hihoyyytkaydirigubbakcemile2oleyyyy kimse yokmu nee!!!hu hu karılar nerdesiniz ben tek başımamı kudurayım hee.
iboyla canım sen çerkesmisin
kız ibolya seni unuttum sanma, bebek arabamızı sormuştun ya
iboyla canım sen çerkesmisin
çorumlu o puhahaaa:roflol:
herkes akşam yemeğinde heralde bizimki yine geç kalcakmış bi akşam da erken gel diye mesaj attım...hazır çocuk uyurken yemeğimizi yerdiik valla yemeğe bile fırsat vermio velet bi akşam bi saat elde salladıktan sonra yatağa bi atmışız kendimizi gece 1de uyandık aç aç uyumuşuz sofra hazır duruo öyle eşşek çarpmışa dönderio oğlan bizi
neyse yarın 2.karma aşısını olcak yarın da o uyur eşşek çarpmış gibi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: benimki gene uyumaaa gitti
az önce kocamlan balkona cıktık.aman dedim ne pis havası var istanbulun bide izmirime laf ederler.benm hödükte "e 15 milyon insan var herbiri bikere osursa hava kirlenir" dedi yaw:1shok::roflol::roflol:
güsel tespit bravo valla tabi okadar araç egzosu, baca dumanı hikaye ossuruk yanında:roflol::roflol::roflol:
anam hirkes nerde beee:sm_confused:
az önce kocamlan balkona cıktık.aman dedim ne pis havası var istanbulun bide izmirime laf ederler.benm hödükte "e 15 milyon insan var herbiri bikere osursa hava kirlenir" dedi yaw:1shok::roflol::roflol:
ooo seninki de pek erkenciymiş valla bizmki gelir gelmez tutuşturom çocuğu bari üstümü değişseydim dio kaydirigubbakcemile
ya biz varız ya celen muhabbet ilerlemio geceyi bekliolar heralde daha tatlı oluomuş
kız leyla seni görünce içime bir sevinç doluyor keyseridesinya.çok özledim kayseriyi çoook.
ben yatacam karılar, büyük ihtimal gelmem uykm var, olur da yatamazsa m gelirim belki, siz e iyi geeceler :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?