2008 Ekim Anneleri

üffffff iki oynaşak dedik herüfle oğluş bırakmadı sağolsun kaydirigubbakcemile3 daha yeni uyuttum ama şimdik de benim hevesim geçti yoruldum anacım
kız iboş bu herüfler hep böle biz 2-3 saatlik uykuyla ayakta dururuz ama saat 7 8 gibi onların uykusu gelir mıçlarını devirirlerklava: tam kazanlıklar valla
amanın oğluş mızıklanıyoo kaka nöbetine dikcek beni anladım ben çıkarmadan uyumıcak bu velet:a015:

ayyy çıldırdım ya benim kıza akşam olunca bişey oluyor durduramıyoruz yahudelikafaduldenbir ağlıyor bir gülüyor ne yapacağını şaşırıyorsenağlamabenimde nevrim dönüyor valla bırakıyorum ağlada rahatla diye babası alıyor babası bırakıyor ben alıyorum hali kalmayana kadar böyle.şaştım vallalaelaelaelaelae

ules enin oğlanın kaka gaz sorunu bitmedimi yav

ay dönümlerinde öle oluyolarmış anacım huy değiştiriyolar benim sıpa da birkaç gn öncesine kadar çıldırtıodu

yavrm senn göğüsler nasıl oldu iileştimi:teselli:

Benim kizda surekli gezmik istiyo oda oda ev geziyoruz arada gozu tv ye takiliyo orda kaliyo dikkatini cekiyo bayagi bi izliyo

ordaki mamut yesin seniklava:

mamut keseli sıçanla evlendi :roflol::roflol:

yavrm senn göğüsler nasıl oldu iileştimi:teselli:

sana ne len karının memelerinden zapuk karı delikafadulden:roflol:

ay dönümü ne ay:uhm:

ya şimcik dielim ki ikinci aya giriyolar, işte o zamanlarda huy deiştirirlermiş, ben de bu konudan ötürü bi arkadaşa dert yanıyodum, o da başına gelen bişiyi anlattı, oğlu bebekkn aynı bizimkisi gibi hiç durmuyomuş, dra götürmüşler bakmışlar bişisi yok, dr bebekler 1 yaşına kadar her yeni aya girerken huy değiştirirler böle huyszluk yapabilirler demiş, 1 yaşından sonra da her yıl huy değişir demiş, ne kadar doğru bilmyom da bence mantıklı, çünküm benim oğlan 2. ayını doldurdu 3. aydan gün aldık şimcik o eski hırçınlığı gitti, ben şimcik önümüzdeki ay içün tasalanıyom delikafadulden

çıtır karısı gelmiş, o geçmişi okuyup gelene kadar ben de böcüğümü emzirem, yosan benim sıpa açlıktan öler :roflol:

celennnnnnnn tıckershack ne gircem yaaaaaa hem oraya nasıl giriliyodu ki bi yapsan nolur ki ahhhhhh bızdıkımmmmmm nerdesin derinimin haftalık çizelgesini o yapmıştı şimdide sen yapsan bilmiyos kızım işte ALLAH ALLAH

İBOLYA kıs alemsin ne 47 haftalık mı dediğini uyar gb ldum ALLAH iiliğini versin emi...Bu arada demek celen in tabiriyle anutlar he ayyyyyyy valla şu geyik muhabetin merak ettim bi ar vakit bulsamd okusam ay valla nasılda özlemişim ibolya gı sen bion mu nasıl yapılıyo benim derinimde doğsun yavvvvvvvvvv yapın bişeyler işte yavvvvvv

dur anacım böceeeemi doyura m geliyom açlık sinyalleri vermeye başladı delikafadulden

mamut keseli sıçanla evlendi :roflol::roflol:

sana ne len karının memelerinden zapuk karı delikafadulden:roflol:

:

ozaman keseli sıcanlan yesin seni e ancakkaydirigubbakcemile3
hemi sen göğüs yarasının acısı nasıl bilionmu:mymeka: allahım eltimin basına bile vermesin puhahaaa:roflol:

Ben benim bocugu uyuttum simdi gidip bende uyucam valla bu bebeler adami cok yoruyo hadi hepinize iyi geceler tatli ruyalar birakin anam cene calmayida gidin heriflerinizin yanina sokulun uyuyun sicacik isitmislardir yataklari simdi heruflerimiz bizim icin badin bakiim

i geceler kuşum:a015: benm herüf dizisini seyretmekte.kukuman kuşu gibi bekliigamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…