günaydınn kızlar hafta sonu kocalar evde söyle güzel bir kahvaltı hazırlayalım kocişlere demiii:)))
başakcım..gece dbest gerekeni söölemiş zaten.sakin ol.dedikleri yenilir yutulu gibi gözükmesde artık sadece kendini düşünmek yoksüprizzzzz bebişinizin geleceğini düşünün en i şekilde.ööle kolaymı yaw..noldu geldimi gece??ara bi bakalım:teselli:kıslar cok kotuyum bıraz once esımle ayrılma kararı aldık ve evden cıktı gıttı
Benim kocis pazar gunleri bile calisiyo size afiyet olsun
eee bugün pek bi uyuşuksunuz yaaa atın bunu üstünüzden. celen sen niye bişey yazmıyon kızzz
Benim kocis pazar gunleri bile calisiyo size afiyet olsun
oy kıyamam olsun canım benimkide varde ne sanki daha kalkmadı bile.bende karnımı doyurdum onu beklersen sütüm olmuyor.kayseri nasıl anlatsanaaaa.bigün benim için sivas caddesinde bi turla hee olurmu.gerçi bebekle çıkma üşür Allah korusun yiğenimi hasta etme:1hug:
tamam iyi uykular da neden gözlerin doldu ibolyam yoğsam gocan mı üzdü seni de hele
canım bizim kızda aynen ööle olmustu ası günü.diğer günlerden daha huysuzdu.ası günü ates olur dendi ertesi günü ates yaptı.
buarada sizin ates noldu?yükselmedi dimi bidaha
len ibolya karısı ne iş:jeyyar: fentezimi yapceniz yufusum uyurkene:jeyyar: hemi millet daha geyiğe gelcek:mymeka:
heralde aşı günleri uslu olan bebekleri etkilio bizimki hergün kuduruk olduğu için aşı günleri hep pörsük gibi yattı bakalım yarın nasıl olcak aşıdan sonra fitil vermionuz mu bizim doktor ateş yapmasın diye paranax fitil vermişti
Herkes yok olmus yine ibolya yok ya kimse gelmiyo tabi
savulun looo ben geldimmmdelikafadulden
öslediniz mi bakeem beni ankara ankara güzel ankara ....üfff ankaraya gittim de bi anara simidi yiyemeden döndüm yanarım yanarım ona yanarım veletle de gidilmiyo ki öle simit saraylarınasenağlama
iboşum da beni merak edermiş:1hug: şöyle bi geçmişe bakıım bakem neler kaynattınız arkamdan
pisşükklerr ekersınız benıı haa gelmiim işte gelmiimmÇok üzgünüm çoook
meydan bana galmış kendü kendüme gonuşuyom eheheh
ibolya kııı eksikliğini hisettirmemeye çalışıyom hihoyyyt iyi çalışıyom de mi eferim bana kaydirigubbakcemile3
kıslar cok kotuyum bıraz once esımle ayrılma kararı aldık ve evden cıktı gıttı
hıc yok sebeplerle tArtısma cıkarıyodu kac gundurde konusmuyoduk bugun konusup halletmek ıstedım ama konusmalar sen ıstedıgın ıcın evlendık sen ıstedıgın ıcın cocuk yaptıga geldık bıraz maddı sıkıntı var maası asagıya cekıldı krızden dolayı hasta ruhlusun dedı neler dmeemdıkı bende dedım tabıkıde ve bırden bıttı dedı bede bıttıyse bıttı dedım ardanın odasına gırıp ona baktı ve cıktı gıttı
günaydın millet nolduuuu gece kıllatmaları yarım kalmııışşşkaydirigubbakcemile3 neyse canım artıkın bu geceye..yarın pazar nasılsa bebişlei heriflere ataruk hepberaber iicene bi kıllatma yaparuksositososito belkim halil bilenem gelür:roflol:
başakcım..gece dbest gerekeni söölemiş zaten.sakin ol.dedikleri yenilir yutulu gibi gözükmesde artık sadece kendini düşünmek yoksüprizzzzz bebişinizin geleceğini düşünün en i şekilde.ööle kolaymı yaw..noldu geldimi gece??ara bi bakalım:teselli:
ayyy yerim seni yaaaa:teselli: gel anam beraber yapak kaavaltıyı.benm herifin eline verürük bi tepsi yapar o içerdeee:dilcikar: bizde selen kıllatırız:roflol:
ben gidemde bi kavaltı yapem gelemŞeniz
sinirmen yıkık durumdayımkötükedihüso burda nivea body nin blümlerini yüklemişler.bend indirdim.baya büyük bi dosya.3 saatini alıo.ayrı arı 5 tane.ama hepsi aynı cıktı:mymeka:klava:
anam nie küstün gıı:sm_confused: onun senlen küsmesi lazım herifin fentezilerini heba ettin:roflol:celen ben halile küstüm delikafadulden
arnaaaaaaaaaa yapma yav ben de indirdiydim lem, dinamik sabahlar mı diyon, 5 parttı dimi, uleeeee boşu bşuna kota mı yidik şindi :bbo: neyse yav ben gezmee gidcm, açık kalp amaliytı olan bi arkadaşım vardıdı, ona geçmiş olsuna gitcez anamla, gelince sizi kıpraştırırım heme, beni özleyin anacım baaaaaaaaaayyyyyy :a015:
leylaaaa ela gözlü bir çöl ahusuuu..sacları bahtından karadır.. doğru mu kızzz. yedin mi bişeyler ben çok erken yemiştim accık emme tekrar aciktim gel yiyek bacım barABER
oy kıyamam olsun canım benimkide varde ne sanki daha kalkmadı bile.bende karnımı doyurdum onu beklersen sütüm olmuyor.kayseri nasıl anlatsanaaaa.bigün benim için sivas caddesinde bi turla hee olurmu.gerçi bebekle çıkma üşür Allah korusun yiğenimi hasta etme:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?