2008 Ekim Anneleri

ibolya yaa maşallah yusuf eymene ne kadar tatlı bişey yaaa maşallah çok haşin bakıyo :1ninca: böcük vallaaa saçları da pek çokmuş, döküldü mü hiç yoksa aynı mı..

yaaa. beni zorla bu hale getirdiniz. zorla aranıza girmeye çalışıyom. aslında çok sosyalimdir de hal bırakmadı bu bebe bende. gece uyumuyo gündüz uyumuyo. sahi kuzum siz bu uykusuzluğa nasıl dayanıyonuz. heç mi uykunuz gelmiyoo

ibolya yaa maşallah yusuf eymene ne kadar tatlı bişey yaaa maşallah çok haşin bakıyo :1ninca: böcük vallaaa saçları da pek çokmuş, döküldü mü hiç yoksa aynı mı..

yok lem dökülmedi, hala daha bekliyom ne zaman dökülcek diye, inadına uzadı saçları yaza kadar atkuyruğu yaparız herhal :roflol:

lem biz nettik şindi, olm sen konuşunca biz sana konuşmamı diyoz, bak yaa :mymeka: anam ben uykuyu unuttum, yaklaşık olarak 66 gün oldu unutalı o gün bu gün hala uykunun hayaliyle yaşarım mirmirmirmir

kızlar bebişi görmeye gelenlere neler ikram ediyonuz bakem
farklı bişeyler var mı
aklıma bişey gelmez oldu aynılarını yapmaktan sıkıldım, bunaldım hade görüşleriniz bekleyom

eşim aldı tam bilmiyorum ama 485 di sanırım..

anaaaaaaa çok pahalı leynnnnnnn biz 165e aldıydık, sizinkinin özellikleri ney ötüyo mukaydirigubbakcemile3:uhm:

Benim kiz kudurdu valla geride kaldim yapmicam bisey cocuk huysuz gelirken alsin biseyler

anam uyumuyoumu lem, iyigeceler çayı filen versen bi, belkim uyur benneyaptımki

bi uğriimm dedimm dee:dilcikar:
aksama mısafrırm gelecek 10 dan sonra ugrarım ancakkk bıdaa.yav gunduz muhabbet ıyı olmuyor cunku kımse olmuyor genelde dıye dedıydımm ben emme bugunde tam kdaro be herkes brda..naniknanik

yuh be manyak karı seksı uzanmış pozısyonda dediğini goren hakket ole sanacak..tamam uzanarak cekılmıstı o foto lakın sadece yuzum gorunuyor fotoda len manyağğğ:mymeka::mymeka
bu arada foto gormek ısteyen aksam gelsın:dilcikar:hem ole görmek ıstıyoruzla olmaz.sıde gostereceeğğnizz:mymeka:

kızlar akşama ne yemek yapıyonuz.

vallam ben tarhana çorba,,,cokacimcoook etli patates yemeği yaptımcokacimcoook,,bırazdan da bulgur pilavı cokacimcoookyapıcam.bıde salatacokacimcoook namnamnammmm afıet ossuunn

kızlar bebişe araba aldınız mı? hangisii tavsiye edersiniz.bizde bi tane var ama pek işe yaramıor. bi tane icab ediyor yani..
ben elele es 910 aldım canım 155 mıydı neydı fıyatı cok ucu ve harıka bır model pmbişini aldım ben.ıstediğim tum ozellkıler var..
[

Son düzenleme:
walla bende gece 3 gibi doyurup yatıyorum sabah 7 de kızımı gönderiyorum oğluşuda doyuruyorum sonra yine uyuyorum kızım gelene kadar 12 ye kadar yani 7-8 saat uyuyorum normal

kızlar bebişi görmeye gelenlere neler ikram ediyonuz bakem
farklı bişeyler var mı
aklıma bişey gelmez oldu aynılarını yapmaktan sıkıldım, bunaldım hade görüşleriniz bekleyom

ben bazen mayalı hamurdan poaça yapıyom,yanına da bi hazır kek sallıyom olup bitiyo, bazen de makarna salatası, paatates salatası tarzında takılyorum, bazen milföy yapıyom, anam çok lükse kaçarsam ben batarım yaf, bi tatlı bi tuzlu yetiyo işte

bende çıkıyorum şimdi...gece görüşürüz
akşam yemegine bende bi plan yapmadım belki kayınvalidemlere gidebiliriz bugün benimki evde..

lem ço k güzelsin demek istedim leynnnnnnnnn, bu arada cnım bulgur pilavı çekti evde bulgur yok yaaaaa, benim herif bulgur deyince kısırlık getimiş gelmişti hatırlıyosanız, annem de bulgur alma ben getirem gelem ben bulgur kaynattım dedi, canım istedi netcem ben şindi yaaaaaaa cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…