anaaaaaaa du bi de ben deniyimbakim, benim mıymıy herif kesin beğenmez ya neyse, anam geçenlerde ben haşhaşlı kek yaptım alemler yerken geberiyodu benimkisi beğenmedi, döfecem :mymeka:
Bulgur acayip sut yapiyo ya bana doktor bulgur sut yapar diye yedirirler yeme bebege gaz yapar dedi ama ben yedim harbiden goguslerim doldu gaz felenda yapmadi
kız kocana haşhaş verip gafayı mı buldurtceen yoğsam :roflol:
ohoooo millet uçmuş, lem benim çamaşır makinesi sıkmıyo yaaa, kafayı yidi, bu eve gelen niyeyse bi haller oluyo, havasndanmıdır suyundanmıdır
iboşum benimkide sıkmıyodu tamirci çağırdık 125 ytl sıkışmış çıkardı çalıştı .ama arada tekliyo gene kafasına geçirmeyi düşünüyorumo tamircinin:mymeka:
allahım sana geliyorumkötükedihüso len ben ne yaptımda alınmıs bu karıfisfisfis sankim sayfaları ben kıllattım:mymeka:
ay benim kız uyandı emzirdim sevdim oynadım sooora yine gök gürültüsü gibi mçtıııı teeee saçına kadar onu temizlemekle meşguldüm kaydirigubbakcemile3 bayılıyom ben böcüüüme nası beceriyosa sırtına kadar mçıyoo eheheh mokuna kurban olem :asigim:
ay benim kız uyandı emzirdim sevdim oynadım sooora yine gök gürültüsü gibi mçtıııı teeee saçına kadar onu temizlemekle meşguldüm kaydirigubbakcemile3 bayılıyom ben böcüüüme nası beceriyosa sırtına kadar mçıyoo eheheh mokuna kurban olem :asigim:
Bizimkide kenardan cikiyo hep komle cikariyorum ustunu usutecek cadi
kız ibolya seni unuttum sanma, bebek arabamızı sormuştun ya
Bezi baglayinca kenar nasil duzeliyo icinemi katliyon kiz ibolya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?