu da almıo ağzını kapatıo, sonra kandırıyom zorla sokuyom bu sefer de öğürüyo, sonra a ağlamaya başıyo, anam benimkisinin uykusu tilki uykusu gibi tık dedin uyanıyo, uykuda yapamıom
canım tırnaklarını güzelce kısaltırsan sivri yerlerinide tabi pek zarar veremiyor kendisine.doktorlar ellerini açık tutun diyor.çünkü şimdi tam ellrini keşfetme zamanı..:1shok:
valllaa bitarafını yırtcana azıcık mıcını yırtsınCADIARZU napcan.elini acman lazım artık.ama zararda vermemeli kendineyasakkelime
bak ebe karı dedi ki 37.5 üstü olursa yüksek ateşmiş, hemen ateş düşürücü şurubunu vercen, yarım ölçek dedi, salı günü dru da aradıydım o da aynısını söylediydi,yanlız o 1 çay kaşığı dedi, ebe karı da çay kaşığı kimisinin çukur kimisinin düz oluyo o yüzden yarım ölçek diyoruz biz dedi, 6 saatte bir verceksin dedi,. ben 2 defa verdimsonra vermedim, zaten benimkinin boğazının deliği nasıl delindiyse ota moka öğürüyo, ağzına yabancı madde girdi ya artık öğğk yapıyo, sırf bu öğürme yüzündenkusuyoz arada, sıpa benim memeyi emerkene bilem öğürüyo, anası karıya çekmiş delikafadulden
anam biliyom da heryerini çiziyo bu yaaa, retinasını yırtar diyolar ya ondan korkuyom, zaten ellerindeki eldivene tav olmaya başladım, çocuğum ellerini açınca korkuyo, gözleri böcük böcük bakıyo,
lem biliyom da ne etcemi şaştım yaaa, biraz önce törpüleyim dedim yırttı kendini, parmağını çekiştirip duruyo, sııkı sıkı tutup öle törpüledm, ama yine de kalmış herhal nası becerdiyse yine çizdi yüzünü :çok üzgünüm:
bide hemşire olcak karya sordum ates olurmu yarım saatte bir ateşini olçüyümmü diye gerek yok dedi gidince surup ver isterse 4 saat sonra bak ateşine dedi surup verdim ben yinede ölçtum ateşii 37 oldu vede sürekli ağlyo
ya yırtınsın bişi olmaz..zaten minik 10 parmakcık.hemen üstten üstten kenarlaı yuvartlat.çok oyalatmaa.s
aahan bakın korkunca aynı büle bakıyo bu çocuk
not : alıntı yaparkene linki silin lütfeyn
lem benmi beceriksizim bu çocukmu çok becerkli anlamadım gitti yaf, şu eldivensiz hayata alışmamız lazı m bi an önce, bi de elleri buz gibi oluyo çıkarınca sizde de oluyo mu, bırakıyım buzgibi mi kalsın, uyanıkkene pırlanıp duruyo bu, elleri sürekli hareket edicne üşüyo, anam ana olmak ne zormuş bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?