2008 Ekim Anneleri

neden 2 çift laf etmiyonuz gızlarrr valla ben yoruldum aksama misafir gelcek kociş de kactı ancak misafirle gelir herhal. sıkıldım yaw.kendimi köle isaura gibi hissediyom

Kayseri soguk hemserim bekarken carsinin tozunu attiriyodum emme simdi gel gor ki eve tikilip kaldim gerci evimiz sivas caddesine yakin onay sinemasi varya orda oturuyoruz ama cikmak mumkun olmuyo

bende fevzi çakmakta oturuyordum bu yaz taşındık oltuya.sizin oraya yakın sitelerin orda pastavizyon varya müptelasıydım oranın ay bir girdimmi kendimi kaybederdim.valla bende ordayken tozunu attırıyordum hergün mutlaka çıkardım.ama hiç arkadaşım yoktu bak seni tanısaydım o zaman ne ii olurdu demiiikaydirigubbakcemile5 yaza inşaallah ordayım o zamana kadarda feyzam büyür gezerim yine kayseri park senin ipeksaray benim ooohhhhhihoyyyt

yaw geçmişi okuyana kadar akşam oluyor, zaten annemler burda, biraz uzun kalsam nette canları sıkılıyo, okumaktan yazamıyorum bişeycik, şurda kaç ay oldu az-çok birşeyler paylaştık ama kaynaşamadık bir türlü. valla kıskanıyorum muhabbetinizi ben öyle resmi resmi kalıyorum olmuyor böyle senağlama kızımdan fırsat bulsam gelen gidenden bulamıyorum neyse olacak inşallah birgün.

eylülb doğumgünün kutlu olsun, aha işte kızım uyandı, annem de kapat onu da çocuğuna bak diyor acıktı yavruş tabi. annem de hakllı

Abaaa vallami kiz ben o pastavizyonun ustunde oturuyorum valla dur bakalim tanistikca akraba da cikariz biz senle dun fevzicakmak saglik ocagina gittik bizde yakin zaten geldiginde gorusuruz ins

waterlillycim ben de senin gibi resmi kalıyorum aslında bu gacılara ama zorla girmeye çalışıyorum aralarına gel biz de senle samimi olak hıı ne dersinn

Bizde .Bebek dogmadan once cok gidiyoduk aksamlari kayseri parka simdi gidemiyoruz malum gecen kayinvalidem dediki ben kiza bakiyim bi saatligine cikinda hava alin biraz kizim sende bunuldin iyice dedi kiz durmazsa dedim emzir ver ben uyuturum gidin bi yere oturun biseyler yiyin dedi kayseriparka gittik aklim evde oturduk boi yere bogazimdan gecmedi kiz aglar diye paket yaptirdik eve geldik anne olmak zor iste

kızlar şuanda bebişleriniz napıyorrr benimkini beşiğine yatırdım sallıyom bi taraftan ama huysuzlanıyo yine kucak istiyo :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…