2008 Ekim Anneleri

pisşükklerr ekersınız benıı haa gelmiim işte gelmiimmÇok üzgünüm çoook

hmmm şimdi anladımmm
bu ekim garıları napıyo biliyom ben ama süülememmm :jeyyar: :icecream:
yapan var yapamayan var ayollll :jeyyar: :jeyyar:

meydan bana galmış kendü kendüme gonuşuyom eheheh
ibolya kııı eksikliğini hisettirmemeye çalışıyom hihoyyyt iyi çalışıyom de mi eferim bana kaydirigubbakcemile3

canım yaa sakin ol dur bi noldu ya böyle ayrılma kararı alacak ciddi bişey olmalı

hıc yok sebeplerle tArtısma cıkarıyodu kac gundurde konusmuyoduk bugun konusup halletmek ıstedım ama konusmalar sen ıstedıgın ıcın evlendık sen ıstedıgın ıcın cocuk yaptıga geldık bıraz maddı sıkıntı var maası asagıya cekıldı krızden dolayı hasta ruhlusun dedı neler dmeemdıkı bende dedım tabıkıde ve bırden bıttı dedı bede bıttıyse bıttı dedım ardanın odasına gırıp ona baktı ve cıktı gıttı

canım yaa belki konuşmak için uygun bir zaman değildi
malesef ekonomik durum herşeyi etkiliyo, demekki çok bunalmış o yüzden böyle davranıyo olabilir
tabi ki sorunları beraber halletmeniz, konuşmanız lazım ama bazen oluyo işte böyle.. hemen kavga olaylarına girmeyin.. "iyi günde ve kötü günde" diye evleniyoruz, zorluklar karşısında insan bunalıyo ama iki tarafın da anlayışlı olması lazım hem bak bebeğiniz de var
maddi durumunuz düzelince ilişkiniz de düzelir bence sabret bakalım

bu benım kararım degıl oda dedıgınden pısman olsada gerı adım atmaz tanıyom onu bılmıyorum ne yapmam gerektıgını buralara o getırdı benım katkım olmadı ayrılık konusunda zaten en kucuk bır sıkıntıda bunu dusune bılıyosa evlılıgım pekde ssaglam bır temele kurulmamıs ama yınede bılmıyorum

olur böyle arada ya sakin olmaya çalış biraz zaman tanıyın birbirinize
birbirinizi kıracak şeyler söylemeyin
boşanmak kolay mı okadar yaw
pişman olur birazdan tıpış tıpış döner hem bebeğiniz var daha minicikkk

Üzülme canim. Senin herzaman dimdik ayakta olman lazim. sen yikilirsan o yavrucak ne olur sonra. Zaman herseyin ilacidir. biraz olaylari akisina birakmak lazim. Ne yazikki maddi sikinti insani bu durumlara getirebiliyor.Zor anlarda birbirinize destek olmaya calisin. Evlilik iyi günde de kötü gündede beraber olmaktir. Moralini bozma insallahhersey yoluna girer.

kımseye bısey anlatamıyom ne yapacagımı bılmıyom aılemme nasıl dıycem

hayatım bi dur bence de. ne oldu hemen ayrılma kararı almak o kadar kolay mı?tartışma olmuştur çıkıp gitmiştir. biraz sabret ve moralini bozmamaya çalış bence.sonra sakin sakin konuşursunuz. konuyu bilmiyorum ama bebiş için kendine dikkat etmek zorundasın

heee hee bugün cumartesi uyuyonuz mu kızlarr... benim kociş erkenden işe gitti ehliyet sınavı varmışşş. ben de cadalozla başbaşa kaldımm. gece o saatlere kadar fingirderseniz şimdi böylee uyursunuz işteee.

bari gidim de evimi toplayım kimsecikler yok nasıl olsa a. ceren de uyudu. bi makinaya çamaşr neyim atimm belki gelen olur bi kek neyim yapimm ben kaçtım anacığımm bayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…