:roflol: :roflol: :roflol: çok acımasız gördüm seni leylaaaa kötükedihüso
yaw o değil de bizim bu göbekler ne zaman küçülecek yawww.. kollarım bacaklarım yüzüm eskisi gibi ama dötüm ve göbeğim kocaman.. nolcak böleee kötükedihüso
naber kızlar ben sorularımın cevabını kaçırıp duruyorum.sizin bebeklere aşıdan sonra kaç gün banyo yaptırmayın dedilerdi
anam nie küstün gıı:sm_confused: onun senlen küsmesi lazım herifin fentezilerini heba ettin
he oÇok üzgünüm çoook hepücüğü aynı:mymeka:
cok gecmiş olsun de bizim yerimizidea.s. silam süüleee
ya ben yeni gördüm hürriyette okudum 11 yaşındaki girayın cesedi bulundu diyo
allahım bu insanlara noluyo yaaaa kanım dondu senağlama söyleyecek söz bulamıyorum allah belasını versin o adamın
ay bacılarım verdiğiniz moral için saolun dün elimde kalacaklardı yok bu çocuk daha sarı yok toplayamamış benim çocuğumu normal bebelerle kıyaslıyolar ilk halini bilmiyorlar çok ama çok küçüktü tabiki sağlıklı olması önemli ama sürekli başında insanın baykuş gibi konuşunca inasn böyle şeyler düşünüyo bu kadın milleti bazen çok patavatsız oluyyo yav
ya kızlar ben bu ay 2 defa adet oldum ve kırmızı gelmiyor böyle sanki siyahımsı kahverengimsi bordomsu bir renk acaba uzun süre görmediğim için mi böyle bir renk geliyor
lan karılar ne kaynatıp fingirdiyonuz.klava:lan oku oku bitmiyo.yok biri resmini gönderir,yok biri ebelik yapar lan hiç mi düşünmüyonuz şurda bi eylül karısı var bu bizim yazdıklarımızı okuyabilir mi okuyamaz mı yatişir mi diye.hastayız diyoz len anlasanıza.daha kuyruğu doğrultamadık.ilaç da içemiyok zati.yazmışınız da yazmışınız.gece gece ne fingirdediniz de öle resimler falan.hani len biz niye görmüyoz.hemen silivermiş çatlak karılar.lan sanki bizden başkası var da burda
offf çok sıkıldım yaaa dışarı çıkmak istiyorum gezmek istiyorum alışveriş yapmak istiyorummm ama eve tıkılıp kaldık iştee delikafadulden yaza kadar evde mi durcez yaw kızım hasta olur diye kapı dışarı çıkmıyom ama sıyırmak üzereyim
kızlar bugün benim doğum günüm.valla daha kocacım hatırlamadı.akşama saklıyom kendimi.yani öfkemi.ama yine de çok burnundan getirmem.kıyamıyorum ona.çok seviyom ben bu sarıyı yaaa.o benim sarı şekerim.ama lafı da sokup yatağa yattığımda eminim ki gönlümü almak için çok çabalayacak.ve vicdan azabı çekecek.çok fazla şey düşünmek zorunda olduğu için kıyamıyorum aslında ona.ama ben onun için çok önemli olmalıyım ve karısının en özel gününü unutmaması lazım demi karılar.
yaw geçmişi okuyana kadar akşam oluyor, zaten annemler burda, biraz uzun kalsam nette canları sıkılıyo, okumaktan yazamıyorum bişeycik, şurda kaç ay oldu az-çok birşeyler paylaştık ama kaynaşamadık bir türlü. valla kıskanıyorum muhabbetinizi ben öyle resmi resmi kalıyorum olmuyor böyle senağlama kızımdan fırsat bulsam gelen gidenden bulamıyorum neyse olacak inşallah birgün.
Kizlar ya ben kizimi emzirirken goguslerim de acayip bi sizlama oluyo sizdede oluyomu
waterlillycim ben de senin gibi resmi kalıyorum aslında bu gacılara ama zorla girmeye çalışıyorum aralarına gel biz de senle samimi olak hıı ne dersinn
Ibolya gelince oku oku bitiremesin yazin bacim yazin cenemiz dussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?