kızlar bebişe araba aldınız mı? hangisii tavsiye edersiniz.bizde bi tane var ama pek işe yaramıor. bi tane icab ediyor yani..
ne yemeği ulen sabahtandır burdayyık rejimdeyük ya ibolyayla yaza damgamızı vurcaz demi kızzzzzz
ben aldım ve dışarı pek çıkmadım ama evde çok kullanıyom memnunum. pierre cardinin 2010 travel setini aldım ben.. anakucağını da çok seviyo..
cevap verin. herkes burda görüyom yaww. bak beni psikopata bağlamayın, dellendirmeyin,zıvanadan çıkarmayınnn
canım kaça aldın ? ben de düşünüyorum bu modeli ama bakalım
kızlar akşama ne yemek yapıyonuz.
ibolya yaa maşallah yusuf eymene ne kadar tatlı bişey yaaa maşallah çok haşin bakıyo :1ninca: böcük vallaaasaçları da pek çokmuş, döküldü mü hiç yoksa aynı mı..
yaaa. beni zorla bu hale getirdiniz. zorla aranıza girmeye çalışıyom. aslında çok sosyalimdir de hal bırakmadı bu bebe bende. gece uyumuyo gündüz uyumuyo. sahi kuzum siz bu uykusuzluğa nasıl dayanıyonuz. heç mi uykunuz gelmiyoo
eşim aldı tam bilmiyorum ama 485 di sanırım..
Benim kiz kudurdu valla geride kaldim yapmicam bisey cocuk huysuz gelirken alsin biseyler
anacım çıtır karısı şöyle seksi bi uzanış pozisyonundaydı, meran karısı da doğum gününde pastalarla birlikte bacağını da masanın altından çıkartırp seksi çorabını gösterttirerek poz vermiş kameralara
kızlar akşama ne yemek yapıyonuz.
ben elele es 910 aldım canım 155 mıydı neydı fıyatı cok ucu ve harıka bır model pmbişini aldım ben.ıstediğim tum ozellkıler var..kızlar bebişe araba aldınız mı? hangisii tavsiye edersiniz.bizde bi tane var ama pek işe yaramıor. bi tane icab ediyor yani..
gavurun var bi bildiği anacım hakkaten daha pratik oluyo tavsiye ederim ama bebeğin ayakta dikiliyosa kolay olur
walla bende gece 3 gibi doyurup yatıyorum sabah 7 de kızımı gönderiyorum oğluşuda doyuruyorum sonra yine uyuyorum kızım gelene kadar 12 ye kadar yani 7-8 saat uyuyorum normalyaaa. beni zorla bu hale getirdiniz. zorla aranıza girmeye çalışıyom. aslında çok sosyalimdir de hal bırakmadı bu bebe bende. gece uyumuyo gündüz uyumuyo. sahi kuzum siz bu uykusuzluğa nasıl dayanıyonuz. heç mi uykunuz gelmiyoo
kızlar bebişi görmeye gelenlere neler ikram ediyonuz bakem
farklı bişeyler var mı
aklıma bişey gelmez oldu aynılarını yapmaktan sıkıldım, bunaldım hade görüşleriniz bekleyom
bende çıkıyorum şimdi...gece görüşürüzbi uğriimm dedimm dee:dilcikar:
aksama mısafrırm gelecek 10 dan sonra ugrarım ancakkk bıdaa.yav gunduz muhabbet ıyı olmuyor cunku kımse olmuyor genelde dıye dedıydımm ben emme bugunde tam kdaro be herkes brda..naniknanik
yuh be manyak karı seksı uzanmış pozısyonda dediğini goren hakket ole sanacak..tamam uzanarak cekılmıstı o foto lakın sadece yuzum gorunuyor fotoda len manyağğğ:mymeka::mymeka
bu arada foto gormek ısteyen aksam gelsın:dilcikar:hem ole görmek ıstıyoruzla olmaz.sıde gostereceeğğnizz:mymeka:
vallam ben tarhana çorba,,,cokacimcoook etli patates yemeği yaptımcokacimcoook,,bırazdan da bulgur pilavı cokacimcoookyapıcam.bıde salatacokacimcoook namnamnammmm afıet ossuunn
ben elele es 910 aldım canım 155 mıydı neydı fıyatı cok ucu ve harıka bır model pmbişini aldım ben.ıstediğim tum ozellkıler var..
[
bi uğriimm dedimm dee:dilcikar:
aksama mısafrırm gelecek 10 dan sonra ugrarım ancakkk bıdaa.yav gunduz muhabbet ıyı olmuyor cunku kımse olmuyor genelde dıye dedıydımm ben emme bugunde tam kdaro be herkes brda..naniknanik
yuh be manyak karı seksı uzanmış pozısyonda dediğini goren hakket ole sanacak..tamam uzanarak cekılmıstı o foto lakın sadece yuzum gorunuyor fotoda len manyağğğ:mymeka::mymeka
bu arada foto gormek ısteyen aksam gelsın:dilcikar:hem ole görmek ıstıyoruzla olmaz.sıde gostereceeğğnizz:mymeka:
vallam ben tarhana çorba,,,cokacimcoook etli patates yemeği yaptımcokacimcoook,,bırazdan da bulgur pilavı cokacimcoookyapıcam.bıde salatacokacimcoook namnamnammmm afıet ossuunn
[
bende çıkıyorum şimdi...gece görüşürüz
akşam yemegine bende bi plan yapmadım belki kayınvalidemlere gidebiliriz bugün benimki evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?