2008 Ekim Anneleri

len karılar nerdesiniz, herif kafayı yidi benim yaa, üç gnüdür gidip gidip zıbarıyo, bana tavır yapyo,lem dedim bu ne kadar sürcek böyle nie böle edyon diyom uykum gelio yatıo m diyo inadına, hiçbişey yokmuş gibi galesiz davranıo,akşam yemek hazırliymmi diyom yok acıkmadım diyo 2 dk sonra mutfağa çay koymaya gidyo, kavaltı hazırlıyo, hani acıkmadıydın diyom yemek yimicem ben diyo, o zaman söleseydin ben hazırlasaydım diyom ben hazırlıyom işte ne var dio, allahım delircem, herif tavır yapıo, hem suçlu hem güçlü, bende bu daha ne kadar süreck büle diyom bişi yokmuş gibi davranıo, madem öleistion öle yaşarız biz de dedim anasıı satim,bundan sonra bişi olursa suçlusu ben diilim dedim çektim geldim, bu ne lem yetti haaaaaaaaaaaaa :mymeka:

iyi akşamlar kızlar.
nasılsınız bakalım, ufaklıklar iyidir inşallah. Allah hepimizin bebişlerini korusun.
bu hafta işe başladım ve kızımın uyku düzeni çok bozuldu. Geceleri çok güzel uyuyordu. Şimdi saat 2 den önce uyumuyor ve çok sık uyanıyor. Eski düzenimize nasıl döneceğiz bilmiyorum. 16:00 gibi uyudu 17:30 da uyandı kucağımda dururken uyumuş kalmış yine. Az önce yine uyandı babası oynamak için kucağına aldı ama yine uyudu. Babasının kucağında uyuyor şimdi. Bu gece de nöbetimiz var sanırım.
İbolya kııııız. Hani sen benim kıza taliptin. Bakıyomda başka kızlarla ilgileniyormuşsun. Ne iş ??

hadi gözün aydınnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5Şeniz

naber len böcüğün napıyo, huysuzluğu geçtimi şakkıdı

Iyidir tatlim evet dunkune gore iyi gecede iyi uyudu ama ben saat kurup kurup kalkip konrol ettim yatirmadan once atesi 37 bucuk olmustu korktum yukselecek diye

anam sen kızını bana vermiyonki ben ne edim,büyük dedin çıktın, vereceysen seninkini alalım :içelim:

yine noldu bee.
geçmişi okuyamadım. bi özetle hele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…