2008 Ekim Anneleri

günaydın millethihoyyyt nolduuuu gece kıllatmaları yarım kalmııışşşkaydirigubbakcemile3 neyse canım artıkın bu geceye..yarın pazar nasılsa bebişlei heriflere ataruk hepberaber iicene bi kıllatma yaparuksositososito belkim halil bilenem gelür:roflol:

kıslar cok kotuyum bıraz once esımle ayrılma kararı aldık ve evden cıktı gıttı
başakcım..gece dbest gerekeni söölemiş zaten.sakin ol.dedikleri yenilir yutulu gibi gözükmesde artık sadece kendini düşünmek yoksüprizzzzz bebişinizin geleceğini düşünün en i şekilde.ööle kolaymı yaw..noldu geldimi gece??ara bi bakalım:teselli:
Benim kocis pazar gunleri bile calisiyo size afiyet olsun

ayyy yerim seni yaaaa:teselli: gel anam beraber yapak kaavaltıyı.benm herifin eline verürük bi tepsi yapar o içerdeee:dilcikar: bizde selen kıllatırız:roflol:
ben gidemde bi kavaltı yapem gelemŞeniz

leylaaaa ela gözlü bir çöl ahusuuu..sacları bahtından karadır.. doğru mu kızzz. yedin mi bişeyler ben çok erken yemiştim accık emme tekrar aciktim gel yiyek bacım barABER

Benim kocis pazar gunleri bile calisiyo size afiyet olsun

oy kıyamam olsun canım benimkide varde ne sanki daha kalkmadı bile.bende karnımı doyurdum onu beklersen sütüm olmuyor.kayseri nasıl anlatsanaaaa.bigün benim için sivas caddesinde bi turla hee olurmu.gerçi bebekle çıkma üşür Allah korusun yiğenimi hasta etme:1hug:

yaw sen nirdesin kii:uhm: yaşadığı yer gayseri dii:sm_confused:

günaydınlar herkese iyi cumartesilerŞeniz

oğlum sabah sabah bi mıçmış kayınvalidemi çağırdım banyo yaptırdık bende bıcı bıcı yaptım oğluşla tertemiz olduk şimdi kahvaltımı da yaptım öğleden sonra 4de doktorumuza gitcez bu ay kilo alımı azsa ek gıdaya başlıycaz bakallım

biraz evli toplayım babane burdayken bide markete gitmem lazım bütün işleri bitirem ki yarın kocişle zaman geçirelim rahat rahat demi Şeniz

tamam iyi uykular da neden gözlerin doldu ibolyam yoğsam gocan mı üzdü seni de hele

yok anam sizden ayrılıyodum ya ondan üzüldüydüm, bay bay yapıyom görmüyonmu ule

olm çarşambadan beri uyumuyom leeeeeennn, dğru dürüst uykum bileme yok, dayanamadım artıkın, gündüz de hiç uyumadım, anam 3 gündür 4-5 saat uyku yetermi leeemmm, vücut iflas etti tabi, hemi ne fantazisi olm heriflen küsüz hala yaa, dün de ben yatıyom dedi gitti zıbardı yatak odasına, heme yusuf paşa sağosln dün uyku da uyutmadı, anaısının uykusuz olduğunu bildi zaaar, çığrık çığrık çığrındı, ben de adama attırıverdim az sen bak diye,uyumuş kalmışım kaydirigubbakcemile3

seninkinin kuduruk olduğu gözlerinden bileme belli, şu gözlere bak :roflol:

Herkes yok olmus yine ibolya yok ya kimse gelmiyo tabi

ne artiz karıymışım beeeeeee, ah canımmmm kıyamam :teselli:

anacım seni benden başka kimsecikler düşünmedi, bu karılar da edhak karısı ne alemde diye bi çıtım laf etmediler söleyverem, heme geçmişi okumaya hiç boşuna kalkma, yaklaşık olarak bi 50 sayfa yapmışızdır herhal, yemek yemeden su içmeden vcye de gitmeden dayanırsam 1 haftada bitirirsin yazdıkarımızı :roflol:

pisşükklerr ekersınız benıı haa gelmiim işte gelmiimmÇok üzgünüm çoook

olm ben uykusuzm büyük ihtimal gelemem diye haber verdim,sen haber vermyen terbiyesiz karıları döv laelaelaelaelae
meydan bana galmış kendü kendüme gonuşuyom eheheh
ibolya kııı eksikliğini hisettirmemeye çalışıyom hihoyyyt iyi çalışıyom de mi eferim bana kaydirigubbakcemile3

anacım sende de potansiyel var, iccük daha çalışırsan ben gibi bi manyak olabilüsün, kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana kız ne ekskliği aşkolsun hea ben kimim ki

kıslar cok kotuyum bıraz once esımle ayrılma kararı aldık ve evden cıktı gıttı

anacım biz 8 yıldır her kavgada ayrılma kararı alıyoz, korkma bişi olmaz, iccük güclü ol b akam, ibolya abandan ders al ecük bak ben hiç üzülüp ağlıyom mu, hatta o bana sen git diyo ben ona sen git birbirimizi kovuyoz ama kimse gitmiyo üzme canını kıyaamam :teselli:

benim hıyar da dediydi böle, ilk evlendiğimiz yıllarda çocuk istiyom dediydim de adam çalışsın eşşek gibi karıya çocuğa baksın karının umrundamı dediydi, şimdik de ben memur olmuşum işten çık ben sana bakarım diyo, anam takma yav bunların hepsi aynı halt, hea de geç, erkekler zayfı karakterli yaratıklar, azcık bi sıkıntıda hemen pes ediyolar ağlayıp sızlıyolar, takma, yanında ben varım heç korkma, mavnevi desteğim emrine amadedir :teselli:

sinirmen yıkık durumdayımkötükedihüso burda nivea body nin blümlerini yüklemişler.bend indirdim.baya büyük bi dosya.3 saatini alıo.ayrı arı 5 tane.ama hepsi aynı cıktı:mymeka:klava:

celen ben halile küstüm delikafadulden

sinirmen yıkık durumdayımkötükedihüso burda nivea body nin blümlerini yüklemişler.bend indirdim.baya büyük bi dosya.3 saatini alıo.ayrı arı 5 tane.ama hepsi aynı cıktı:mymeka:klava:

arnaaaaaaaaaa yapma yav ben de indirdiydim lem, dinamik sabahlar mı diyon, 5 parttı dimi, uleeeee boşu bşuna kota mı yidik şindi :bbo: neyse yav ben gezmee gidcm, açık kalp amaliytı olan bi arkadaşım vardıdı, ona geçmiş olsuna gitcez anamla, gelince sizi kıpraştırırım heme, beni özleyin anacım baaaaaaaaaayyyyyy :a015:

celen ben halile küstüm delikafadulden
anam nie küstün gıı:sm_confused: onun senlen küsmesi lazım herifin fentezilerini heba ettin:roflol:

he oÇok üzgünüm çoook hepücüğü aynı:mymeka:
cok gecmiş olsun de bizim yerimizidea.s. silam süüleee

ya ben yeni gördüm hürriyette okudum 11 yaşındaki girayın cesedi bulundu diyo
allahım bu insanlara noluyo yaaaa kanım dondu senağlama söyleyecek söz bulamıyorum allah belasını versin o adamın

leylaaaa ela gözlü bir çöl ahusuuu..sacları bahtından karadır.. doğru mu kızzz. yedin mi bişeyler ben çok erken yemiştim accık emme tekrar aciktim gel yiyek bacım barABER

Simdi yapiyom kahvaltiyi yeni kalktim benim kiza dun asi yapildi gece uyumadik sabah oda bende uyumusuz bu saate kadar kocis ne is yapiyo demissin bacim dukkani var bebek uzerine bi gununu bana ayir bari ayda bi kere olsun pazar gunu gitme diyom yok anam gozunu para hirsi burumus

ay bacılarım verdiğiniz moral için saolun dün elimde kalacaklardı yok bu çocuk daha sarı yok toplayamamış benim çocuğumu normal bebelerle kıyaslıyolar ilk halini bilmiyorlar çok ama çok küçüktü tabiki sağlıklı olması önemli ama sürekli başında insanın baykuş gibi konuşunca inasn böyle şeyler düşünüyo bu kadın milleti bazen çok patavatsız oluyyo yav

Kayseri soguk hemserim bekarken carsinin tozunu attiriyodum emme simdi gel gor ki eve tikilip kaldim gerci evimiz sivas caddesine yakin onay sinemasi varya orda oturuyoruz ama cikmak mumkun olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…