üffffff iki oynaşak dedik herüfle oğluş bırakmadı sağolsun kaydirigubbakcemile3 daha yeni uyuttum ama şimdik de benim hevesim geçti yoruldum anacım
kız iboş bu herüfler hep böle biz 2-3 saatlik uykuyla ayakta dururuz ama saat 7 8 gibi onların uykusu gelir mıçlarını devirirlerklava: tam kazanlıklar valla
amanın oğluş mızıklanıyoo kaka nöbetine dikcek beni anladım ben çıkarmadan uyumıcak bu velet:a015:
ibolya karısı buz devri 2 yi seyrediyor tememmmmmmmmmmmmm :lepi:
ayyy çıldırdım ya benim kıza akşam olunca bişey oluyor durduramıyoruz yahudelikafaduldenbir ağlıyor bir gülüyor ne yapacağını şaşırıyorsenağlamabenimde nevrim dönüyor valla bırakıyorum ağlada rahatla diye babası alıyor babası bırakıyor ben alıyorum hali kalmayana kadar böyle.şaştım vallalaelaelaelaelae
üffffff iki oynaşak dedik herüfle oğluş bırakmadı sağolsun kaydirigubbakcemile3 daha yeni uyuttum ama şimdik de benim hevesim geçti yoruldum anacım
kız iboş bu herüfler hep böle biz 2-3 saatlik uykuyla ayakta dururuz ama saat 7 8 gibi onların uykusu gelir mıçlarını devirirlerklava: tam kazanlıklar valla
amanın oğluş mızıklanıyoo kaka nöbetine dikcek beni anladım ben çıkarmadan uyumıcak bu velet:a015:
ay dönümlerinde öle oluyolarmış anacım huy değiştiriyolar benim sıpa da birkaç gn öncesine kadar çıldırtıodu
ordaki mamut yesin seniklava:
yavrm senn göğüsler nasıl oldu iileştimi:teselli:
ay dönümü ne ay:uhm:
celennnnnnnn tıckershack ne gircem yaaaaaa hem oraya nasıl giriliyodu ki bi yapsan nolur ki ahhhhhh bızdıkımmmmmm nerdesin derinimin haftalık çizelgesini o yapmıştı şimdide sen yapsan bilmiyos kızım işte ALLAH ALLAH
İBOLYA kıs alemsin ne 47 haftalık mı dediğini uyar gb ldum ALLAH iiliğini versin emi...Bu arada demek celen in tabiriyle anutlar he ayyyyyyy valla şu geyik muhabetin merak ettim bi ar vakit bulsamd okusam ay valla nasılda özlemişim ibolya gı sen bion mu nasıl yapılıyo benim derinimde doğsun yavvvvvvvvvv yapın bişeyler işte yavvvvvv
mamut keseli sıçanla evlendi :roflol::roflol:
sana ne len karının memelerinden zapuk karı delikafadulden:roflol:
:
Ben benim bocugu uyuttum simdi gidip bende uyucam valla bu bebeler adami cok yoruyo hadi hepinize iyi geceler tatli ruyalar birakin anam cene calmayida gidin heriflerinizin yanina sokulun uyuyun sicacik isitmislardir yataklari simdi heruflerimiz bizim icin badin bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?