2008 Ekim Anneleri

sabahtan beri hapşırıyom, gözlerim sulanıyo :a015: hasta olurum diye evden dışarı adımımı atmıyorum, şifayı kapmayı nasıl becerdim acaba klava: evde de hasta kimse yok ki ondan bulaşsın anlamadım gittiiiii
kız ibolya yoğsam senden mi bulaştı ehehehe

ne lem ben vebalımıyım :mymeka::mymeka::mymeka:

e hani böcük böcük bakıyodu :uhm: burda daha yeni doğmuş çırçıplak yatırmışın oğlanı gözleri görünmüyo kiii
hemi ben senin oğlana bayılıyom kız ibolya maşallah süphanallah acaip bakıyo yaw bi de minyon diyosun ya kimbilir ne böcüktür ooo allah sana bağışlasın

lem napim fotoyu büyük göstertmeyi beceremiyom, byük olsaydı bakışlarındaki asaaaaabiyeti görcektin delikafadulden hea çok acayip bakar benim oğlan, olm minyon işte lem, daha 5 kilo bileme olamadık, çarşamba günü 4700 geldi, aşı olaceymiz zaman bi baktım koca kafalı kafalı bebeler, anam benimkisi domatis gibi :roflol: yosam kızını benim oğlana mı vermeyi düşünüyon, şahsen bizzat alabilürüz yane :jeyyar: allah razı olsun anacım, vallaha bi böcük bi böcük sorma ben bileme hayret ediyom, çocuk çok prensip sahabısı, gündüz uslu uslu duruyo akşam oldu mu hır çıkartıyo, dakka sekmio yav

aaaa aşkolsun yaaa
evdekilerden çok seni görüyom o bakımdan yani :

hea biz de yedik :dilcikar:

geldüm yavrus da geyüük moduna geceleri giriorum geceleyin görüşelim

niyeküne :uhm::uhm:

len hani gözü kızım mıç kadar fotoğraf zatennnnnnnnnnn
göremedim yakışıklının gözünü şeyini gördüm tövbe tövbe

olm nası büyütülüyosa şu fotğoraf sölen de büyük koyam mademe yav

du bi geçmişi okuyayım hele bi bakim kim ne demiş yada sen bana özetlee ibolya yorma benii şakkıdı

anam bebelerin tırnaklarından bahsettik, eldiven kullanmamalıymışız, terken karısının komşuları kuzusunu pek küçük diye rencide etmişler ona tav oldum karıları dövecem müsait bi ara, celen karısı bi güzel beni hırpaladı yine, sayfaları kıllatmışınız die, sonra dünkü fotoğraf geyiği yapıldı, karılar kudurdu sizi görmek istiyolarmış, ben de tarif ettim, çıtır karısı uzanmış meran karısı da bacakları meydanda poz vermiş diye delikafadulden leyla karısı çocuğunu aşıya götürmüş, icük huzursuzmuş, ona azbuçuk tavsiyelerde bulunduk, işte böle vallaha aklımag elen olusa yazem gene

iboşum senin böcüğü görmweye geldim koycanmı resmini yakışıklının

lem küçücük görünüyo yavv, zaten alem önce pipisine bakıyo, ne kadar meraklı bu karılar yaf, ben gözlerine bakın diyom onlar başka yere bakıyo kaydirigubbakcemile3

alıntı yapmayın ulemmm

anam seninkisi de maşşallah yani, küvette yıkasanızya olm, kovada da bebek yıkandığını ilk sende görüyom :roflol:

noluyo olm herkes birden böcüğümün tepesine üşüştü :1shok: dilinizi ısırın lem nazar etceniz oğlumu :mymeka::mymeka:

anam seninkisi de maşşallah yani, küvette yıkasanızya olm, kovada da bebek yıkandığını ilk sende görüyom :roflol:[/QUOTE]

ya benim kız sevmedi filede yıkanmayı.. şişko mişko ama hareketli maşallah uyanıkken hep ayakta dikilmek istiyo, komşumuz var almancı onun dediğine göre almanyada bebekleri böle kovadayıkarlarmış biz de deneyelim dedik kız çok sevdi valla dikiliyo ayakta zıplıyo çok seviyo.. hem koltukaltına kadar sıcacık suda duruyo çok hoşuna gidiyo, üşümüyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…