2008 Ekim Anneleri

ya kızlar ben bu ay 2 defa adet oldum ve kırmızı gelmiyor böyle sanki siyahımsı kahverengimsi bordomsu bir renk acaba uzun süre görmediğim için mi böyle bir renk geliyor

lan karılar ne kaynatıp fingirdiyonuz.klava:lan oku oku bitmiyo.yok biri resmini gönderir,yok biri ebelik yapar lan hiç mi düşünmüyonuz şurda bi eylül karısı var bu bizim yazdıklarımızı okuyabilir mi okuyamaz mı yatişir mi diye.hastayız diyoz len anlasanıza.daha kuyruğu doğrultamadık.ilaç da içemiyok zati.yazmışınız da yazmışınız.gece gece ne fingirdediniz de öle resimler falan.hani len biz niye görmüyoz.hemen silivermiş çatlak karılar.lan sanki bizden başkası var da burda

offf çok sıkıldım yaaa dışarı çıkmak istiyorum gezmek istiyorum alışveriş yapmak istiyorummm ama eve tıkılıp kaldık iştee delikafadulden yaza kadar evde mi durcez yaw :bbo: kızım hasta olur diye kapı dışarı çıkmıyom ama sıyırmak üzereyim

of off aynı dertten muzdaribiz b izim oğlan bayramda girp oldu ve acayip bir öksürük musallat oldu bize zor atlattık yine hasta olacak diye paranoyak oldum evin içinde çocuk hasta oldu ya bu soğulklarda uzun süre kalacakmış ya bende dışarı çıkmak istiyorum camdan dışarı bakıp dışardaki insanlara gıpta ediyorum töbe töbee bütün kış evddeyizzsenağlama:1no2:

ya kocam bizi küçücük bi odaya hapsetti neymiş salon soğuk oluyomuş küçük oda daha iyi ısınıyomuş dışarısı çok soğuk ev ısınmıyo birde oda kapısınıda kapattırıyo kendimi hapiste gibi hissediyorum

valla ben güneşi gördüm mü duramam atıveririm kendimi dışarı. gerci burası mersin normal ama. şaka bi yana evde durmak gercekten çok sıkıcı.bi e hava kötü olunca hiç çekilmiyorr

kızlar bugün benim doğum günüm.valla daha kocacım hatırlamadı.akşama saklıyom kendimi.yani öfkemi.ama yine de çok burnundan getirmem.kıyamıyorum ona.çok seviyom ben bu sarıyı yaaa.o benim sarı şekerim.ama lafı da sokup yatağa yattığımda eminim ki gönlümü almak için çok çabalayacak.ve vicdan azabı çekecek.çok fazla şey düşünmek zorunda olduğu için kıyamıyorum aslında ona.ama ben onun için çok önemli olmalıyım ve karısının en özel gününü unutmaması lazım demi karılar.

bizim evimiz de hiç ısınmıyordu canım ben annemde kalıyorum ya baktık bebekle olmayacak o evde, biz de taşındık, eşim geçen gün evimizi taşıdı valla saolsun kaydirigubbakcemile3 ben hala evimizi görmedim kaydirigubbakcemile3 valla bütün zahmeti biz çekiyoz kolay mı çocuk doğurmak, ona bakmak.. 2,5 aydır eve hapis bebek büyütüyoz valla :dilcikar: zor olmuştur eminim çok yoruldu ama o kadarını da yapıversin napiimm 1 yıldır yalvarıyodum taşınalım diye dinlemedi beni oh olsun :dilcikar:

terkencim valla biz dışarı çıkamadığımız gibi kızıma üst üste giydiriyorum.ben de paranoya oldum valla.çocuk hasta olmasın diye giydirdikçe giydiriyorum ve çocuk da hareket edecek yer kalmıyo.kombi yüksek yanıyo ama ankaranın ayazına dayanamıyoruz yine de üşüyoruz.bi de bizim kayınvalide sağolsun ama ev havalansın diye dayıyo pencereeri zavallım kombinin ısıtmak için uğraştığı ev hooppp soğuyuveriyo.hadi sil baştan.hergün aynı tantana.hergün ev mi havalanır.bari 2 güne bir yapsa yook.aman neyse yani bizim kız top gibi oluyo elbiselerden

doğum günün kutlu olsunnnn kaç yaşına girdin bakemmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…