ben kaçanzi.sizden bana hayır yok anlaşıldı:mymeka:
aaah aahhh celen sen ibolyayı arıyosundur şimdi
işbitirici ibolya derler ona
yaw o değil de bizim bu göbekler ne zaman küçülecek yawww.. kollarım bacaklarım yüzüm eskisi gibi ama dötüm ve göbeğim kocaman.. nolcak böleee kötükedihüso
celen naptı acaba kaydirigubbakcemile3
selamlar
doktordan geldik haberler kötü oğlum biraz üşütmüş antibiyotik ve şurup verdi doktor 5günde geçer dedi enfeksiyon old.için de aşısını yapmadı...haftaya yapcam dedi...görünüşte hasta değil çocuk ama başlangıcı iyiki erken getirmişiniz dedi halbuki biz aylık kontrol ve aşıya götürmüştük karma ve rotavirüsün 2.dozları olcaktı...bir diğer kötü haber de oğlum bu ay sadece 350gr almış ilk aylar bi kilo alan çocuk geçen aydan beri düştü geçen ay da 750gr almıştı.kaşık mamalarına başlıycaz sütün yetmio dedi doktor zaten gönülsüz emiodu artık uyku arasında falan veriodum memeyi 6800gr 64cm olmuşuz 4cm uzamışız bu iyi haber...neyse Allah beterinden saklasın...bu arada sabah içme doğmuş gibi marketten milupanın sütlacından almıştım gelince onu verdim yarısını yedi pek sevdi valla uyudu hemen genelde milupanın değişik mamalarını yazdı doktor 6.aydan sonra çorbalara geçcekmişiz ,meyve suyu verim mi dedim yok bu ay verme dedi bidahaki söylüycem ben sana dedi çok şey sorunca doktorlar işlerine karışıo algılıolar heralde biraz güldü...neyse bide bisürü mama numunesi aldım ordan 4.aydan itibaren kullanılanlardan bakalım hangilerini sevcek...
inşallah atlatırız şu soğuk algınlığını da haftaya kadar aşılarımızı da oluruz.geçen ay pnömokok aşısına 115ytl vermiştik bidahaki 2.dozunu ücretsiz yapcam dedi şansa bak yaw bizim oğlan külliyen zarar zamanını bekleyeydi işyerinden 250ytl de doğum parası alacedim 1ekimden sonra uygulamaya girdi bizimki dayanamadı ağustosta geldi Allah canını sağetsin biz kimin çalışıoz feda olsun oğluma
aklıma geldikçe yazıom karıştı biraz ama doktor kan tahlili istemişti geçen ay gelmeden yaptırıp gelin dediydi hemoglobin ve hemotokrit yani kan değerlerini de ölçtürdük kansızlık yokmuş şükür
iveeeeeeeetttttt bütün yazdıklarınıızı okumuş bitirmiş ve cevaplamış durumdayım, şimcik sölein bakim kimden başlıyımÇok üzgünüm çoook
bu arada sitede 2 dene misafir var, acep halil mi, halilllllllll gel ule bura öpcem Şenizdelikafadulden:roflol:
selamlar
doktordan geldik haberler kötü oğlum biraz üşütmüş antibiyotik ve şurup verdi doktor 5günde geçer dedi enfeksiyon old.için de aşısını yapmadı...haftaya yapcam dedi...görünüşte hasta değil çocuk ama başlangıcı iyiki erken getirmişiniz dedi halbuki biz aylık kontrol ve aşıya götürmüştük karma ve rotavirüsün 2.dozları olcaktı...bir diğer kötü haber de oğlum bu ay sadece 350gr almış ilk aylar bi kilo alan çocuk geçen aydan beri düştü geçen ay da 750gr almıştı.kaşık mamalarına başlıycaz sütün yetmio dedi doktor zaten gönülsüz emiodu artık uyku arasında falan veriodum memeyi 6800gr 64cm olmuşuz 4cm uzamışız bu iyi haber...neyse Allah beterinden saklasın...bu arada sabah içme doğmuş gibi marketten milupanın sütlacından almıştım gelince onu verdim yarısını yedi pek sevdi valla uyudu hemen genelde milupanın değişik mamalarını yazdı doktor 6.aydan sonra çorbalara geçcekmişiz ,meyve suyu verim mi dedim yok bu ay verme dedi bidahaki söylüycem ben sana dedi çok şey sorunca doktorlar işlerine karışıo algılıolar heralde biraz güldü...neyse bide bisürü mama numunesi aldım ordan 4.aydan itibaren kullanılanlardan bakalım hangilerini sevcek...
inşallah atlatırız şu soğuk algınlığını da haftaya kadar aşılarımızı da oluruz.geçen ay pnömokok aşısına 115ytl vermiştik bidahaki 2.dozunu ücretsiz yapcam dedi şansa bak yaw bizim oğlan külliyen zarar zamanını bekleyeydi işyerinden 250ytl de doğum parası alacedim 1ekimden sonra uygulamaya girdi bizimki dayanamadı ağustosta geldi Allah canını sağetsin biz kimin çalışıoz feda olsun oğluma
aklıma geldikçe yazıom karıştı biraz ama doktor kan tahlili istemişti geçen ay gelmeden yaptırıp gelin dediydi hemoglobin ve hemotokrit yani kan değerlerini de ölçtürdük kansızlık yokmuş şükür
anaaaammmmmmmm
ben yokken kazanlar kalkmış valla ahana şimdi gördüm pek bi güldüm anacımm:roflol::roflol:
bizim evde şimdilik kazanlık bi durum yok bakalım ee tatilden yeni döndük deşarj olduk bakalım ne zamana kadar gidecek bu gaz
gerçi ne tatil bu bebişler valla bi şeye izin vermiyoo ne zaman alışveriş merkezine gitsek feryat figan ortalığı kaldırdı bizimki pusette durmak istemiyoo illa kucağa alcaz beyfendi kucaktan seyretcek ortalığı öle böle az biey olsun alışveriş yapabildim iyi oldu tavsiye ederim kıslr bebişler küçük diye kapanmayın evlere gamyoncuiremsuaslında ben ankarada kızılayda gezmeye bayılıyom ama veletle artıkın ondan geçtim heleki bu karda kışta
bu halil kim ule ben yokken aranıza erkek mi aldınız bakeemklava:
puhahahaha yok lem, geçen gün hll diye bi nick geldi, biz onu halil olarak düşündük, olay o yani, yosam bu kadar karının arasına erkek sinek bileme giremez :roflol:
la niyeki lofisfisfisanacım gel gel seni de benzetelim kendimize, ama celen karısından uzak dur
:
puhahaaalülülülülülü yaptımkinee:sm_cool: azıcık acılı bi börekkimseden yemek tarifi kopartamamışsın, oh olsun benle uğraşırmısın :
yok olm arkamdan dedikodu eden karıya tarif mi veririm ben, evet anacım bak unutmamışsın bana bu alemde iş bitirici ibolya derler, celen karısı bi gelsin işini bitirecem, celen seninim anam bu gece
bence o malzemeleri masanın üzerine koymuş hala ne yapabileceğini düşünüyodur, belki de onları yemeye kıyamamış ve misafirleri kuru bi çayla göndertmiş de olabilü, celen seni seviyom len deli karı :
yok len aramıza alacaadık ama bu kadar abaza karı görünce gactı herüf:roflol: korktu kanımca:roflol:bu halil kim ule ben yokken aranıza erkek mi aldınız bakeemklava:
anacım geçmiş olsun leyn, sütün mü yetmiyomuş da mamaya başlamışınız, len bol bol inek sütü iç, bi de tahin helvası yicemişin bak, bi de ben napyom bilionmu benimsıpayı emzirdimmi ondan sonra göğüslerimi sağıyom tamamen boşaltıyom, anam o zaman talep fazla oluo ya dha çok süt üretilio, hemi bebekemiyo hemi sağıoz ya, bi dene baam belki sütün çoğalabilü
eheheh hilal olmasın o :roflol: :roflol:
özlemcim geçmiş olsun.Allah acil şifalarını versin inşallah.
...kızlar hepicinize teşekkür ederim.destek verdiniz.
....celencim sana kolay gelsin yavrummmmmmmmm.valla misafir değince tüylerim dikenleniyo.
...leennn ibolya cadısı.kıskanç karııııııııı.bakkk kocacım hödüklük yapmadı sürprizi ağzından kaçırdı.yani akşama bana sürpriz varmış ama sürprizi bilmiyom.
kızım ağlıyo ben kaçar.
ben annemde kalıyorum ya sadece bebeğime bakıyom valla saolsun annem başka iş yapmıyorum kaydirigubbakcemile3 ama bu hafta evimize dönüyoz bakalım ne olcek delikafadulden
slm kızlar nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?