2008 Ekim Anneleri

celencim ne yapıcan hakket merak ettim ben de anlamam ki yardımım dokunsun kaydirigubbakcemile3

aaah aahhh celen sen ibolyayı arıyosundur şimdi kaydirigubbakcemile3
işbitirici ibolya derler ona :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
yaw o değil de bizim bu göbekler ne zaman küçülecek yawww.. kollarım bacaklarım yüzüm eskisi gibi ama dötüm ve göbeğim kocaman.. nolcak böleee kötükedihüso

naber kızlar ben sorularımın cevabını kaçırıp duruyorum.sizin bebeklere aşıdan sonra kaç gün banyo yaptırmayın dedilerdi

kız ibolya cadısıııı nerdesin uleeeee sana özel mesaj attım bak hele kaydirigubbakcemile3

e anacım herifi davet ettim gel bişiy etmicem fingirdeşek dedim ama kaçtı gitti hödük, insan en azından kibarca kaçar dimi, arkasına bileme bakmadı yav delikafadulden

kız benim arkdaş pek yıpranmış uleee, benden 2 yaş büyük sadece, amann karının te boynunu altından karnına kadar eşşşşek kadar dikiş var, tee boynunun altında da kocaman bi dikiş var, diyo ki o dikiş temel dikişmiş, en büyük dikişmiş, eğer o sökülürse çatır çatır aşağıya kadar bütün dikişler patlarmış, kızın kaburgasını kırdılar kaburgayı açıp öle amaliyat ettiler, amanınnnnnnnnn vallaha pek zor gııı, ben seezeryanın acısına dayanamadım o nasıl dayandı bilmem, şimdi bi çaydanlığı bileme kaldıramıyo:1shok:

ya ben yeni gördüm hürriyette okudum 11 yaşındaki girayın cesedi bulundu diyo
allahım bu insanlara noluyo yaaaa kanım dondu senağlama söyleyecek söz bulamıyorum allah belasını versin o adamın

olm onlar insanlıktan çıkmışlar artık, bunların hepsi inanç eksikliğnden kaynaklanıyo, allah sonumuzu hayretsin ne diyem

olm sen lafı bilmiyon, bi tırnağını yaratabilcenizmi siz kim oluyonuz da eleştiriyonuz benim çocuumu dicen höt diye oturtcan bi daha gık çıkartırlarsa gel yüzüme tükür, terbiyesiz karılar :mymeka:

selamlar
doktordan geldik haberler kötü oğlum biraz üşütmüş antibiyotik ve şurup verdi doktor 5günde geçer dedi enfeksiyon old.için de aşısını yapmadı...haftaya yapcam dedi...görünüşte hasta değil çocuk ama başlangıcı iyiki erken getirmişiniz dedi halbuki biz aylık kontrol ve aşıya götürmüştük karma ve rotavirüsün 2.dozları olcaktı...bir diğer kötü haber de oğlum bu ay sadece 350gr almış ilk aylar bi kilo alan çocuk geçen aydan beri düştü geçen ay da 750gr almıştı.kaşık mamalarına başlıycaz sütün yetmio dedi doktor zaten gönülsüz emiodu artık uyku arasında falan veriodum memeyi 6800gr 64cm olmuşuz 4cm uzamışız bu iyi haber...neyse Allah beterinden saklasın...bu arada sabah içme doğmuş gibi marketten milupanın sütlacından almıştım gelince onu verdim yarısını yedi pek sevdi valla uyudu hemen genelde milupanın değişik mamalarını yazdı doktor 6.aydan sonra çorbalara geçcekmişiz ,meyve suyu verim mi dedim yok bu ay verme dedi bidahaki söylüycem ben sana dedi çok şey sorunca doktorlar işlerine karışıo algılıolar heralde biraz güldü...neyse bide bisürü mama numunesi aldım ordan 4.aydan itibaren kullanılanlardan bakalım hangilerini sevcek...
inşallah atlatırız şu soğuk algınlığını da haftaya kadar aşılarımızı da oluruz.geçen ay pnömokok aşısına 115ytl vermiştik bidahaki 2.dozunu ücretsiz yapcam dedi şansa bak yaw bizim oğlan külliyen zarar zamanını bekleyeydi işyerinden 250ytl de doğum parası alacedim 1ekimden sonra uygulamaya girdi bizimki dayanamadı ağustosta geldi Allah canını sağetsin biz kimin çalışıoz feda olsun oğluma
aklıma geldikçe yazıom karıştı biraz ama doktor kan tahlili istemişti geçen ay gelmeden yaptırıp gelin dediydi hemoglobin ve hemotokrit yani kan değerlerini de ölçtürdük kansızlık yokmuş şükür

geçmiş olsun özlemehm neyse ki erken farkedilmiş enfeksiyonu
mama için de canını sıkma hiç anne sütü almayan bebeler var seninki 4 ay almış yine olsun canı saolsun üzülme hiç

ya kızlar ben bu ay 2 defa adet oldum ve kırmızı gelmiyor böyle sanki siyahımsı kahverengimsi bordomsu bir renk acaba uzun süre görmediğim için mi böyle bir renk geliyor

anacım benım normel adet rengındeydı ama bı geldı bı gelmedı. neyüdüğü belürsüz

olm arasa bı halil dıye bırı gelıo ondan kaldırdık leyyynnnn

havalar cok souk degılse cıkın olm o kadar da korkmayın yaaaa. ben sarıp sarmalayıp cıkıom valla. bugun hava ılıktı mısal. arkadasa gecmıs olsuna gıttım

dogum gunun kutlu olsun leeyyyynnnnnn, şimcik sen kaç kaç yaş daha yaşlandın bakem :roflol: bakıyom da kıyamıyoruz, olm hiç acıma direkt kazana fıydır, ben sana sölüyüm kesin hödüklük yapcak kaydirigubbakcemile3

anacım gel gel seni de benzetelim kendimize, ama celen karısından uzak dur kaydirigubbakcemile3 :tomato:

Kizlar ya ben kizimi emzirirken goguslerim de acayip bi sizlama oluyo sizdede oluyomu

benim ilk doğm yaptığım zamanlarda oluyodu da şimcik olmuyo, baezen durduk yere sızlardı, annem de çocuğunun karnı acıkmıştır derdi, göğüsler hissedermş annemin sölediğine göre, bi de birini emzirirken öteki akardı, o da beni de emsin beni de emsin diye akarmış kaydirigubbakcemile3

waterlillycim ben de senin gibi resmi kalıyorum aslında bu gacılara ama zorla girmeye çalışıyorum aralarına gel biz de senle samimi olak hıı ne dersinn

olm yolarım bak ne demek zorla aralarına girmeye çalışıyom aşkolsun:mymeka:, biz şimci seni aramıza almıyomuyuz yani :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…