2008 Ekim Anneleri

ben kaçanzi.sizden bana hayır yok anlaşıldı:mymeka:

kimseden yemek tarifi kopartamamışsın, oh olsun benle uğraşırmısın :roflol:

aaah aahhh celen sen ibolyayı arıyosundur şimdi
işbitirici ibolya derler ona

yok olm arkamdan dedikodu eden karıya tarif mi veririm ben, evet anacım bak unutmamışsın bana bu alemde iş bitirici ibolya derler, celen karısı bi gelsin işini bitirecem, celen seninim anam bu gece delikafadulden:roflol:

yaw o değil de bizim bu göbekler ne zaman küçülecek yawww.. kollarım bacaklarım yüzüm eskisi gibi ama dötüm ve göbeğim kocaman.. nolcak böleee kötükedihüso

hani ben böön arkadaşıma geçmiş olsuna gittim ya, giderkene otübüse bindiydim, anam yanımda izbandut gibi bi adam, sığışamadık ikimiz beraber :roflol: hadi onu geçtim dönüşte de iğne atsan yere düşmücek, benim sıpayı pusetine koydum da gittiydim, puseti oturan karıların birine tutuştuurverdim, arkamda da yine gençten bi delikanlı, en boy maşallah yani, yan yana yine sığışamadık, o bana ben ona pıt pıt pıt inene kadar tokuştuk durduk,anam koca dötlü olmak çok zor len :roflol:

celen naptı acaba kaydirigubbakcemile3

bence o malzemeleri masanın üzerine koymuş hala ne yapabileceğini düşünüyodur, belki de onları yemeye kıyamamış ve misafirleri kuru bi çayla göndertmiş de olabilü, celen seni seviyom len deli karı delikafadulden:roflol:

anacım geçmiş olsun leyn, sütün mü yetmiyomuş da mamaya başlamışınız, len bol bol inek sütü iç, bi de tahin helvası yicemişin bak, bi de ben napyom bilionmu benimsıpayı emzirdimmi ondan sonra göğüslerimi sağıyom tamamen boşaltıyom, anam o zaman talep fazla oluo ya dha çok süt üretilio, hemi bebekemiyo hemi sağıoz ya, bi dene baam belki sütün çoğalabilü

iveeeeeeeetttttt bütün yazdıklarınıızı okumuş bitirmiş ve cevaplamış durumdayım, şimcik sölein bakim kimden başlıyımÇok üzgünüm çoook
bu arada sitede 2 dene misafir var, acep halil mi, halilllllllll gel ule bura öpcem Şenizdelikafadulden:roflol:

anaaaammmmmmmm
ben yokken kazanlar kalkmış valla ahana şimdi gördüm pek bi güldüm anacımm:roflol::roflol:
bizim evde şimdilik kazanlık bi durum yok bakalım ee tatilden yeni döndük deşarj olduk bakalım ne zamana kadar gidecek bu gaz
gerçi ne tatil bu bebişler valla bi şeye izin vermiyoo ne zaman alışveriş merkezine gitsek feryat figan ortalığı kaldırdı bizimki pusette durmak istemiyoo illa kucağa alcaz beyfendi kucaktan seyretcek ortalığı öle böle az biey olsun alışveriş yapabildim iyi oldu tavsiye ederim kıslr bebişler küçük diye kapanmayın evlere gamyoncuiremsuaslında ben ankarada kızılayda gezmeye bayılıyom ama veletle artıkın ondan geçtim heleki bu karda kışta

bu halil kim ule ben yokken aranıza erkek mi aldınız bakeemklava:

özlemcim geçmiş olsun cnım allahtan erken farkedilmiş
hımm demek sütün yetmiyomuş bacım olsun seni emmeyi bırakmazsa inş yanında aldığı takviye mamanın zararı olcağını sanmıyom bana da yolculuk yaradı sanırsam dün eve geldim geleli hiç mama vermedim velete hava değişimi sütümü arttırdı kanımca:roflol:

len valla bu karıla işi bilmiyo, büyük marketlerin servisleri var, denizlide var valla sizde yoksa bilmem de, misal ben servis saatine az bi zaman kala çıkıyom durağına biniom gidiyom, burda teraspark var onun içinde carrefour var misal ora geziyoz, eşşşşek kadar yer, gez gez bitmio zaten, sonra forum çamlık var, sona kipa var, canın nereyi çekiyosa git anam servis de kalkıyo, hemi mescidi de var, ben giriveriyom mescide orda emziriyom altını deişiyom, oh mis gibi, valla kızlar size bi akıl, ilerde havalar ısıncek gezmelere çıkceniz, açık hava gezmesi yaptığınız zamanlar olcek, eğer bebeleriniz durmazsa ve siz de merkezde bi yerde geziyosanız ve yakınınızda bi cami varsa dalıverin caminin karılar bölümüne gitsin kaydirigubbakcemile3 şahsen ben mecbur kalırsam dalarım yane

ahan geldim bööremi yaptım datlımı yaptım.evimi sildim süpürdüm.şindik dinlenmedeyim.

anacım gel gel seni de benzetelim kendimize, ama celen karısından uzak dur

:
la niyeki lofisfisfis
puhahaaalülülülülülü yaptımkinee:sm_cool: azıcık acılı bi börek ama olsun:dilcikar:
bu halil kim ule ben yokken aranıza erkek mi aldınız bakeemklava:
yok len aramıza alacaadık ama bu kadar abaza karı görünce gactı herüf:roflol: korktu kanımca:roflol:

özlemcim geçmiş olsun.Allah acil şifalarını versin inşallah.

...kızlar hepicinize teşekkür ederim.destek verdiniz.

....celencim sana kolay gelsin yavrummmmmmmmm.valla misafir değince tüylerim dikenleniyo.

...leennn ibolya cadısı.kıskanç karııııııııı.bakkk kocacım hödüklük yapmadı sürprizi ağzından kaçırdı.yani akşama bana sürpriz varmış ama sürprizi bilmiyom.

kızım ağlıyo ben kaçar.

aslında sütüm var ama oğlan mememden sıkıldı heralde hep yüzünü çevrio anca uyurken yada dalmaya yakın tıkıodum ağzına gece uyku sersemi ii emio mesela.bide büyüdüğü için sütüm onun ihtiyacını karşılayamadı heralde.....2.ayın sonuna kadar kilo alımı gayet iyiydi neyse bu da güsel bi telaşmış mama yedirmek kaşıkla çok hoşuma gitti
şimdi markete gidip değişik mamalar alcaz babişkoyla
görüşürük

yaw siz aşama kadar dedikodumu yapıyonuz işiniz gücünüz yok mu karılar habire yazışıyonuz öööööööööööööööf yetişemiyom işte
misafirlerim geldi evimi temizledim yemeğimi yaptım yedirdim gönderdim........

ben annemde kalıyorum ya sadece bebeğime bakıyom valla saolsun annem başka iş yapmıyorum kaydirigubbakcemile3 ama bu hafta evimize dönüyoz bakalım ne olcek delikafadulden

eheheh hilal olmasın o :roflol: :roflol:

valla ben uydurmadm celen karısına söle ilk o uydurdu :roflol:

olm hödüklük yapmadığı hiç yapmayacağı anlamınag elmez sen yine de her ihtimale karşı tribüne oturt :roflol:

ben annemde kalıyorum ya sadece bebeğime bakıyom valla saolsun annem başka iş yapmıyorum kaydirigubbakcemile3 ama bu hafta evimize dönüyoz bakalım ne olcek delikafadulden

len ben sana gündeliğe gelem benim çok boş vaktim oluo :roflol::roflol::roflol:

slm kızlar nabersiniz

iyiyiz anacım be nolsun her zamanki gibi fingirdiyoz sen nabersin baam delikafadulden:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…