2008 Ekim Anneleri

napıyonuz looooooo
ben yokken fotolar yüklemiş hem bayıldım hem kıskandım valla
iboşum leylacım eylülüm maşallah bebişlere yalnız iki çiçeğe bi böcük kalmış iboşum senin yusuf ben de birazdan fırsat bulursam benim prensimin fotosunu koyıım
zati bütün gün dıardaydık gene oy ben ne gezenti bi karıyımkaydirigubbakcemile3
ama napıım ankara dönüşü ev tamtakır iki yılbaaşı alışverişi yapak dedik kcişimle
bu arada laf aramısda kocişim bana kırmızı iç çamaşırı almış yeni yıl için fantezi yapacağuz ama daha görmedim bakalım aldığını gördüm ama bana vermiyooo
neyse bacular şu gaz olayına da bi el atıım ben göğsümde uyuyunca gaz çıkartmak için uğraşmıyom zati ben bizim paşayı hep yüzüstü yatırıyom öle alıştı bu yüzden kendi kendine alttan üztten çıkarıyo vallam:roflol:
neyse ben şimdi gider iki iş yapam gece gelirim inş

kırmızı ha, vay bea:jeyyar::jeyyar: olm bizimkisi anca beaz penye alır gelir bilmez kırmızı nyin 8 senedir bana seksi gecelik sözü var daha alacak daha alacak delikafadulden:roflol: bu araada senin eray beyefendinin resmini de kısa zamanda bekleyrüz ciciş

ule burdayız işte lülülülülülü
oleyy oleyyy oleyyy

delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

maşallah maşallah canım paşana sanamı benziyo eşinemi bide kendi fotonu koysaydın senide merak ettikhihoyyytnaniknaniklaelaelaelaelae

olmaz aşık neyin olarsınız :roflol::roflol: anacım anam evde de müsait bi ara koyam söz emi, zaten sıpa dumuyo, annanesi geldi diye kndini nazamı çekiyo nedir

yaw ben senin bir yazında gurbetteyiz dediğini hatırladım sanki, demek yanılmışım hemşom benim gel bi öpiim Şeniz ben de honazlıyım da umutlar neresi onu bilmiyom. yıllardır gurbetteyim ben ama en fazla 2 ayda bir giderdim bu zilli sayesinde çıkamadık 5-6 aydır. bahara inşallah

mersi canım.akraba falan yok:çok üzgünüm: kendimi kapana kısılmıs gibi hissediyorum vallasenağlama
hee tayin.kocacımın haziranda tayini cıktı.hamileliğin son 3 ayını ben izmirde yanlız gecirdim.15 günde bir gelirdi herifim.hatta şafak sayar geleceği günün sabahı burda latif babadan "yar gelecek" türküsünü çığırırdım:teytey: ayy ne günlerdi yaaa

len ekim anaları benm kuzu bugun saatte 1 emmek istedi.halada ööle.emdikten sonra bide elini emio.süt gelio galiba yutkunuo emerken.acaba doymuyomu acmı??sürekli ağlıo durduramıyoruz.şimdi babişte.rezene cayınıda içti.uyumuo..yardım edin leeeeeeennn:çok üzgünüm:

hea gelirseniz tanışalım gı, bize de gelin hemi, ben anadan doğma denizliliyim, babam ırlıganlı anam boğaziçi, yanlız b enim oğlan kırık, bi yarı afyonlu bi yarı denizlili kaydirigubbakcemile3

izmirin kızları güzel olrmuş sende güzelmin lem şakkıdı anam benim sıpa da durmuyo dellenecem delikafadulden

cooookk moralim bosuuukksenağlama kuzum olduğu gibi emdiği sütü içtiği rezeneyi kustu.öğüre öğüre.bembeyaz oldu suratısenağlama ekşimsi içinde kahverengi sümüksü sıvının olduğu bir kusmuksenağlama cok telaşlandım korktum üzüldüm.
babamıza göre bişeysi yokmuskötükedihüso bebekler kusarmış:mymeka:senağlama

slm kızlar bebişlerin maşallahları var hepside anaları gibin birbirinden güzel erkeklerde yakuşukluu sositososito
LEYLAcım senin kızın çok kustuğunu söylüyorsun ya canım sık sık gazını çıkar sen onun...midesindeki gazı çıkarmadığı için kusuyordur...bi dene bakalım...mesela memede yarım saat kalıosa 10 dak.bi mutlaka gazını çıkar...sonra yine emzirmeye devam et...gazını çıkarmadan bırakma
CELENcim bizde geçen sene bu zamanlar istanbuldaydık 6 ay kaldık ve ben çoook sevmiştim istanbulu...ilk zamanlar alışamıcam die düşünmüştüm ama gelirkende ağlaya ağlaya geldim...anadoluda yakasında pendikte sahil yolunda oturuyorduk...sen nerde oturuyorsun...umarım zamanla alışırsın. hatta eviminden çektiğim bi fotoğrarafı koyayım senağlama

Eklentiler

• $DSC08172.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 18
üşütmüştür celencim...elleri ayakları buz olduysa kustuktan sonra gazı olduğu için kusmustur.soğukmuydu eli ayağı

bnm evimde bööle biyerde olsa bende severdim.ben sarıgazideyim.allahın köyüsenağlama
üşütmüştür celencim...elleri ayakları buz olduysa kustuktan sonra gazı olduğu için kusmustur.soğukmuydu eli ayağı

elleri doğuk:çok üzgünüm:

hee güselimsenağlama lakin neye yarar kızım hasta kocamda hödük olduktan sonrasenağlama

len olm bbu hödüklerle netcez biz bilmem, bebenin karnını doyurma garik olduğu gibin yatır icik midesi dinensin, ben üle ediom kusunca uyuyup kalıyo, halsi z düşüyo zati, geçmiş olsun anam yaa gelmiş geçmiş etsin allah :Saruboceq:

celen sen bi özel doktor randevu fln verdi demiştin..o doktor özel hastanede mi yoksa kendi muayenehanesinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…