2008 Ekim Anneleri

kız leyla künefe yapılmaz demişssin...sen elmacıoğlu iskendere gittin mi lenn...süpper yapıorlar cokacimcoook

Kiz ben evlerde yapan yok anlaminda dedim hami misafirlikte felen bilen yok kimsede yemedim anlaminda divana felen tatli yemeye gidincede hic kunefe yemek eklima gelmedi baska tatlilara saldirdim yoksa var burdada

kızlar bebişi görmeye gelenlere neler ikram ediyonuz bakem
farklı bişeyler var mı
aklıma bişey gelmez oldu aynılarını yapmaktan sıkıldım, bunaldım hade görüşleriniz bekleyom
ben kıymalı yada peynirli milföy,kabaklı cevizli dereotlu mayonezli bi meze,tiramisu bide annemin gönderdiği kurabiyelerden çıkarıyorum işte...

he valla. batmayı da bıraktım benim zilli yaptırmıyor ki. viyak viyak viyaklıyorrr.

olm her vızıltıda koşmayacan, ben bazen elemiyom, ıh ıh vıyaaak y apıyo ara ara sonra uyuyup kalıyo, ağlamanın tonlamasına bakacan, ne içün ağlıyo, karnı mı aç, kucak mı istiyo uykusu mu var altı mı kirli, duruma göre şerbet vercen yani

anacım şu kocaya bi ben küsemiyom galiba. hemen yelkenleri indiriveriyom. dün gece bebişle kavga etti resmen ben de onla .uyumadı zilli çocuğa kızıyor sabah işe gidecem diye. ben de ona el kadara bebe anlar mı onun dilinden. ama sonra baktım pişman oldu hemen geri dönüş yaptım. sbah bebedn de benden de özür diledi.

al işte bi hödük de senin kocan, celen olaydı kesin angut derdi, olm niye kızıyo yav bebeye, sankim bilinçli yapıyo,v ardır çocuuğn bi derdi, o kadar rahatsız oluyosa öteki odaya gitsin, dövecem olmucek şimdi yaf :mymeka: bi de özür diliyo ne diyem ben buadama şindi yaf

farklı bişeyler var mı
aklıma bişey gelmez oldu aynılarını yapmaktan sıkıldım, bunaldım hade görüşleriniz bekleyom

ben sahsenn hamıleyken sarıp dondurucuya attığım sıgara borklerını kızartıyorum hemen ve pogacaları cıkartıyorum.evde geneklde tatlı olur zaten vakıt buldukca yaparım.yoksadaa o an yaparım bişilerrr hemen kolaydan..şakkıdı mesela mılfoy hamuru cok pratık oluosositososito

anaaaaaaa çok pahalı leynnnnnnn biz 165e aldıydık, sizinkinin özellikleri ney ötüyo mukaydirigubbakcemile3:uhm:

yok bacım ötmüyo, sanırım hafif olduğu için ve katlanma şekli nedeniyle pahalı olabilir bilmiyom ama eşim bunu beğenmiş almış ben yoktum o alırken

ben genelde sosisli milfy yapıyom da bu kabaklı bişiy dedin o ne menem bişey anam yav,
kabakları rendeliyorsun sonra pişiriyorsun mayonez ve yoğurt(sütaş süzme güzel oluyo) karıştırıp soğuyan kabaklarla karıştıyorsun içine 2 tane sarımsak eziyorsun tuz eşlinde.bolca dereotu ve cevizz eşliğinde sunuyorsun.kayınpederim bile yedi yanii kabak yemezmiş kendileri de

farklı bişeyler var mı

Gecen bana toplu sekkilde geldi misafir yas pasta yaptim dolapta onceden yapilmis yaprak sarmasini pisirdim tuzlu kurabiye ve icli kete hazir aldim annemde tatli yapmisti gunduz geldikleri icin ogle yemegi yerine geciyo doyurucu olsun da laf etmesinler

anaaaaaaa du bi de ben deniyimbakim, benim mıymıy herif kesin beğenmez ya neyse, anam geçenlerde ben haşhaşlı kek yaptım alemler yerken geberiyodu benimkisi beğenmedi, döfecem :mymeka:

hey heeeey bu len herkes kendi havasında kimsenin kimseyi duyduğu yok:bbo:girin ülen sınıflara burnunu çıkaranı yakarım ülennn.klava:kız iboyla astınmı çamaşırları heee.çene ver ancak sen.anam hızınada yetişemiyoz

Bulgur acayip sut yapiyo ya bana doktor bulgur sut yapar diye yedirirler yeme bebege gaz yapar dedi ama ben yedim harbiden goguslerim doldu gaz felenda yapmadi

daha önce de söylemiştim, övünmek giibi olmasın benim müdür internette bi sitede yapılan hızlı yazma şampiyonasına sokcekti beni, ben istimedim :dilcikar: aynı anda kaç işi görüyom biliyonmu sen, bi buraya bi mutfağa bi buraya bi yatak odasına

bu arada ben çok alındım celene yokum ben bu gecee...ben yine yarışmalarıma dönüom senağlama

niye lem ne dediki :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…