Kayseri soguk hemserim bekarken carsinin tozunu attiriyodum emme simdi gel gor ki eve tikilip kaldim gerci evimiz sivas caddesine yakin onay sinemasi varya orda oturuyoruz ama cikmak mumkun olmuyo
Kizlar ya ben kizimi emzirirken goguslerim de acayip bi sizlama oluyo sizdede oluyomu
bende fevzi çakmakta oturuyordum bu yaz taşındık oltuya.sizin oraya yakın sitelerin orda pastavizyon varya müptelasıydım oranın ay bir girdimmi kendimi kaybederdim.valla bende ordayken tozunu attırıyordum hergün mutlaka çıkardım.ama hiç arkadaşım yoktu bak seni tanısaydım o zaman ne ii olurdu demiiikaydirigubbakcemile5 yaza inşaallah ordayım o zamana kadarda feyzam büyür gezerim yine kayseri park senin ipeksaray benim ooohhhhhihoyyyt
Abaaa vallami kiz ben o pastavizyonun ustunde oturuyorum valla dur bakalim tanistikca akraba da cikariz biz senle dun fevzicakmak saglik ocagina gittik bizde yakin zaten geldiginde gorusuruz ins
şişşşt bırakın şu hemseri muhabbeti sıkılıyoz yaw bizim hemserimiz yokki anacımm
inşaallah görüşelim canım.ama eşim kayserili ben değilim.sizin dükkan nerde.
şişşşt bırakın şu hemseri muhabbeti sıkılıyoz yaw bizim hemserimiz yokki anacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?