kıslar cok kotuyum bıraz once esımle ayrılma kararı aldık ve evden cıktı gıttı
kımseye bısey anlatamıyom ne yapacagımı bılmıyom aılemme nasıl dıycem
kıslar cok kotuyum bıraz once esımle ayrılma kararı aldık ve evden cıktı gıttı
canım yaa sakin ol dur bi noldu ya böyle ayrılma kararı alacak ciddi bişey olmalı
hıc yok sebeplerle tArtısma cıkarıyodu kac gundurde konusmuyoduk bugun konusup halletmek ıstedım ama konusmalar sen ıstedıgın ıcın evlendık sen ıstedıgın ıcın cocuk yaptıga geldık bıraz maddı sıkıntı var maası asagıya cekıldı krızden dolayı hasta ruhlusun dedı neler dmeemdıkı bende dedım tabıkıde ve bırden bıttı dedı bede bıttıyse bıttı dedım ardanın odasına gırıp ona baktı ve cıktı gıttı
canım yaa belki konuşmak için uygun bir zaman değildi
malesef ekonomik durum herşeyi etkiliyo, demekki çok bunalmış o yüzden böyle davranıyo olabilir
tabi ki sorunları beraber halletmeniz, konuşmanız lazım ama bazen oluyo işte böyle.. hemen kavga olaylarına girmeyin.. "iyi günde ve kötü günde" diye evleniyoruz, zorluklar karşısında insan bunalıyo ama iki tarafın da anlayışlı olması lazım hem bak bebeğiniz de var
maddi durumunuz düzelince ilişkiniz de düzelir bence sabret bakalım
bu benım kararım degıl oda dedıgınden pısman olsada gerı adım atmaz tanıyom onu bılmıyorum ne yapmam gerektıgını buralara o getırdı benım katkım olmadı ayrılık konusunda zaten en kucuk bır sıkıntıda bunu dusune bılıyosa evlılıgım pekde ssaglam bır temele kurulmamıs ama yınede bılmıyorum
olur böyle arada ya sakin olmaya çalış biraz zaman tanıyın birbirinize
birbirinizi kıracak şeyler söylemeyin
boşanmak kolay mı okadar yaw
pişman olur birazdan tıpış tıpış döner hem bebeğiniz var daha minicikkk
kımseye bısey anlatamıyom ne yapacagımı bılmıyom aılemme nasıl dıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?