bu arada halil i ben uydurdum len ibolyaa :mymeka:
hoşgeldim başakcım...naptın durumlar nasıl
bende geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dün ektiin gıbı yıne ek ıbolyacımm,,eferiinn:dilcikar:
hos bulduk aynı canım yaaa bugun aksama kadar yattı sonrada cıktı gıttı ve hala gelmedı bırbırımızın yuzune bıle bakmıyos o ardanın odasına gırınce ben cıkıyom ben gırınce o bıraz oglunu sevdı ve gıtttııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sabahtan berı bende aynı sarkıyı dunleyıp duruyommmmm adaletsız secımmm adı senağlama senağlama senağlama
hem yeni üye olmuş hem hll halil olabilüü yaniiklava:
bacım sen ne ettin?barıstın mı senn hödüklen.
buarada alıntı yapmadanda msj yazabilirsin.yerimseniben
ben kaçanzi.herüf hadi diip duruo:sm_confused: iş var dicem ama kapalıyız yawyasakkelimelülülülülülü
haden cok öpenzi cok yalanzii:a015:
kıllatmayın fazla sonra oku oku bitmioÇok üzgünüm çoook
yalan yok ne diosak oo
yok canım barısmadıkkk barısacagıda benxemıoss ıbolya yatma yaaa benımde kafa atık uykumda gelmıyo boyle durumlarda sonumuzu ıyı gormuyommm aslında aılem bastan karsı cıkmıskı sankı hak verıyommm onlara benım goremedıgım seylerı gorduler galıbaaaa
canım ya sizin derdiniz ne ki yanlış hatılrmıosam kriz etkiledi işini fln yazmıştın...yani böyle şeyler evlilikte olabilir.anlamsız kavgalar çıkabilir...biraz sabret yok annemi dinlemedim babamı dinlemedim deyip kahretmee kendiiyok canım barısmadıkkk barısacagıda benxemıoss ıbolya yatma yaaa benımde kafa atık uykumda gelmıyo boyle durumlarda sonumuzu ıyı gormuyommm aslında aılem bastan karsı cıkmıskı sankı hak verıyommm onlara benım goremedıgım seylerı gorduler galıbaaaa
yok canım barısmadıkkk barısacagıda benxemıoss ıbolya yatma yaaa benımde kafa atık uykumda gelmıyo boyle durumlarda sonumuzu ıyı gormuyommm aslında aılem bastan karsı cıkmıskı sankı hak verıyommm onlara benım goremedıgım seylerı gorduler galıbaaaa
aha aynı işte benimde eşimle aramda 13,5 yaş var iyikide varr zamanla anlaşırsınız...erkeklerin olgun olması daha iyidir.yaşı düşünmeeaddı krızde var tabı ama esım benden 13 yas buyuk oldugu ıcın fıkır anlasmazlıgıda yasıyos ve herseye karısıyo mesala gecen gun borek tepsını yıkamadıgım ıcın soylendı durdu benımde canım yıkamak ıstemedı bır tek tepsı ıcın mutfaga gırmeyıyım dedım sonrakı gun kahvaltı yuzunden yanı onemsız seylerı buyutup onume veherseye karısmasından bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?