anam seninkisi de maşşallah yani, küvette yıkasanızya olm, kovada da bebek yıkandığını ilk sende görüyom :roflol:
eferim kıs ibolya kısa ve öz anlattın millet sayfa safya yazıo sen iki satırda özetlion gel len öpüjeem Şeniz
kızlar akşama ne yemek yapıyonuz.
anaaa harbiden beimde var bi alamancı arkaaş, msnden çocuğunun banyo resmini yollamışmış, onlar da kovada yıkamışlar, bi de bizmi denesek, eşşek kadar küvet aldıydık lem boşa mı gideck şindi o :uhm:
ibolya şu pipiyi bi de biz görelim yaw.maşallah görmeeyen kalmamış.
gavurun var bi bildiği anacım hakkaten daha pratik oluyo tavsiye ederim ama bebeğin ayakta dikiliyosa kolay olur
kız leyla künefe yapılmaz demişssin...sen elmacıoğlu iskendere gittin mi lenn...süpper yapıorlar cokacimcoookben hiç unefe yemedmm merak ettim şimdii haa burda kimse yapmaz bilmez biyere gidip oyuruncada hep başka tatlılara saldırdım nıye kunefenın tadına bakmadıysam
zıkkım yisin yok yemek memek :dilcikar:
cokacimcoookanam ne bu şiddet bu celal:mymeka:
kız leyla künefe yapılmaz demişssin...sen elmacıoğlu iskendere gittin mi lenn...süpper yapıorlar cokacimcoook
neyse daha fazla okuyamayacağım geçmişi...
terkenin komşusuna noluyormuş kii geçende dedim ya insanları memnun etmek mümkün değil arkadaş..benim ikiz yeğenlerim 1800 ve 2000 gr doğdular herkes acıya acıya bakıo ne varsa sankii...şimdi 8 aylıklar ikiside çok sağlıklı toppaç gibi oldular..kime ne sanki ya...
kızlar bebişe araba aldınız mı? hangisii tavsiye edersiniz.bizde bi tane var ama pek işe yaramıor. bi tane icab ediyor yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?