2008 Ekim Anneleri

aman laf olsun die bea özel bi amacıı yoktuu...ee naptınız ne var ne yok bu becerüksüz karular sana tarif neyim verememişler celenim :tomato:

ben geldimmm kızlar merhaba
bebişi uyutamadım yaw bi dalıyo geri uyanıyo vs..
napıyonuz bakem hızlıca bi geçmişi okuyem

ben geldimmm kızlar merhaba
bebişi uyutamadım yaw bi dalıyo geri uyanıyo vs..
napıyonuz bakem hızlıca bi geçmişi okuyem
dün bizim oğlanıda görmeyen kalmadı eşimin amcası kuzenleri kardeşi fln...nazar değdi oğluma..bide kayınvalidem burdaydı ne çok yiyo deyip durdu bildiğim bütün duaları okudum sesini kesti yavruşuum...

ayy aman çok korkarım nazardan.. bebişlerinizi kalabalığa sokunca içinizden bikaçkere maşallah lahavle vela kuvvete illa billah deyin nazara karşı korurmuş..

ben geldımm:icecream:
evet hesapları kesıımm
nerdeysınız len dun gece:dilcikar:

aman laf olsun die bea özel bi amacıı yoktuu...ee naptınız ne var ne yok bu becerüksüz karular sana tarif neyim verememişler celenim :tomato:
hee vermediler bacum:çok üzgünüm: bende uydurmasyon yaptım bişiler.şükür atlattık:lepi:
ayy aman çok korkarım nazardan.. bebişlerinizi kalabalığa sokunca içinizden bikaçkere maşallah lahavle vela kuvvete illa billah deyin nazara karşı korurmuş..

3 felak 3 nas 3 ayetel kürside nazar için birebiryerimseniben

slm yavruslar ben geldim

hoşgeldin len zekzü garı

ozaman keseli sıcanlan yesin seni e ancakkaydirigubbakcemile3
hemi sen göğüs yarasının acısı nasıl bilionmu:mymeka: allahım eltimin basına bile vermesin puhahaaa:roflol:

:roflol: yimesin olm yoksa bensiz netcen hemi o göğüs acısını bizde biliyoz heral ,biz de emzirdik olm cızım cızım sızlıyo mübarekler kafamçokkarıştı

ben ayrı yatıyom :dilcikar:

çıtırım ibolya dbest leyla celende burdaaa

benum uykum var uyucam, zaten herife kafam bozuk

len ben barıştım becerüksüz garı sende barış haydi hayydii...ben barıştım benim pc deki programları hafifletti ama ben şımarık bi karıyım çok fena surat yaparımm neyse o da surat çekmemek için ne diosan oo dio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…