2008 Ekim Anneleri

eferim kıs ibolya kısa ve öz anlattın millet sayfa safya yazıo sen iki satırda özetlion gel len öpüjeem Şeniz

anam seninkisi de maşşallah yani, küvette yıkasanızya olm, kovada da bebek yıkandığını ilk sende görüyom :roflol:

ya benim kız sevmedi filede yıkanmayı.. şişko mişko ama hareketli maşallah uyanıkken hep ayakta dikilmek istiyo, komşumuz var almancı onun dediğine göre almanyada bebekleri böle kovadayıkarlarmış biz de deneyelim dedik kız çok sevdi valla dikiliyo ayakta zıplıyo çok seviyo.. hem koltukaltına kadar sıcacık suda duruyo çok hoşuna gidiyo, üşümüyooo[/QUOTE]

anaaa harbiden beimde var bi alamancı arkaaş, msnden çocuğunun banyo resmini yollamışmış, onlar da kovada yıkamışlar, bi de bizmi denesek, eşşek kadar küvet aldıydık lem boşa mı gideck şindi o :uhm:

gavurun var bi bildiği anacım hakkaten daha pratik oluyo tavsiye ederim ama bebeğin ayakta dikiliyosa kolay olur

ben hiç unefe yemedmm merak ettim şimdii haa burda kimse yapmaz bilmez biyere gidip oyuruncada hep başka tatlılara saldırdım nıye kunefenın tadına bakmadıysam
kız leyla künefe yapılmaz demişssin...sen elmacıoğlu iskendere gittin mi lenn...süpper yapıorlar cokacimcoook

neyse daha fazla okuyamayacağım geçmişi...
terkenin komşusuna noluyormuş kii geçende dedim ya insanları memnun etmek mümkün değil arkadaş..benim ikiz yeğenlerim 1800 ve 2000 gr doğdular herkes acıya acıya bakıo ne varsa sankii...şimdi 8 aylıklar ikiside çok sağlıklı toppaç gibi oldular..kime ne sanki ya...

lem ne bilim ya milet çok bilmiş, vallaha geçirecem sağdan soldan yanımda diiller şansıma Çok üzgünüm çoook sanki tırnağının tekini yaratmaya kudretleri var da bi de beğenmemezlik ediyolar, bana da yapıyolar bazen vallaha, yok minikmişiz yok bilmemne, yok biz 4 kusur kiloymuşuz da onlar 5 kiloymuş da, yakında pipi yarışına da gircez anasını satem, milletin niye derdi oluyosak, karıyı canından bezdirmişler lem, bi daha çıkartmayacam alem içine diyo

kızlar bebişe araba aldınız mı? hangisii tavsiye edersiniz.bizde bi tane var ama pek işe yaramıor. bi tane icab ediyor yani..

ben aldım ve dışarı pek çıkmadım ama evde çok kullanıyom memnunum. pierre cardinin 2010 travel setini aldım ben.. anakucağını da çok seviyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…