la burdayım ben ben varkene halil kılına bileme dokunamaz :roflol:
olm geleceseniz gelin yatacam valla heeeeeeeeeeee :mymeka:
ben geldım kıslar yazılarınızı okudum desteklerınız ıcın cok sagolun
niye kız senin böcük uyudumu:uhm:
lem bende benimkiyle bozuğum kaç gündür, hala daha bozuk, anam bu erkeklerin hepisi defolu :roflol: sen nettin anam durumlar düzeldimi he
hea uyuyo, bende sizi bekliyom kırıştırcem diye ama ortalıkta kırıştırcek kimse yok kendi kendime de beceremiyom :roflol:
yok canım ya duzelen bısey bırbırımızın yuzune bılem bakmıyos bugun aksma kadar yattı gecede 3 de geldı sonra cıktı gıttı yıneeee
yok canım ya duzelen bısey bırbırımızın yuzune bılem bakmıyos bugun aksma kadar yattı gecede 3 de geldı sonra cıktı gıttı yıneeee
cok guzel bı sarkı buldum denız sekı husnu senlendırıcı soyluyo adaletsız secım dıye habıre basa alıp dınlıyommm senağlama
Celen karisi yine yok ortalarda misafiri gitmedi sanirsam
ben de gitme diye bi şarkı dinliyom 3 gündür ,gitmeeeee beni böyle yanlız öksüzzz bırakıp da gitmeee ölürüm solarım derdimeeeee dermanım olllllll yorgun düştüüü yüreğimmm yorgunnn seni çok sevmektennnnnnnn gel sen bendeeeeeeee seni buuuuuuulllllll senağlamasenağlamasenağlama
oglum uyandı uyutuo dıruyum gelıyommm
demekki çocuk olunca kavgalar artıyomuşşş herkes kavga ediyo eşiyle bende dün ettim:1ninca:klava:
bak inadına ikide bir kalkıp tuvalete gidio,sankim çişi var, gıcıkmıdır nedir kaydirigubbakcemile3
herkese ii geceler benim yerime de kaynatın ben uyucam gözümden uyku akıo gece 3de kalkıp oğlana antibiyotik vercem.az kilo aldı ya bu ay taktım kafaya aylık gelişim yazılarını okuodum ağustos annelerinin 4aylık olup 5kg olanlar da varmış şükrettim acık
ya anlamadığım sütüm ii olsun die hala öküz gibi yiyom da nie böle oldu bana yarıo çocuğa yaramıo :uhm:senağlama:ecrin_bebek:
anacım beni dinle süt iç sen, bak ben ne ediyom bilionmu, günde en aşşa 2-3 bardak süt içiyom, bi de emzrmeden sonra bakıyom hala göüsleim sertse yani hala içinde süt varsa tamamen boşaltıyom,s ağdığım sütü de dondurucuya atıyom, göğüslerim de sankim çok talep varmış gibi algılıyo paso süt üretio, kaydirigubbakcemile3 mesela ben sağmasam bu kadar süt olmaz, anadınmı anacım, süt iç sen süt Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?