Gogus yarasi demeyin yaw ben cok cektim ondam hatilamak istemiyorum
ben geldim yavruslar dedim amaaa bi slm veren yokk ne güsel
dün bizim oğlanıda görmeyen kalmadı eşimin amcası kuzenleri kardeşi fln...nazar değdi oğluma..bide kayınvalidem burdaydı ne çok yiyo deyip durdu bildiğim bütün duaları okudum sesini kesti yavruşuum...ben geldimmm kızlar merhaba
bebişi uyutamadım yaw bi dalıyo geri uyanıyo vs..
napıyonuz bakem hızlıca bi geçmişi okuyem
dün bizim oğlanıda görmeyen kalmadı eşimin amcası kuzenleri kardeşi fln...nazar değdi oğluma..bide kayınvalidem burdaydı ne çok yiyo deyip durdu bildiğim bütün duaları okudum sesini kesti yavruşuum...
hee vermediler bacum:çok üzgünüm: bende uydurmasyon yaptım bişiler.şükür atlattık:lepi:aman laf olsun die bea özel bi amacıı yoktuu...ee naptınız ne var ne yok bu becerüksüz karular sana tarif neyim verememişler celenim :tomato:
ayy aman çok korkarım nazardan.. bebişlerinizi kalabalığa sokunca içinizden bikaçkere maşallah lahavle vela kuvvete illa billah deyin nazara karşı korurmuş..
hee vermediler bacum:çok üzgünüm: bende uydurmasyon yaptım bişiler.şükür atlattık:lepi:
3 felak 3 nas 3 ayetel kürside nazar için birebiryerimseniben
slm yavruslar ben geldim
ozaman keseli sıcanlan yesin seni e ancakkaydirigubbakcemile3
hemi sen göğüs yarasının acısı nasıl bilionmu:mymeka: allahım eltimin basına bile vermesin puhahaaa:roflol:
Ben benim bocugu uyuttum simdi gidip bende uyucam valla bu bebeler adami cok yoruyo hadi hepinize iyi geceler tatli ruyalar birakin anam cene calmayida gidin heriflerinizin yanina sokulun uyuyun sicacik isitmislardir yataklari simdi heruflerimiz bizim icin badin bakiim
çıtırım ibolya dbest leyla celende burdaaa
elektrikler gitti dermişim...ya dün ne bilim keyfim yoktu... ama koçişle barıştıımm Şenizben geldımm:icecream:
evet hesapları kesıımm
nerdeysınız len dun gece:dilcikar:
hoşgeldim başakcım...naptın durumlar nasılbende geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
len ben barıştım becerüksüz garı sende barış haydi hayydii...ben barıştım benim pc deki programları hafifletti ama ben şımarık bi karıyım çok fena surat yaparımm neyse o da surat çekmemek için ne diosan oo dio...hoşgeldin len zekzü garı
:roflol: yimesin olm yoksa bensiz netcen hemi o göğüs acısını bizde biliyoz heral ,biz de emzirdik olm cızım cızım sızlıyo mübarekler kafamçokkarıştı
ben ayrı yatıyom :dilcikar:
benum uykum var uyucam, zaten herife kafam bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?