Bu kiz beni mahfetti yaaa Sabahtan beri evin icinde gezdirmekten kollarim koptu herifte grip onada vermiyon hani asi olunca uyuyodular hani nirde uyku
canım bizim kızda aynen ööle olmustu ası günü.diğer günlerden daha huysuzdu.ası günü ates olur dendi ertesi günü ates yaptı.
buarada sizin ates noldu?yükselmedi dimi bidaha:ecrin_bebek:
len ibolya karısı ne iş:jeyyar: fentezimi yapceniz yufusum uyurkene:jeyyar: hemi millet daha geyiğe gelcek:mymeka:
Bide benim kiz akilliydi boyle kuduruk olunca aliskin olmadigim sey afalladim atesi yok 35 37 arasi degisiyo
heralde aşı günleri uslu olan bebekleri etkilio bizimki hergün kuduruk olduğu için aşı günleri hep pörsük gibi yattı bakalım yarın nasıl olcak aşıdan sonra fitil vermionuz mu bizim doktor ateş yapmasın diye paranax fitil vermişti
herüfüm aradı geliomuş tatlı istion mu dedi buakşam yemekteyizde fırın sütlaç yaptılar canım çektiydi fırın sütlaç al dedim ya sonunu izleyen oldu mu kim kazandı yarışmayı bugünkü kadın çok güsel şeyler yaptı hiç beğenemediler herşeye bi kulp taktılar
savulun looo ben geldimmmdelikafadulden
öslediniz mi bakeem beni ankara ankara güzel ankara ....üfff ankaraya gittim de bi anara simidi yiyemeden döndüm yanarım yanarım ona yanarım veletle de gidilmiyo ki öle simit saraylarınasenağlama
iboşum da beni merak edermiş:1hug: şöyle bi geçmişe bakıım bakem neler kaynattınız arkamdan
OOOooooooo herkesler gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?