2008 Ekim Anneleri

he wallahi öyle...şimdi bide kar yağınca arabaşı muhabbeti yapılır...okeyler oynanır geç saatlere kadar...o sıcacık sohbetler eşliğinde çay içilmezmii ah ulen ahh leyla

Ya bu site bana tşk de etirmiyo bi msj geldi yetkiniz yok diyor anlamadım yavvvv ÖZLEM tşk ederim cnm oğluşumu beğenmişin çok merci CELEN im sağolasın anacım yakışıklı de mi kızzzzzzz CEMRE ' me ne oldu ay üşüttünmü kızımı ya kıyamam ben ona öp mis kokulumu geçer inşallah dikkat et bidaneme benim bu arada DESTİNA,ÇAKILTAŞI,BIZDIK nerelerde onlarda benim gb firardalar mı ki???Kızlarrrrrrr ALLAH anacıklarınızı başınızdan eksik etmesin onlar sizlere görebileceğiniz uzaklıktalar buna şükredin olur mu???Bakın ben anacığımı artık hiç göremiyorum bide bizim gb olanları düşünün olur mu.Şükredin halinize canlarım... :1hug:

Bi uyutamadim gitti su cadiyi yaaa cildiracam bazen sikiliyorum var ya azicik biri alsa su zilliyi diyom aksamlari babannesi aliyo gezdiriyo goturup uyutuyo bu defada ozluyorum alsam alinirmi acaba bana vermek istemiyo diye dusunurmu diyom

Dbest hosgeldin canim nasil senin bebis bi senin bebisin resmini gormedik kiz yolla da bakalim cimcimeye nazar etmeyiz masallah der felek ve nas suresinide okuruz

kardeşimin pc deyim burda kızımın resmi yok ama beklersen mail hesabımdakini indireyim :1hug:

he wallahi öyle...şimdi bide kar yağınca arabaşı muhabbeti yapılır...okeyler oynanır geç saatlere kadar...o sıcacık sohbetler eşliğinde çay içilmezmii ah ulen ahh leyla

He valla nerde o eski gunler yanliz ben arabasi ni yemeyi bilmiyom varya pek yapilmiyi bizde sadaca corbasini iciyom o hamuru yutamiyom

Bi uyutamadim gitti su cadiyi yaaa cildiracam bazen sikiliyorum var ya azicik biri alsa su zilliyi diyom aksamlari babannesi aliyo gezdiriyo goturup uyutuyo bu defada ozluyorum alsam alinirmi acaba bana vermek istemiyo diye dusunurmu diyom
aranızdaki muhabbete bağlı canım..eğer muhabbetiniz iyiyse güzelce söylersen neden alınsın kii

kimselerbilmez gitti yaff...
bende çıkayım kociş kızı aldı yattı :ecrin_bebek: ,oğlan bana kaldıı ne güzel paylaştık :jeyyar: hepinize iyi geceler uçtumm

ay kızlar saolun ya çok güzelsiniz hepinizi çok seviyorum valla.kızı uyuttum geldim bi çorba içip namazımı kılıp yatacağım inş.

aman maaşallah yerim ben onu.bende kızıma ik defa etek giydirdim pek bi yakıştı anacım okuya okuya bakıyorum ama genede nazarmı deyiyo bilmem ağlayıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…