gazını çıkarmadan yatırıorum demişsin ya bende dedim belkim ondandır...ilk zamanlar benim oğlanda kusuyordu doktor bebeklerin mide kapakçıkları tam gelişmediği için çıkarırlar yada gazdan dolayı demişti...neyse gelişimi iyiyse sorun yok tabi a.s
çocuk doktorunuz kim hangi hastanede
nassı yani seçme şansın olmayacak mı...avruapa dayatıo böyle olcak die ama bizde nasıl işler bu sistem bilmiorum..Evet cogu zaman emzirip haraket ettimeden yari oturur sekilde koyuyorum ki sarsilinca hep cikiyo bundan sonra cikaririm bakalim biz tekten tip merkezinde ahmet selim diye bi doktora gidiyoduk canim ama artik gidemicez simdi kayseride yeni bi uygulama baslatildi herkese bi aile hekimi vermisler artik kimse istdgi dr gidemiyo sadece aile dr na gidicez eger hastaligimiz onun bransiyla alakali degilse o istedigi dr sevk ediyomus
hoşgeldin canım...çok yakışıklı oğluşun maşallahhBu ne hal kızlar ya sitede problem var heralde iyiki yazmaya kalktık 2 saattir bekliyos derinimi yaptım size tickerdan ay oldu mu acaba çok merak ediyorum eğer olduysa bakın bakalım teyzeleri nasıl oğluşum annesinin yakışıklısı
Evet cogu zaman emzirip haraket ettimeden yari oturur sekilde koyuyorum ki sarsilinca hep cikiyo bundan sonra cikaririm bakalim biz tekten tip merkezinde ahmet selim diye bi doktora gidiyoduk canim ama artik gidemicez simdi kayseride yeni bi uygulama baslatildi herkese bi aile hekimi vermisler artik kimse istdgi dr gidemiyo sadece aile dr na gidicez eger hastaligimiz onun bransiyla alakali degilse o istedigi dr sevk ediyomus
Bu ne hal kızlar ya sitede problem var heralde iyiki yazmaya kalktık 2 saattir bekliyos derinimi yaptım size tickerdan ay oldu mu acaba çok merak ediyorum eğer olduysa bakın bakalım teyzeleri nasıl oğluşum annesinin yakışıklısı
nassı yani seçme şansın olmayacak mı...avruapa dayatıo böyle olcak die ama bizde nasıl işler bu sistem bilmiorum..
kızımı melikgazi hastanesinde mehmet medikoğluna götürüyordum kayseriye gelince...o da yurtdışında görev yapıyormuş artık...bir tane daha vardı melikgazi hastanesinde o da antalyaya geldi...bu yaz 2 ay kayserideydim gebelik takiplerimi güneşten ünal yirmibeş yapıyordu..harika bi doktor şansıma o da antayaya geldi ve doğumumu o yaptırdı... :CüvCüv:
Bu ne hal kızlar ya sitede problem var heralde iyiki yazmaya kalktık 2 saattir bekliyos derinimi yaptım size tickerdan ay oldu mu acaba çok merak ediyorum eğer olduysa bakın bakalım teyzeleri nasıl oğluşum annesinin yakışıklısı
kocişle oğlul uyudu beni uyku tutmadı kalktım geldim valla.....az önce de msn den annemlerle görüştük duygulandım abimlerde çay içiolardı bi an orda olmak istedim of of hasretlik zor valla hala alışamadım 1.5yıl oldu....anneleri yakında olanlar kıymetini bilin valla :çok üzgünüm:
aynen öle özlemcim bende çok öslüorum...hep beraber oldukları zamanlarda acaip özeniorum da napcen iştee :teselli:kocişle oğlul uyudu beni uyku tutmadı kalktım geldim valla.....az önce de msn den annemlerle görüştük duygulandım abimlerde çay içiolardı bi an orda olmak istedim of of hasretlik zor valla hala alışamadım 1.5yıl oldu....anneleri yakında olanlar kıymetini bilin valla :çok üzgünüm:
evet doktor geldi hemde evimin tam karşındaki hastaneye hemde karşılıklı sitelerde oturuoz tam oldu yanii kaydirigubbakcemile3Valla kimse bisey anlamadi biz memnunduk doktorumuzdan gerci buda cok guzel ilgilendi felen ama hayirlisi ben de huma da alfer bey yaptirdi dogumu ikinci bebistede ona gitcektim ama simdi nasil olacak bilmiyom tam bu sistemi anlamadim sende sansliymissin dr pesinden goturmussun
evet ne güzel iştee torunlarını seviorlar torunlarının herhalini görüorlarBurdaki cogu memleketimden ayri bi ben varim hasretlik cekmeyen
Burdaki cogu memleketimden ayri bi ben varim hasretlik cekmeyen
aynen öle özlemcim bende çok öslüorum...hep beraber oldukları zamanlarda acaip özeniorum da napcen iştee :teselli:
ne kadar avunurlarsa avunsunlar keremin yeri başkadır...valla çok zor hele benim gibi sulu gözlüye hepten haftanın bikaç günü ağlarım aklıma geldikçe geçen 10dk annemle telefonda konuştuk gayri ihtiyarı ağlıorum farkedip üzülmesin die konuşmaya çalışıom da eşim gülüo bana sulu dio
annemlere gidince de dönmek mesele nekadar kalırsam kalıyım dönüşte yine musluklar açılıo biyanda annem biyanda ben...şimdi bide torun özlüo kadın onun için daha zor...allahtan abimin kızı olcak yakında onunla avunurlar bizim gelin de hamile 9ocak demiş doktor:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?