kız leyla künefe yapılmaz demişssin...sen elmacıoğlu iskendere gittin mi lenn...süpper yapıorlar cokacimcoook
ben kıymalı yada peynirli milföy,kabaklı cevizli dereotlu mayonezli bi meze,tiramisu bide annemin gönderdiği kurabiyelerden çıkarıyorum işte...kızlar bebişi görmeye gelenlere neler ikram ediyonuz bakem
farklı bişeyler var mı
aklıma bişey gelmez oldu aynılarını yapmaktan sıkıldım, bunaldım hade görüşleriniz bekleyom
he valla. batmayı da bıraktım benim zilli yaptırmıyor ki. viyak viyak viyaklıyorrr.
ben kıymalı yada peynirli milföy,kabaklı cevizli dereotlu mayonezli bi meze,tiramisu bide annemin gönderdiği kurabiyelerden çıkarıyorum işte...
anacım şu kocaya bi ben küsemiyom galiba. hemen yelkenleri indiriveriyom. dün gece bebişle kavga etti resmen ben de onla .uyumadı zilli çocuğa kızıyor sabah işe gidecem diye. ben de ona el kadara bebe anlar mı onun dilinden. ama sonra baktım pişman oldu hemen geri dönüş yaptım. sbah bebedn de benden de özür diledi.
ibolya kız ne diicem seninaklına uydum nohut pişirdim bugün sana bi ziyanı oldumu gaz falan yaptımı bcüğe
kızlar bebişi görmeye gelenlere neler ikram ediyonuz bakem
farklı bişeyler var mı
aklıma bişey gelmez oldu aynılarını yapmaktan sıkıldım, bunaldım hade görüşleriniz bekleyom
anaaaaaaa çok pahalı leynnnnnnn biz 165e aldıydık, sizinkinin özellikleri ney ötüyo mukaydirigubbakcemile3:uhm:
yok bacım ötmüyo, sanırım hafif olduğu için ve katlanma şekli nedeniyle pahalı olabilir bilmiyom ama eşim bunu beğenmiş almış ben yoktum o alırken
kabakları rendeliyorsun sonra pişiriyorsun mayonez ve yoğurt(sütaş süzme güzel oluyo) karıştırıp soğuyan kabaklarla karıştıyorsun içine 2 tane sarımsak eziyorsun tuz eşlinde.bolca dereotu ve cevizz eşliğinde sunuyorsun.kayınpederim bile yedi yanii kabak yemezmiş kendileri deben genelde sosisli milfy yapıyom da bu kabaklı bişiy dedin o ne menem bişey anam yav,
kızlar bebişi görmeye gelenlere neler ikram ediyonuz bakem
farklı bişeyler var mı
kabakları rendeliyorsun sonra pişiriyorsun mayonez ve yoğurt(sütaş süzme güzel oluyo) karıştırıp soğuyan kabaklarla karıştıyorsun içine 2 tane sarımsak eziyorsun tuz eşlinde.bolca dereotu ve cevizz eşliğinde sunuyorsun.kayınpederim bile yedi yanii kabak yemezmiş kendileri de
benim bebişin arabada resmi yok hiççç ama netten buliim durrr
lem ço k güzelsin demek istedim leynnnnnnnnn, bu arada cnım bulgur pilavı çekti evde bulgur yok yaaaaa, benim herif bulgur deyince kısırlık getimiş gelmişti hatırlıyosanız, annem de bulgur alma ben getirem gelem ben bulgur kaynattım dedi, canım istedi netcem ben şindi yaaaaaaa cokacimcoook
hey heeeey bu len herkes kendi havasında kimsenin kimseyi duyduğu yok:bbo:girin ülen sınıflara burnunu çıkaranı yakarım ülennn.klava:kız iboyla astınmı çamaşırları heee.çene ver ancak sen.anam hızınada yetişemiyoz
bu arada ben çok alındım celene yokum ben bu gecee...ben yine yarışmalarıma dönüom senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?