kız leylaa seninki napıyorr
Bizde .Bebek dogmadan once cok gidiyoduk aksamlari kayseri parka simdi gidemiyoruz malum gecen kayinvalidem dediki ben kiza bakiyim bi saatligine cikinda hava alin biraz kizim sende bunuldin iyice dedi kiz durmazsa dedim emzir ver ben uyuturum gidin bi yere oturun biseyler yiyin dedi kayseriparka gittik aklim evde oturduk boi yere bogazimdan gecmedi kiz aglar diye paket yaptirdik eve geldik anne olmak zor iste
öyle valla canım ama şanslısın birilerinin sana yardım etmesi çok güzel.rahat ol inan onlar bizden daha ii bakarlar tecrübeliler nihayetinde:))keyfini çıkar derim:icecream:
prensesim senin bebiş ne kadarlık.bu arada bişey sorcam aşıdan sonra kaç gün banyo yaptırmayın dediler size
öyle valla canım ama şanslısın birilerinin sana yardım etmesi çok güzel.rahat ol inan onlar bizden daha ii bakarlar tecrübeliler nihayetinde:))keyfini çıkar derim:icecream:
ayy ben kayınvalideme bırakamazdım asla ya zaten böyle bi durum olamaz kendisi çok uzakta oturuyo yılda 1-2 kere görüşüyoruz ama cahil bir kadın yani bebeğimi ona emanet edip çıkamam asla ölürüm de bırakmam :enbuyukkk:
Ibolya gelince oku oku bitiremesin yazin bacim yazin cenemiz dussun
Camiikebirde ceylan bebe duven onundeki doremi varya onun karsisi
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelercekızlar bugün benim doğum günüm.valla daha kocacım hatırlamadı.akşama saklıyom kendimi.yani öfkemi.ama yine de çok burnundan getirmem.kıyamıyorum ona.çok seviyom ben bu sarıyı yaaa.o benim sarı şekerim.ama lafı da sokup yatağa yattığımda eminim ki gönlümü almak için çok çabalayacak.ve vicdan azabı çekecek.çok fazla şey düşünmek zorunda olduğu için kıyamıyorum aslında ona.ama ben onun için çok önemli olmalıyım ve karısının en özel gününü unutmaması lazım demi karılar.
peeey kaynanaya bak beee:dilcikar: anam fırsatını buldunuz azıcık tadını cıkaraydın:mymeka:Bizde .Bebek dogmadan once cok gidiyoduk aksamlari kayseri parka simdi gidemiyoruz malum gecen kayinvalidem dediki ben kiza bakiyim bi saatligine cikinda hava alin biraz kizim sende bunuldin iyice dedi kiz durmazsa dedim emzir ver ben uyuturum gidin bi yere oturun biseyler yiyin dedi kayseriparka gittik aklim evde oturduk boi yere bogazimdan gecmedi kiz aglar diye paket yaptirdik eve geldik anne olmak zor iste
aynen.benmkide iidir ama 15 günlük bebeğe susmuo die yağlı çenesini emziren bi karıdan ne beklersinkötükedihüsoanlaşabileceğim bi kayınvalidemin olmasını çok isterdim yaaa benimki allah için iyi bi kadın kötülüğünü görmedim ama ayrı tellerden çalıyoruz iyi biri ama cahil yani ben ona bebeğimi emanet edemem valla
hep destek tam destek:lepi:Ibolya gelince oku oku bitiremesin yazin bacim yazin cenemiz dussun
anam yazdı yaa..bişeyin karsısında.ceylan bebe:uhm:leyla sizin tükan nerde kısss kaç defa sordum anam bi söyleyiver?????
leyla sizin tükan nerde kısss kaç defa sordum anam bi söyleyiver?????
Benim. Kayinvaldem cok iyi allah razi allah razi olsun cok iyo anlasiyoruz kendi annem gibi hatta kizima kayinvaldemin adini koyduk o kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?