- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
ya kızlar ben bu ay 2 defa adet oldum ve kırmızı gelmiyor böyle sanki siyahımsı kahverengimsi bordomsu bir renk acaba uzun süre görmediğim için mi böyle bir renk geliyor
Dbest huuuuu ordamisin bacim
Canim bende deha tik yok o yuzden bilmiyorum duzelir her hal
offf çok sıkıldım yaaa dışarı çıkmak istiyorum gezmek istiyorum alışveriş yapmak istiyorummm ama eve tıkılıp kaldık iştee delikafadulden yaza kadar evde mi durcez yaw :bbo: kızım hasta olur diye kapı dışarı çıkmıyom ama sıyırmak üzereyim
ya kocam bizi küçücük bi odaya hapsetti neymiş salon soğuk oluyomuş küçük oda daha iyi ısınıyomuş dışarısı çok soğuk ev ısınmıyo birde oda kapısınıda kapattırıyo kendimi hapiste gibi hissediyorum
kızlar bugün benim doğum günüm.valla daha kocacım hatırlamadı.akşama saklıyom kendimi.yani öfkemi.ama yine de çok burnundan getirmem.kıyamıyorum ona.çok seviyom ben bu sarıyı yaaa.o benim sarı şekerim.ama lafı da sokup yatağa yattığımda eminim ki gönlümü almak için çok çabalayacak.ve vicdan azabı çekecek.çok fazla şey düşünmek zorunda olduğu için kıyamıyorum aslında ona.ama ben onun için çok önemli olmalıyım ve karısının en özel gününü unutmaması lazım demi karılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?