gatanın prof uymus.hastanede odası varmıs.16 ocakta gidicez.her ayın 16sına 6 aylık randevu veriyomus.sarıgazi ümraniye cekmeköy ve samandıra civarındacelen sen bi özel doktor randevu fln verdi demiştin..o doktor özel hastanede mi yoksa kendi muayenehanesinde mi
Celen kiz usutmus olabilir bi kere benim kiz da sumuk gibi bisey kusmugunda vardi insallah endiselenecke bisey degildir bide sen rezeneden ne kadar veriyon ki ben bi subardagi suya bi cay kasigi rezene atiyorum kiza iki cay kasigi veriyorum kalanini ben iciyorum suttun gecsin bebege diye
gatanın prof uymus.hastanede odası varmıs.16 ocakta gidicez.her ayın 16sına 6 aylık randevu veriyomus.sarıgazi ümraniye cekmeköy ve samandıra civarında
prof.olması çok iyi celencim ama her zaman her an randevusuzda gidebileceğin bi doktor bulsan daha olur bence...hem aklına bişe takıldımı arar sorarsın.prof.a her zaman nasıl ulaşcan:uhm:
ben kaçanzi.sizide cok öpenzi.bebişim cok huzursuz.gidem basında bekleyem..
merhaba hşgldin yavrussmerhaba kızlar yerimseniben
merhaba hşgldin yavruss
sende hoşgeldin yavruss...bak tam çıkıordum nie öle diorsun olurmu ya öle şeyy gel buraya kaydirigubbakcemile konuş anlat içinii dökk paylaş yalnız kalma...hemşom beniimm Şenizhayırlı akşamlar kızlar.akşamdan beri içide bir hüzün var anlamadım nedense,senağlamafeyzada bunalttı biraz,sıkıntımı paylaşacak ne bir arkadaşım ne bir komşum var:çok üzgünüm:
hayırlı akşamlar kızlar.akşamdan beri içide bir hüzün var anlamadım nedense,senağlamafeyzada bunalttı biraz,sıkıntımı paylaşacak ne bir arkadaşım ne bir komşum var:çok üzgünüm:
sende hoşgeldin yavruss...bak tam çıkıordum nie öle diorsun olurmu ya öle şeyy gel buraya kaydirigubbakcemile konuş anlat içinii dökk paylaş yalnız kalma...hemşom beniimm Şeniz
canım benimm kuzumm olur böyle şeyler...biz bebeklere bebekler bize alışmaya çalışıyor çok zor .. sabret bak anne dediğinde herşeyi unutacaksın ama zor sancılı geçecek bu zamanlar...ağladığı zaman suçu hemen kendinde arama napcan sende istemesin ağlamasını...ayyysenağlamaomuzuna yaslanayımmısenağlamane bileyim bacım bazen bu bebeğe bakamıyormuşum gibi geliyor.ağlayınca hemen susturamıyorum:çok üzgünüm:moralim bozuluyor.sonra annemide ozlüyorumsenağlama
ayyysenağlamaomuzuna yaslanayımmısenağlamane bileyim bacım bazen bu bebeğe bakamıyormuşum gibi geliyor.ağlayınca hemen susturamıyorum:çok üzgünüm:moralim bozuluyor.sonra annemide ozlüyorumsenağlama
evet walla öyle..anneciğim buraya geldiginde burası ne böyle dedi herkes kendi derdine düşmüş...bigün asansör arızalanmış tabi bikaç komşuyla annem merdivenden inerken tanışmış konuşmuş...annemde iyiki asansör bozuldu yoksa kimse kimseye slm vermior demiş...sonra bana doğduluğa geldi bikaç kişi öle bi tanıştık ama arkası gelmedi tabi herkes işinde gücündee....ah canım öyle ya.koca koca aprt,insan yapayalnız kalıyor,
ah canım öyle ya.koca koca aprt,insan yapayalnız kalıyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?