2008 Ekim Anneleri

hadi herkese ii pazarlar şimdiden kocelerinizi üzmeyin bakem adamlar ekmek parası için yoruluolar hoş tutun herüflerinizi hadi herkes yatağaaaaaa:1hug:Şeniz

hee anacım o zaaman niye kilo almıyo bu oğlan:uhm:

Kiz sagdigin sutu neye koyupda atoyon dolaba bide verirken biberonlami veriyon

medikalcilere anne sütü için saklama kabı istiyom dedinmi veriyolar anacım, geçenlerde tanesini 50 kuruşa almış annem

olmaz mı ibolyam ya beni unutmadınız değil mi vala ne deseniz haklısınız ama giremiyom işte bi türlü malum int.bağlantımda sorun vardı inş.çözdük diyorum sonra sorun çıkıyo yine giremeyip mahçup oluyorum ve de çözdük demiyeceğim şimdi inş çözmüşüzdür

tanımazmıyız be yavru, hele sen şu neti hayırlısıyla bi çöz de girmediğin zamanların acısını fena çıkarttıracaz gör bak, dediydin dersin

ayyyy kim gelmiiiişşşşşŞeniz ösledim vallaaaŞeniz dur anacım b u karılar gene kıllatmıs.azıcık okuyamda gelem.laelaelaelaelae

tanımazmıyız be yavru, hele sen şu neti hayırlısıyla bi çöz de girmediğin zamanların acısını fena çıkarttıracaz gör bak, dediydin dersin

canlarım ya acayip özlemişim hepinizi inşallah valla yazışcaz nazar değip int.gitmezse artık geldim inşallah en çokta kocaları çekiştirmeyi özledim valla:roflol:

ayyyy kim gelmiiiişşşşşŞeniz ösledim vallaaaŞeniz dur anacım b u karılar gene kıllatmıs.azıcık okuyamda gelem.laelaelaelaelae

kıl mıl yok olm heryer temiz pak,:jeyyar: ortada karı da yok bende buz devri 2 seyrediyodum

canlarım ya acayip özlemişim hepinizi inşallah valla yazışcaz nazar değip int.gitmezse artık geldim inşallah en çokta kocaları çekiştirmeyi özledim valla:roflol:

olm biz kocalara kazan bileme kurduk, kafamızı bozanı kazana atıyoz, iyi kocaları da ibretlik olsun diye tribüne oturtup kazandakileri seyrettiriyoz delikafadulden:roflol:

celen teyzesi gı benim oğlan bilmem kaçhft lık olmuş baksana bi doğsun şu çocuk artık gı tutuverin ucundan oğluşuma bende istiyom sizinki gb şu kdar aylık demek istiyom hadi yaaaaaaaaaaaa 23 ekim doğumlu teyzoşu 2 hft+4 günlükŞeniz

hadi ya geçmişi okuyamıyorum şimdi ne o yoksa istiyolarda vermiyonuz mu yoksa kızdırıyolar sinirlendiriyolarda kazanı ondan mı kaldrdınız gıccık mı ediyolar yanim aman itinayla yaparlar bilirimmmmmmmmmm

misafirleri göndderdik karı-koca 3 yasında oğulları ve kızın anası.herif eşimin mesai arkadaşı.kız da ambulans hemşirei:dilcikar: anam bi oğulları var aman yarabbii tövbe kınamıyom:1no2: cocuk resmen düz duvara tırmandı resmen:1shok: olmuycak yerleri kurcaladıÇok üzgünüm çoook hadi tamam cocuk cok yaramaz e anacım sende biraz cocğunlan ilgilen dimi:mymeka: yok:mymeka:ayyyyyy telef olduk ben kocam ve melek kızıımm:çok üzgünüm: gelmesinler istemiom:enbuyukkk:

Celen karisi yine yok ortalarda misafiri gitmedi sanirsam

uykusunda fosurduyodur belkim kaydirigubbakcemile3
lülülülülülü

teyzesi yesin onuuuucokacimcoook olcayım tickershack e gir ordan yap.resim falan koy derin bebeği görelim artıkın:mymeka:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, edhak, ibolya, leyla21, meran07, OK6872
lan napıonuz beee??

anacım ben de demin senni tickere baktım da nasl 47 haftalık olur diye düşünüyodum benneyaptımki

hadi ya geçmişi okuyamıyorum şimdi ne o yoksa istiyolarda vermiyonuz mu yoksa kızdırıyolar sinirlendiriyolarda kazanı ondan mı kaldrdınız gıccık mı ediyolar yanim aman itinayla yaparlar bilirimmmmmmmmmm

valla bizim herifler dğumdan sonra kafayı yidi anam, celenin deyimiyle angutluk yapıyolar delikafadulden

la benim herifin amca oğlusunun da oğlu vardıydı amannn çocuk şeytan vallaha,hamileliiğimin başlarında bize geldilerdi yemeğe, çocuk evi talan etti, babasıyla annesi de gülüyolar, bu çok sinirli diolar, istedği yapılmazsa böyle yapıyo diyolar ama çocuk tvyi bile devirmeye kalktı kılları kıpırdamadı, nasıl iştir anlamadım, çocuğa hişttt yeter artık dur bakiym dedim çocuk üstüme yürüdü beni dövmeye kalktı, karnıma doğru tekme atmaya kalktı, eşimnasıl koştu kalktı çocuğu durdurdu bilmiyom, saniyelik bi olaydı, ben karnımı tuttum o korkuyla, anam tekmeyi yisem şimcik yusuf eymenim yoktu töbe allahım, o kadar şeye rağmen ne anası ne babası oğlum dur yapma demediler lem, ben de dedim eşime bi daha kapımı çalmasınlar istemiyom dedim, çocuk kadının birine bıçakla bileme yürümüş, bi de bu çocuk taş çatla 3 yaşında hea, nasıl çock büyütüyolar anlamadım gitti delikafadulden:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…