edhak burayaaaaaa yumruk havayaaaaaaaaaaa edhaaaaaak burayaaaaa yumruk havayaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::dance:
maşallah maşallah canım paşana sanamı benziyo eşinemi bide kendi fotonu koysaydın senide merak ettikhihoyyytnaniknaniklaelaelaelaelaealın lemmm bakın da gozunuz yakısıklı gorsun
hayırlı akşamlar kıslar napıyonuz bakalım.leylaşkom kız ne şirin kızın maaşallah.ismi neydi meleğinin?
napıyonuz looooooo
ben yokken fotolar yüklemiş hem bayıldım hem kıskandım valla
iboşum leylacım eylülüm maşallah bebişlereyalnız iki çiçeğe bi böcük kalmış iboşum senin yusuf ben de birazdan fırsat bulursam benim prensimin fotosunu koyıım
zati bütün gün dıardaydık gene oy ben ne gezenti bi karıyım
ama napıım ankara dönüşü ev tamtakır iki yılbaaşı alışverişi yapak dedik kcişimle
bu arada laf aramısda kocişim bana kırmızı iç çamaşırı almış yeni yıl için fantezi yapacağuz ama daha görmedim bakalım aldığını gördüm ama bana vermiyooo
neyse bacular şu gaz olayına da bi el atıım ben göğsümde uyuyunca gaz çıkartmak için uğraşmıyom zati ben bizim paşayı hep yüzüstü yatırıyom öle alıştı bu yüzden kendi kendine alttan üztten çıkarıyo vallam:roflol:
neyse ben şimdi gider iki iş yapam gece gelirim inş
ule burdayız işte lülülülülülü
oleyy oleyyy oleyyy
maşallah maşallah canım paşana sanamı benziyo eşinemi bide kendi fotonu koysaydın senide merak ettikhihoyyytnaniknaniklaelaelaelaelae
ooolummmmmm sonradan olma değil anadan doğma denizliliym ben leynnnn hemi de çalllıyım vallaha :roflol: bu arada böcüğüm iltifatların içün teşekkürü bi borç bilirlem dün ben gezmeye gittim ya hava güzeldi, bugün acayip yağmur yağdı, umutlarda oturuyom ben, bi sis bastı heryer bulut kaplandı gz gözü görmüyodu vallaha, şimcik de yağmır yağıyo, salı günü gece sıcaklık eksilere düşcekmiş :1shok: havalar ısınsa da gezmeye gitsek yaf
mersi canım.akraba falan yok:çok üzgünüm: kendimi kapana kısılmıs gibi hissediyorum vallasenağlamavalla haklısın canm bende 25yıl istanbulda yaşamış biri olarak şimdi bursadan çok memmunum tek derdim annemleri özlemek......geldiğimizde ist.a bi trafik bi stresi insanlar birbirne saygısız herkes biyere yetişme derdinde kaydirigubbakcemile
allah kolaylık versin inş bikaç iyi komşun olur da zorluk çekmezsin yakında akraba falan yok mu görüşebileceğin
hee tayin.kocacımın haziranda tayini cıktı.hamileliğin son 3 ayını ben izmirde yanlız gecirdim.15 günde bir gelirdi herifim.hatta şafak sayar geleceği günün sabahı burda latif babadan "yar gelecek" türküsünü çığırırdım:teytey: ayy ne günlerdi yaaaolm siz izmirlisiniz dimi, ne halt etmeye istanbula geldiniz leyn, tayin nedeniyle filen mi, anam valla ben de her zaman söylerim istanbul görülesi havası koklanası bi şehir ama sadece gezmek için orda buluncaksın, yaşamak için değil, orda yaşamak zorunda kalsaydım kafayı yerdim herhal delikafadulden
yaw ben senin bir yazında gurbetteyiz dediğini hatırladım sanki, demek yanılmışım hemşom benim gel bi öpiim Şeniz ben de honazlıyım da umutlar neresi onu bilmiyom. yıllardır gurbetteyim ben ama en fazla 2 ayda bir giderdim bu zilli sayesinde çıkamadık 5-6 aydır. bahara inşallah
mersi canım.akraba falan yok:çok üzgünüm: kendimi kapana kısılmıs gibi hissediyorum vallasenağlama
hee tayin.kocacımın haziranda tayini cıktı.hamileliğin son 3 ayını ben izmirde yanlız gecirdim.15 günde bir gelirdi herifim.hatta şafak sayar geleceği günün sabahı burda latif babadan "yar gelecek" türküsünü çığırırdım:teytey: ayy ne günlerdi yaaa
len ekim anaları benm kuzu bugun saatte 1 emmek istedi.halada ööle.emdikten sonra bide elini emio.süt gelio galiba yutkunuo emerken.acaba doymuyomu acmı??sürekli ağlıo durduramıyoruz.şimdi babişte.rezene cayınıda içti.uyumuo..yardım edin leeeeeeennn:çok üzgünüm:
izmirin kızları güzel olrmuş sende güzelmin lem şakkıdı anam benim sıpa da durmuyo dellenecem delikafadulden
üşütmüştür celencim...elleri ayakları buz olduysa kustuktan sonra gazı olduğu için kusmustur.soğukmuydu eli ayağıcooookk moralim bosuuukksenağlama kuzum olduğu gibi emdiği sütü içtiği rezeneyi kustu.öğüre öğüre.bembeyaz oldu suratısenağlama ekşimsi içinde kahverengi sümüksü sıvının olduğu bir kusmuksenağlama cok telaşlandım korktum üzüldüm.
babamıza göre bişeysi yokmuskötükedihüso bebekler kusarmış:mymeka:senağlama
bnm evimde bööle biyerde olsa bende severdim.ben sarıgazideyim.allahın köyüsenağlamaCELENcim bizde geçen sene bu zamanlar istanbuldaydık 6 ay kaldık ve ben çoook sevmiştim istanbulu...ilk zamanlar alışamıcam die düşünmüştüm ama gelirkende ağlaya ağlaya geldim...anadoluda yakasında pendikte sahil yolunda oturuyorduk...sen nerde oturuyorsun...umarım zamanla alışırsın. hatta eviminden çektiğim bi fotoğrarafı koyayım senağlama
üşütmüştür celencim...elleri ayakları buz olduysa kustuktan sonra gazı olduğu için kusmustur.soğukmuydu eli ayağı
sarıgazi nereymişş leynbnm evimde bööle biyerde olsa bende severdim.ben sarıgazideyim.allahın köyüsenağlama
elleri doğuk:çok üzgünüm:
hee güselimsenağlama lakin neye yarar kızım hasta kocamda hödük olduktan sonrasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?