bak inadına ikide bir kalkıp tuvalete gidio,sankim çişi var, gıcıkmıdır nedir kaydirigubbakcemile3
kız iboş sütüm var bizim salak oğlan bitiremio bende kalanı stokluodum en son herüfe kızıp pompayı kırdım hala parçasını alacak o yüzden sağamıom ama stok yapmam lazım artık 28ocakta işe başlıycam müdür çağırıo benim adamla iş birliği yaptılar ikna ettiler beni kötükedihüso
Kiz sagdigin sutu neye koyupda atoyon dolaba bide verirken biberonlami veriyon
KIZLARRRRRRRRR
ben geldim heyyo kimler var aloooooooooo
olmaz mı ibolyam ya beni unutmadınız değil mi vala ne deseniz haklısınız ama giremiyom işte bi türlü malum int.bağlantımda sorun vardı inş.çözdük diyorum sonra sorun çıkıyo yine giremeyip mahçup oluyorum ve de çözdük demiyeceğim şimdi inş çözmüşüzdür
olmaz mı ibolyam ya beni unutmadınız değil mi vala ne deseniz haklısınız ama giremiyom işte bi türlü malum int.bağlantımda sorun vardı inş.çözdük diyorum sonra sorun çıkıyo yine giremeyip mahçup oluyorum ve de çözdük demiyeceğim şimdi inş çözmüşüzdür
tanımazmıyız be yavru, hele sen şu neti hayırlısıyla bi çöz de girmediğin zamanların acısını fena çıkarttıracaz gör bak, dediydin dersin
ayyyy kim gelmiiiişşşşşŞeniz ösledim vallaaaŞeniz dur anacım b u karılar gene kıllatmıs.azıcık okuyamda gelem.laelaelaelaelae
canlarım ya acayip özlemişim hepinizi inşallah valla yazışcaz nazar değip int.gitmezse artık geldim inşallah en çokta kocaları çekiştirmeyi özledim valla:roflol:
ayyyy kim gelmiiiişşşşşŞeniz ösledim vallaaaŞeniz dur anacım b u karılar gene kıllatmıs.azıcık okuyamda gelem.laelaelaelaelae
kıl mıl yok olm heryer temiz pak,:jeyyar: ortada karı da yok bende buz devri 2 seyrediyodum
olm biz kocalara kazan bileme kurduk, kafamızı bozanı kazana atıyoz, iyi kocaları da ibretlik olsun diye tribüne oturtup kazandakileri seyrettiriyoz delikafadulden:roflol:
Celen karisi yine yok ortalarda misafiri gitmedi sanirsam
lülülülülülüuykusunda fosurduyodur belkim kaydirigubbakcemile3
celen teyzesi gı benim oğlan bilmem kaçhft lık olmuş baksana bi doğsun şu çocuk artık gı tutuverin ucundan oğluşuma bende istiyom sizinki gb şu kdar aylık demek istiyom hadi yaaaaaaaaaaaa 23 ekim doğumlu teyzoşu 2 hft+4 günlükŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/238079-buyrun-kazana.htmlhadi ya geçmişi okuyamıyorum şimdi ne o yoksa istiyolarda vermiyonuz mu yoksa kızdırıyolar sinirlendiriyolarda kazanı ondan mı kaldrdınız gıccık mı ediyolar yanim aman itinayla yaparlar bilirimmmmmmmmmm
celen teyzesi gı benim oğlan bilmem kaçhft lık olmuş baksana bi doğsun şu çocuk artık gı tutuverin ucundan oğluşuma bende istiyom sizinki gb şu kdar aylık demek istiyom hadi yaaaaaaaaaaaa 23 ekim doğumlu teyzoşu 2 hft+4 günlükŞeniz
hadi ya geçmişi okuyamıyorum şimdi ne o yoksa istiyolarda vermiyonuz mu yoksa kızdırıyolar sinirlendiriyolarda kazanı ondan mı kaldrdınız gıccık mı ediyolar yanim aman itinayla yaparlar bilirimmmmmmmmmm
misafirleri göndderdik karı-koca 3-4 yasında oğulları ve kızın anası.herif eşimin mesai arkadaşı.kız da ambulans hemşirei:dilcikar: anam bi oğulları var aman yarabbii tövbe kınamıyom:1no2: cocuk resmen düz duvara tırmandı resmen:1shok: olmuycak yerleri kurcaladıÇok üzgünüm çoook hadi tamam cocuk cok yaramaz e anacım sende biraz cocğunlan ilgilen dim yokayyyyyy telef olduk ben kocam ve melek kızıımm gelmesinler istemiom
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, edhak, ibolya, leyla21, meran07, OK6872
lan napıonuz beee??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?