2008 Ekim Anneleri

Bu kiz beni mahfetti yaaa Sabahtan beri evin icinde gezdirmekten kollarim koptu herifte grip onada vermiyon hani asi olunca uyuyodular hani nirde uyku

Bu kiz beni mahfetti yaaa Sabahtan beri evin icinde gezdirmekten kollarim koptu herifte grip onada vermiyon hani asi olunca uyuyodular hani nirde uyku

canım bizim kızda aynen ööle olmustu ası günü.diğer günlerden daha huysuzdu.ası günü ates olur dendi ertesi günü ates yaptı.
buarada sizin ates noldu?yükselmedi dimi bidaha:ecrin_bebek:
len ibolya karısı ne iş:jeyyar: fentezimi yapceniz yufusum uyurkene:jeyyar: hemi millet daha geyiğe gelcek:mymeka:

Bide benim kiz akilliydi boyle kuduruk olunca aliskin olmadigim sey afalladim atesi yok 35 37 arasi degisiyo

Bide benim kiz akilliydi boyle kuduruk olunca aliskin olmadigim sey afalladim atesi yok 35 37 arasi degisiyo

oh ii hadi..leylacım gece cayınız veya bebekler için rezene cayınız varsa ondan ver.o uyuttur rahatlatır bebişi..

heralde aşı günleri uslu olan bebekleri etkilio bizimki hergün kuduruk olduğu için aşı günleri hep pörsük gibi yattı bakalım yarın nasıl olcak aşıdan sonra fitil vermionuz mu bizim doktor ateş yapmasın diye paranax fitil vermişti

herüfüm aradı geliomuş tatlı istion mu dedi buakşam yemekteyizde fırın sütlaç yaptılar canım çektiydi fırın sütlaç al dedim ya sonunu izleyen oldu mu kim kazandı yarışmayı bugünkü kadın çok güsel şeyler yaptı hiç beğenemediler herşeye bi kulp taktılar

ben sağlık ocağında sordum fitil veriimmi die.ateşi olursa şurup ver dedi.fitili düşmeyen ateslerde veriyoruz dedi:uhm: anam hepsi tıp tan mezun oluo ama birinin dediği diğerininkine tutmuo:sm_confused:

evet ya benimde canım çekti fırında sütlaç.benim kız dursa kalkıp yapacaktım valla.su sarışın olan adam kazandı yarışmayı.salih değil.anam ne tip adamdı o salihte-tatlicadiarzu-.o güzelim yemeklere ne kulp takacaklarını şaşırdılar

ben varım kııızz ama benim zilli yüzünden arada yazılanları takip ediyom bi uyumadı vallahaa

uyutcam diye uğraşıyom, perdelere agu yapıyo zilliii :asigim: bayılıyom bu çocuğaa yaaaa aşkım benimmmm

savulun looo ben geldimmmdelikafadulden
öslediniz mi bakeem beni ankara ankara güzel ankara ....üfff ankaraya gittim de bi anara simidi yiyemeden döndüm yanarım yanarım ona yanarım veletle de gidilmiyo ki öle simit saraylarınasenağlama
iboşum da beni merak edermiş:1hug: şöyle bi geçmişe bakıım bakem neler kaynattınız arkamdan

:uhm:huu huuu ben gedlım kımsecıkelr yok bugun nırdesınızz

hoşgeldın canımm.yalnız okmaya kalkam bence cookk uzun be canımm

OOOooooooo herkesler gelmis

hanii nirde ben niee göremim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…