2008 Ekim Anneleri

celen sen bi özel doktor randevu fln verdi demiştin..o doktor özel hastanede mi yoksa kendi muayenehanesinde mi
gatanın prof uymus.hastanede odası varmıs.16 ocakta gidicez.her ayın 16sına 6 aylık randevu veriyomus.sarıgazi ümraniye cekmeköy ve samandıra civarında

küçük biberonun yarısında veriyorum.milupanın.evet leylacım balgamsı sümüksü bişeydi.yarın herifin gönlü olursa sağlık ocağına gidicez.bakalım.
olcaaayyy derinim pek yakısıklıymıs yaaaŞeniz allahım nazarlardan sakınsın bebişimizi:1hug:

benim eşim zaman zaman yurtdışına göreve gidiordu eşimle gidebildiğim zaman bende gidiyordum onunla ama gidemeyince bende soluğu orda alıodum..e şimdi kızım okula başladı yaz tatilinde denk gelirse giderim artık...

ben kaçanzi.sizide cok öpenzi.bebişim cok huzursuz.gidem basında bekleyem..

ben kaçanzi.sizide cok öpenzi.bebişim cok huzursuz.gidem basında bekleyem..

geçmiş olsun celen ayağını falan sıcak tut kendin de üşütmüş olabilirsin sütün üşümüş derler beşiğine sıcak su torbası koy gece boyu sıcak kalsın yumurcak üşüo onlar valla bizim ki nasıl hasta oldu anlamadık heryer sıcak bide ufo açıoz altınnı açarken falan...
şimdi de gözü çapaklandı damla damlatıoz 2gündür hala geçmedi ya

hayırlı akşamlar kızlar.akşamdan beri içide bir hüzün var anlamadım nedense,senağlamafeyzada bunalttı biraz,sıkıntımı paylaşacak ne bir arkadaşım ne bir komşum var:çok üzgünüm:

hayırlı akşamlar kızlar.akşamdan beri içide bir hüzün var anlamadım nedense,senağlamafeyzada bunalttı biraz,sıkıntımı paylaşacak ne bir arkadaşım ne bir komşum var:çok üzgünüm:
sende hoşgeldin yavruss...bak tam çıkıordum nie öle diorsun olurmu ya öle şeyy gel buraya kaydirigubbakcemile konuş anlat içinii dökk paylaş yalnız kalma...hemşom beniimm Şeniz

Kiz ayni bende oyle bazen birileriyle konusma ihtiyacim oluyo kimse yok 14 katli binada oturuyorum ama bi a.llahin kuluda zilimi calmaz karsi komsumla biraz konusuruz bi kac kere gittim kendi hic gelmiyo bende gitmedim sana yemin olsun ayni dairedeki caprazimdaki komsumuda daha hic gormedim kim neci bilmem dusun bes alti otede kapisi var 1bucuk senedir burdayim gormedim zaten bebegi var galiba ki kapiya zile basmayin oglumuz uyuyo yazmis aylardir o yazi duruyo bu bebe hic mi uyanmaz yaaww

sende hoşgeldin yavruss...bak tam çıkıordum nie öle diorsun olurmu ya öle şeyy gel buraya kaydirigubbakcemile konuş anlat içinii dökk paylaş yalnız kalma...hemşom beniimm Şeniz

ayyysenağlamaomuzuna yaslanayımmısenağlamane bileyim bacım bazen bu bebeğe bakamıyormuşum gibi geliyor.ağlayınca hemen susturamıyorum:çok üzgünüm:moralim bozuluyor.sonra annemide ozlüyorumsenağlama

Dbest hosgeldin canim nasil senin bebis bi senin bebisin resmini gormedik kiz yolla da bakalim cimcimeye nazar etmeyiz masallah der felek ve nas suresinide okuruz

ayyysenağlamaomuzuna yaslanayımmısenağlamane bileyim bacım bazen bu bebeğe bakamıyormuşum gibi geliyor.ağlayınca hemen susturamıyorum:çok üzgünüm:moralim bozuluyor.sonra annemide ozlüyorumsenağlama
canım benimm kuzumm olur böyle şeyler...biz bebeklere bebekler bize alışmaya çalışıyor çok zor .. sabret bak anne dediğinde herşeyi unutacaksın ama zor sancılı geçecek bu zamanlar...ağladığı zaman suçu hemen kendinde arama napcan sende istemesin ağlamasını...
annemizi hepimiz özlüyoruz şimdi yanımda olsa anneciğim sarılsam mis gibi kokusunu içime çeksem bende isterdim ama bende çocuklarıma sığındım sende öyle yap birde eşinle konuş paylaş :1hug:

Ay oyle dusunme canim ya cocuk bu aglayacak tabi tek yapabildigi sey aglamak bi yero felanb mi agriyo acaba ama jbazen strtes atmak icin bile aglarlarmis

ah canım öyle ya.koca koca aprt,insan yapayalnız kalıyor,
evet walla öyle..anneciğim buraya geldiginde burası ne böyle dedi herkes kendi derdine düşmüş...bigün asansör arızalanmış tabi bikaç komşuyla annem merdivenden inerken tanışmış konuşmuş...annemde iyiki asansör bozuldu yoksa kimse kimseye slm vermior demiş...sonra bana doğduluğa geldi bikaç kişi öle bi tanıştık ama arkası gelmedi tabi herkes işinde gücündee....
leyla ya ben hayret ettim walla sen öyle komşuluk yok deyince...annemler sabahtan akşama kadar hep birbirlerindeler ...bende orda bitmez komşuluk diordum yanılmışım :çok üzgünüm:

ah canım öyle ya.koca koca aprt,insan yapayalnız kalıyor,

Gercekten oyle ses seda yok issiz bo yerde yasiyorum gibi oluyodu 1 ay felan oldu galiba duymussundur kayseride deprem oldu panikle herkes disari firladik anam bi millet cikti apt dan agzim acikta kaldi dedimki ben bu kadar insanin icinde yanlizmi yasiyosum ya dedim kendi kendime herkes kendi derdinde ne yapcan bacim

Merancim ben bu binada boyle gordum annemlerin komsulari birbirinden cikmaz kim ne yapiyo herkes herseyi bilir evinde pisen yemek mutlaka komsuya gonderilir teyzemlerde oyle ama bura boyle sosyetik garilar gerci kendi aralarinda kahveye birbirlerine gecen varmis da bana kimse gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…