2008 Ekim Anneleri

ayyyyy kızım sen bakma yusuf bize pipisin gösteriyo

lem onun pipiisinden nolcek, onun piipiiisi şimdilik kimseye zarar veremez kaydirigubbakcemile3 yav öyle bakan bi tek o fotosu var naaapimmmm

koyma kızım şööle foto nazar deecek.baksın o bişi olmaaaz.yüzünü gözünü çizicek materyalleri yok edion.ondan kızıodur yufusumkaydirigubbakcemile3

tamam len kaldırdık, nasıl korktuğunu gstertim diye koydudyum, lem retinasını çizer diyolar o tehliklei diiilmi anacım, allahkorusun ya kör ederse kendisini :1shok:

evet canım hastahane yakı zaten çıkarsa ararım babasını

hee buzzz gibin oluobenneyaptımki arada yarım saatlik takıom.bide geceleri yatarken.dün gece unutmusum gerci.ama sıcaktı.belki yine takmam..
o retina muyabbweti hangi analarda olduydu.eylül mü ağustosmu??ii deildir yaa:1no2:

ne bilem olm yaa ben bu topicde oldu die hatırlıom, bu retinasını çizme olayının ciddiyeti sonuçları nedir bi öğreneydim :uhm:

elleri üşüyen cocuk hastamı olurmus len:mymeka: getirtmesin beni ısırırım haaa:tomato: bi cocuğun üşüdüğünü burnundan anlarsın.o soğuksa üşüyoduryerimseniben

ibolyacım çıkar eldiveni bacım bak bende 1 haftadır çıkardım tırnağını tek başıma kesiyom oyun oynarken makas gibi olan tırnak makasıyla kolay oluyo tanıyacak el derisi kalınlaşcak canım çıkar artı ben artık hiç takmıyom elini emiyo benim kız arada sizinkilerde yapıyomu

hüffffffffff o bakımdan çok dertliim yaaaaaaa :çok üzgünüm:

bizimkide elini emiyo özellikle banyo yaptırırken köpüklü köpüklü sokuya ağzına sonra tadıkötü geliyo basıyo yaygarayı

yaw bu retina muhabbeti nerden çıktı bilmiyom ama retinanın çizilmesi imkansızzzz çizilse çizilse kornea çizilirrr retina göz küresinin içini döşeyen tabakadır yani orayı çizebilmek için gözün oyulması lazım töbe töbeeeeeeeeee

benim kız da bayılıyo elini emmeye hatta ikisini birden sokmaya çalışıyo ağzına kaydirigubbakcemile3

yav ne bilim işte öle bişiydi o zaman korneasını çiziyo demekki,

benim kız şincik uyudu yaw ibolya ben resmi göremedim yusuf eymenin bi daha koysanaaaa

lem bildiğimiz yusuf eymen işte, tek fark burda pipisi de görünüyo

uyumasıyla uyanması bir oluyo bu böcüğünnnn
herkesin bebesi uyuyo da benim kız neden uyumuyo yaw :uhm:
bu mesajı kızım kucağımda yazıyom vallah

dr demişti sürekli eldiven takarsan eli terler ve derisi kalınlaşmazmış

anacım şimcik emzirirkene barnaklarının hepicüğünün hakkından geldim, çocuk emerkene kendinden geçiyo ay, ne edersen razı oluyo, hiç itiraz etmio, ben de fırsat bu fırsat bi yandan emzirdim bi yandan tırnaklarını kestim, yanlarını çıtladım, bi de töprüledim, artıkın neresni istiyosa oraısını çizsin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…