2008 Ekim Anneleri

ben geldım kıslar yazılarınızı okudum desteklerınız ıcın cok sagolun

lem bende benimkiyle bozuğum kaç gündür, hala daha bozuk, anam bu erkeklerin hepisi defolu :roflol: sen nettin anam durumlar düzeldimi he

niye kız senin böcük uyudumu:uhm:

hea uyuyo, bende sizi bekliyom kırıştırcem diye ama ortalıkta kırıştırcek kimse yok kendi kendime de beceremiyom :roflol:

yok canım ya duzelen bısey bırbırımızın yuzune bılem bakmıyos bugun aksma kadar yattı gecede 3 de geldı sonra cıktı gıttı yıneeee

yok canım ya duzelen bısey bırbırımızın yuzune bılem bakmıyos bugun aksma kadar yattı gecede 3 de geldı sonra cıktı gıttı yıneeee

aynısı vallaha, benim hödük de insanlıktn anlamıyo, anam akşam yimek yicemin demişim yimicem diyo, gidio kendi hazırlıo, meyva yicenmi diyom yimicem dio zıkkım ye dicen olmucek, sonra çocuğu ağlatıyo öle, çocuk gezmek istemio uykusu var, ana kucağını da sevmiyo, ya kucağında hafifçe sallayacan uyutacan yada memede uyutacan, bu gidiyo çocuk çığrınırkene inadına ana kucağına yatırıo,sesçıkartmıyom çocuğu kıskanıyo der die, bi ana kucağına yatırıyo bi kaldırıyo kucağına alıyo gezdiriyo olmuyo yine ana kucağına yatırıyo olmuo yine gezdiriyo, çocuğu çığrından çıkarrttı, en son sinirlerim tepeme zıpladı ver ben susturyaım dedim ahan şimdi uuyuyo çocuk, durduranakadar göbeem çatladı, çocuğu sinirlendiriyo böle yaaparkene sonra da durmuyo artkın, söyleyince de suçlu ben oluyom, çocuğu durduramadı ya gücüne gitti heral gitti yatak odasına zıbardı yine, vardım yanına sen ne yapmak istiyon niye üç gündür byle yapıyon diye, neymiş efem uykusu geliyomuş da ondan yatıyomuş, nahıma yatıyo, yalan sölüyo bi de, 3 gündür adam 7 de yatarmı yav, gıcığına yapıyo, ben de bundan sonra bişey olursa hiçbişey için beini suçlama dedim çarptım odanın kapısını çıktım :mymeka:

cok guzel bı sarkı buldum denız sekı husnu senlendırıcı soyluyo adaletsız secım dıye habıre basa alıp dınlıyommm senağlama

ben de gitme diye bi şarkı dinliyom 3 gündür ,gitmeeeee beni böyle yanlız öksüzzz bırakıp da gitmeee ölürüm solarım derdimeeeee dermanım olllllll yorgun düştüüü yüreğimmm yorgunnn seni çok sevmektennnnnnnn gel sen bendeeeeeeee seni buuuuuuulllllll senağlamasenağlamasenağlama

oglum uyandı uyutuo dıruyum gelıyommm

demekki çocuk olunca kavgalar artıyomuşşş herkes kavga ediyo eşiyle bende dün ettim:1ninca:klava:

demekki çocuk olunca kavgalar artıyomuşşş herkes kavga ediyo eşiyle bende dün ettim:1ninca:klava:

bence o bizimkilerin hödüklüğünden kaynaklanıo, biz lohusa olmuyoz onlar lohusa oluyo, biz uykusuz kalıyoz onar tavırlanıyo, biz evde hapis kalıyoz onlar depresyonuna giriyo -tatlicadiarzu-

herkese ii geceler benim yerime de kaynatın ben uyucam gözümden uyku akıo gece 3de kalkıp oğlana antibiyotik vercem.az kilo aldı ya bu ay taktım kafaya aylık gelişim yazılarını okuodum ağustos annelerinin 4aylık olup 5kg olanlar da varmış şükrettim acık
ya anlamadığım sütüm ii olsun die hala öküz gibi yiyom da nie böle oldu bana yarıo çocuğa yaramıo :uhm:senağlama:ecrin_bebek:

bak inadına ikide bir kalkıp tuvalete gidio,sankim çişi var, gıcıkmıdır nedir kaydirigubbakcemile3

şekerim barışmak istiyordur pişman olmuştur senin dikkatini çekmeye çalışıyor bencee:teselli:canım bebeğinize yazık inan anlıyorlar küçük müçükler ama çok zekiler.bebeklere verilecek en güzel hediye anne babanın birbirini sevmesi ve sayması:1hug::asigim:

anacım beni dinle süt iç sen, bak ben ne ediyom bilionmu, günde en aşşa 2-3 bardak süt içiyom, bi de emzrmeden sonra bakıyom hala göüsleim sertse yani hala içinde süt varsa tamamen boşaltıyom,s ağdığım sütü de dondurucuya atıyom, göğüslerim de sankim çok talep varmış gibi algılıyo paso süt üretio, kaydirigubbakcemile3 mesela ben sağmasam bu kadar süt olmaz, anadınmı anacım, süt iç sen süt Şeniz

kız iboş sütüm var bizim salak oğlan bitiremio bende kalanı stokluodum en son herüfe kızıp pompayı kırdım hala parçasını alacak o yüzden sağamıom ama stok yapmam lazım artık 28ocakta işe başlıycam müdür çağırıo benim adamla iş birliği yaptılar ikna ettiler beni kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…