2008 Ekim Anneleri

selam kızlar napıyorsunuz bakem.biz geçen hafta pazartesi aşı olmuştuk hemşire bir hafta banyo yaptırma demişti.benim kız bitlenecek artık yavrucak yarın banyo yaptıracağım inş.

oldukça özet olmuş canım. demek elmanın renginden dolayı.
ee bi kaç tane renkli renkli elma alsaydınız ya..kaydirigubbakcemile

anacım şimcik buranın çarşamba pazarı ya, çarşamba gün de bizim aşımız vardıydı, herif de o gün tüm gün için iizin aldıydı, dedimküne pazara git, elma portakal neyin al gel, yanlız elma kırmızı ve kıtır elma olsun sakın sarı elma alma dedim, anladınmı dedim anladım dedi, gitmiş inadına sarı elma almış gelmiş, aslında mevzuu elma diil de o bahane oldu

elma almış yine şükret, elma yerine ayva alıp gelseydi :roflol:
boşveeeer takma kafana. nasıl olsa düzelir. ne hali varsa görsün. koca değil mi işte. ufaklık nasıl?
benimki mızırdanmaya başladı. çıkıyorum ben
herkese iyi akşamlar.

Bize uc gun dedi bi hafta yikamazsam bizim kiz kokar kusuyo eksiyo

ay leylacım ayynen benimde kusup duruyor kokuyor bende hergün değiştirip sildim boynunu falan ama saçları çok kirlendi.benim hemşire bilemedimi ne CADIARZUyada tedbir olsun diye dedi galiba.malum burası mahrumiyet bölgesiye bir sorun çıkmasın diye

aman boşverdim zaten hiç dolu verdiğimiz yok ki :roflol: benim böcek de büyücem die uğraşıyo işte kayınvalidesi, büyüycek de senin kıza talip olcez delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Dogru tedbir icin olabilir yikarken lif felen degdirme kabuk baglar siser bu seni endiselendirmesin bu asinin tuttgu anlamina gelir dedi

Ibolyacim bulgur al dedin kisirlik aldi tereyag dedin terem yag aldi onlari niye demiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…