he wallahi öyle...şimdi bide kar yağınca arabaşı muhabbeti yapılır...okeyler oynanır geç saatlere kadar...o sıcacık sohbetler eşliğinde çay içilmezmii ah ulen ahh leylaMerancim ben bu binada boyle gordum annemlerin komsulari birbirinden cikmaz kim ne yapiyo herkes herseyi bilir evinde pisen yemek mutlaka komsuya gonderilir teyzemlerde oyle ama bura boyle sosyetik garilar gerci kendi aralarinda kahveye birbirlerine gecen varmis da bana kimse gelmedi
Dbest hosgeldin canim nasil senin bebis bi senin bebisin resmini gormedik kiz yolla da bakalim cimcimeye nazar etmeyiz masallah der felek ve nas suresinide okuruz
he wallahi öyle...şimdi bide kar yağınca arabaşı muhabbeti yapılır...okeyler oynanır geç saatlere kadar...o sıcacık sohbetler eşliğinde çay içilmezmii ah ulen ahh leyla
kardeşimin pc deyim burda kızımın resmi yok ama beklersen mail hesabımdakini indireyim :1hug:
aranızdaki muhabbete bağlı canım..eğer muhabbetiniz iyiyse güzelce söylersen neden alınsın kiiBi uyutamadim gitti su cadiyi yaaa cildiracam bazen sikiliyorum var ya azicik biri alsa su zilliyi diyom aksamlari babannesi aliyo gezdiriyo goturup uyutuyo bu defada ozluyorum alsam alinirmi acaba bana vermek istemiyo diye dusunurmu diyom
bende çorbasını içiorum...yarın yapayım bak canım istedim şimdii cokacimcoookHe valla nerde o eski gunler yanliz ben arabasi ni yemeyi bilmiyom varya pek yapilmiyi bizde sadaca corbasini iciyom o hamuru yutamiyom
Masallah fistigima beni nazar degmesin boncuga
ay kızlar saolun ya çok güzelsiniz hepinizi çok seviyorum valla.kızı uyuttum geldim bi çorba içip namazımı kılıp yatacağım inş.
arabası ne ola ki :uhm:
allah kabul etsin canım ya bi de ben kılabilsem hep başlıyorum ama bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?