ayyyyy kızım sen bakma yusuf bize pipisin gösteriyo
koyma kızım şööle foto nazar deecek.baksın o bişi olmaaaz.yüzünü gözünü çizicek materyalleri yok edion.ondan kızıodur yufusumkaydirigubbakcemile3
aman leylacım korkma iboylanın dediği gibi 37.5 olunca şurup veririsin daha olmadı kayseri hastane kaynıyor götürürsün birine.bizim gibi böyle mahrumiyet bölgesinde olsan kork derim.ben çok tedirgin olmuştum ateşi 37.3falan olmuştu soydum hemen geçti sonra.huzursuzluğunu sallayarak falan atlattık.
lem benmi beceriksizim bu çocukmu çok becerkli anlamadım gitti yaf, şu eldivensiz hayata alışmamız lazı m bi an önce, bi de elleri buz gibi oluyo çıkarınca sizde de oluyo mu, bırakıyım buzgibi mi kalsın, uyanıkkene pırlanıp duruyo bu, elleri sürekli hareket edicne üşüyo, anam ana olmak ne zormuş bea
hee buzzz gibin oluobenneyaptımki arada yarım saatlik takıom.bide geceleri yatarken.dün gece unutmusum gerci.ama sıcaktı.belki yine takmam..
o retina muyabbweti hangi analarda olduydu.eylül mü ağustosmu??ii deildir yaa:1no2:
evt ız bizdede öy be cıkarıyorum oynası eliyle diye kaynanam geri giydiriyo yuzunü iz alyo diye rnaklarnı kestim diyom elleri üşüyo yo hasta olur diyo cıkaramyorum şimdi hasta olur felan gelin cocuga bakamıyo derrr
ne bilem olm yaa ben bu topicde oldu die hatırlıom, bu retinasını çizme olayının ciddiyeti sonuçları nedir bi öğreneydim :uhm:
elleri üşüyen cocuk hastamı olurmus len:mymeka: getirtmesin beni ısırırım haaa:tomato: bi cocuğun üşüdüğünü burnundan anlarsın.o soğuksa üşüyoduryerimseniben
ibolyacım çıkar eldiveni bacım bak bende 1 haftadır çıkardım tırnağını tek başıma kesiyom oyun oynarken makas gibi olan tırnak makasıyla kolay oluyo tanıyacak el derisi kalınlaşcak canım çıkar artı ben artık hiç takmıyom elini emiyo benim kız arada sizinkilerde yapıyomu
ibolyacım çıkar eldiveni bacım bak bende 1 haftadır çıkardım tırnağını tek başıma kesiyom oyun oynarken makas gibi olan tırnak makasıyla kolay oluyo tanıyacak el derisi kalınlaşcak canım çıkar artı ben artık hiç takmıyom elini emiyo benim kız arada sizinkilerde yapıyomu[/QU
evet benim kızda emiyoa ama tadını pek beğenmiyor suratını ekşitiyor.ama seyretmeyi çok seviyor inceleye inceleye bitiremiyor...:1shok:
hee buzzz gibin oluobenneyaptımki arada yarım saatlik takıom.bide geceleri yatarken.dün gece unutmusum gerci.ama sıcaktı.belki yine takmam..
o retina muyabbweti hangi analarda olduydu.eylül mü ağustosmu??ii deildir yaa:1no2:
yaw bu retina muhabbeti nerden çıktı bilmiyom ama retinanın çizilmesi imkansızzzz çizilse çizilse kornea çizilirrr retina göz küresinin içini döşeyen tabakadır yani orayı çizebilmek için gözün oyulması lazım töbe töbeeeeeeeeee
benim kız da bayılıyo elini emmeye hatta ikisini birden sokmaya çalışıyo ağzına kaydirigubbakcemile3
benim kız şincik uyudu yaw ibolya ben resmi göremedim yusuf eymenin bi daha koysanaaaa
dr demişti sürekli eldiven takarsan eli terler ve derisi kalınlaşmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?