2008 Ekim Anneleri

herkes akşam yemeğinde heralde bizimki yine geç kalcakmış bi akşam da erken gel diye mesaj attım...hazır çocuk uyurken yemeğimizi yerdiik valla yemeğe bile fırsat vermio velet bi akşam bi saat elde salladıktan sonra yatağa bi atmışız kendimizi gece 1de uyandık aç aç uyumuşuz sofra hazır duruo öyle eşşek çarpmışa dönderio oğlan bizi
neyse yarın 2.karma aşısını olcak yarın da o uyur eşşek çarpmış gibi

az önce kocamlan balkona cıktık.aman dedim ne pis havası var istanbulun bide izmirime laf ederler.benm hödükte "e 15 milyon insan var herbiri bikere osursa hava kirlenir" dedi yaw:1shok::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: benimki gene uyumaaa gitti

az önce kocamlan balkona cıktık.aman dedim ne pis havası var istanbulun bide izmirime laf ederler.benm hödükte "e 15 milyon insan var herbiri bikere osursa hava kirlenir" dedi yaw:1shok::roflol::roflol:

güsel tespit bravo valla tabi okadar araç egzosu, baca dumanı hikaye ossuruk yanında:roflol::roflol::roflol:

güsel tespit bravo valla tabi okadar araç egzosu, baca dumanı hikaye ossuruk yanında:roflol::roflol::roflol:

yaniiiCADIARZU bende hep dediğin gibi arac egzosları dumanlar falan die hep düşünürdüm.olaya hiç bu acıdan bakmamıstım:uhm:delikafadulden

çok doğru bi tespitte bulnmuş delikafadulden:roflol:

ooo seninki de pek erkenciymiş valla bizmki gelir gelmez tutuşturom çocuğu bari üstümü değişseydim dio kaydirigubbakcemile

dün akşam da saat 07,30da yattıydı, bana gıcığına yapıyo

ya biz varız ya celen muhabbet ilerlemio geceyi bekliolar heralde daha tatlı oluomuş

geldik olm yemek yemeye gittik, aç bırakçak karılar yaaaaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…