2008 Ekim Anneleri

öyle valla canım ama şanslısın birilerinin sana yardım etmesi çok güzel.rahat ol inan onlar bizden daha ii bakarlar tecrübeliler nihayetinde:))keyfini çıkar derim:icecream:

öyle valla canım ama şanslısın birilerinin sana yardım etmesi çok güzel.rahat ol inan onlar bizden daha ii bakarlar tecrübeliler nihayetinde:))keyfini çıkar derim:icecream:

ayy ben kayınvalideme bırakamazdım asla ya zaten böyle bi durum olamaz kendisi çok uzakta oturuyo yılda 1-2 kere görüşüyoruz ama cahil bir kadın yani bebeğimi ona emanet edip çıkamam asla ölürüm de bırakmam :enbuyukkk:

Ben telefondan giriyom int cok rahat oluyo gittigim yerde yazip okuyorum kablosuz ag baglantisindan baglaniyorum faturali degil eger cok yazismissaniz hemem okumak zor oluyo ekran kucuk ya o zaman leptopa geciyorum

Yok allah icin cok iyi bakar guvenmedigim icin degil de daha kucuk ya hani oyuncaka felen oyalayamaz bilmiyo daha bide sadace emiyo acikirsa diye endiseleniyorum

tabi bakabilecek kapasitede olanlardan bahsediyorum canım.annem burdayken içim çok rahat olmasada bırakıp çıkıyordum.valla benden daha ii bakıyordu hiç ağlatmıyordu.burda tek başımızayız ama annem olsaydı bırakabilirdim.anacım bakıcıya bırakanlar napıyorki

anlaşabileceğim bi kayınvalidemin olmasını çok isterdim yaaa benimki allah için iyi bi kadın kötülüğünü görmedim ama ayrı tellerden çalıyoruz iyi biri ama cahil yani ben ona bebeğimi emanet edemem valla

ben de kendi anneme güveniyorum çok rahat bırakırdım (ona da bırakmadım gerçi) şimdi annemin yanındayım ama annemle de ayrı şehirlerdeyiz ben bu hafta dönüyorum evimize.. bakıcı da akrabamızı ayarladım valla güvenemedim elaleme.. çalışan annelerin çocukları böle rezil oluyo valla çok üzülüyorum bazen kızıma ama napalım..

Benim. Kayinvaldem cok iyi allah razi allah razi olsun cok iyo anlasiyoruz kendi annem gibi hatta kizima kayinvaldemin adini koyduk o kadar yani

savulun leeeeeyyynn celen geliiiii anacım akşama misafir gelii.hödüğe yufka aldırdım.ama evde patatesten baska malzeme yok.bide kuru soğan.bide domates.hemen bana diin bakam bunlardan ne yapılır?bide cikolatalı puding ve petibör var.bundan ne olurlaelaelaelaelae

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene:teytey:a.s.
peeey kaynanaya bak beee:dilcikar: anam fırsatını buldunuz azıcık tadını cıkaraydın:mymeka:
aynen.benmkide iidir ama 15 günlük bebeğe susmuo die yağlı çenesini emziren bi karıdan ne beklersinkötükedihüso
Ibolya gelince oku oku bitiremesin yazin bacim yazin cenemiz dussun
hep destek tam destek:lepi:
leyla sizin tükan nerde kısss kaç defa sordum anam bi söyleyiver?????
anam yazdı yaa..bişeyin karsısında.ceylan bebe:uhm:
hade bana hemen tarifleri dökülünklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…