slm kızlar burda hava çok güssel leyn.sahile go-kart a binmeye gittik ama yalnız olmuorki hafta sonu eşimin arkadaşlarını ayarlıcam hep beraber gitcez iddiasız olmuo kii....sahilde aman Allahım bi köpek 6 tane yavrusu ayağımıza yapıştılar ay ölemi sevimli olurmuş yaw...ben kedi delüsüyüm köpeklerle aram pek yoktur eşim çok sever ama dayamadım mıncık mıncık sevdim ay annesi emziriordu düşünün altısını birden bissürü fotograf çektim...yüklediğim zaman sizede göndercemm kaydirigubbakcemile3
oy celenim oyy olmaz öyle ikinizde aynı şeyleri onaylamak zorundasınız...orta bi nokta bulun...eşin ilerdede böyle davranırsa asıl o zaman işin zor mesela sen cemrenin yapmasına izin vermediğin bişeye eşin izin verirse nasıl olur...ona anlat bunu şimdiden böyle yaparsa ilerde ne olur...sen eğitimcisin benden daha ii bilirsin ama kurallarının arkasında dur sana tavsiyem :enbuyukkk:napıonuz len:smiley-cool: gene kiiimmsecikler yok:sm_confused: nirdesiniz bakemdelikafadulden
özlem gecmiş olsun anam.inşallah cok cabuk ve kereme gecirmeden atlatırsın bu hastalığıa.s.
leylaa napıon gıı bi sen varsın bi ben varım bide halilooo halilo destane:teytey: (sakın atlama espriye:mymeka:)
sabah öküz kocamlan atıstık.sinir edio beni.boguvercem bi gün tenhadakötükedihüso ben cocuğu kucak alıskanlığından vazgecirmeye calısıom bu keyfi yerinde olan ağlamayn cocuğu aldı kucağına.güzellikle bu sekilde yapmöaması gerektiğini bana zor olduğunu sööledim.abooooowww:1shok: senmisin diyen.sevmesine izin vermiomusumda bilmemnede.neyse bıraktı cocuğğu.e kucağa alınmıs ve sonrada bırakılmıs cemre cadısı daha dururmu yıktı ortalığı.. bayılecem ben bu heriften bayıleceeemmmÇok üzgünüm çoook
merabalar kızlar 2 gün yoktum çok şey kaçırdımmı sizleri çok özledim be kızımla gezdik ciciler aldık kuzuma
yok yavru bişiy kaçırmadın topice pek uğramaz olduk bu aralar,msnye de takılmıyoz yanlış anlamayın hea, bu arada ne aldın bakem göstert bize de,
he bu arada karılar aklıma bi formül geldi uygulayın bkem belki işe yarar, benim sıpa hır çıkartınca böyle ben emziriyom memede sakinleştiriyom, azcık kucağımda bekletiyorum iyice tatmin ettikten sonra yatağına yatırıyorum bi süre kendi halinde oynuyo o zaman bi de siz deneyin baaam
hoşgeldin zambakcım...güle güle giysin kızın cicilerinikaydirigubbakcemile3merabalar kızlar 2 gün yoktum çok şey kaçırdımmı sizleri çok özledim be kızımla gezdik ciciler aldık kuzuma
len ne hava yapcem walla bende evdeyim genelde :çok üzgünüm: leyla karusuu hem öle sen kocaya baştan her dediğin he deyip eline kozu verirsen tabi çıkamazsın olm azcık şöyle güzel güzel konuş adamla sıkıldıgını söyle daha fazla alıştırma onu öle..azcık yalnız çık bi dolaş gel senin evin çarşıya pazara çok yakın... :teselli: hem karda gezmek gibisi varmı len...haşır haşır off ne özledim haa senağlama sahil neymiş kii len benim doğdugum büyüdügüm yerin yanında peehh :mymeka:
ööle yapıorum zaten.o emme sarhoşluğu gecince bi bakıo yatmıs:1shok: cığlığı basıodelikafadulden anca gelio kendine:roflol:
Ibolyacim ben zaten aglayinca hemen memeye bas vuruyorum susturmak icin onceden bu taktik bende de ise yariyodu simdi yemiyo almiyo zorlayincada ögggg yapiyo sipanin midesi kalkiyo daha da siddetli agliyo
len ne hava yapcem walla bende evdeyim genelde :çok üzgünüm: leyla karusuu hem öle sen kocaya baştan her dediğin he deyip eline kozu verirsen tabi çıkamazsın olm azcık şöyle güzel güzel konuş adamla sıkıldıgını söyle daha fazla alıştırma onu öle..azcık yalnız çık bi dolaş gel senin evin çarşıya pazara çok yakın... :teselli: hem karda gezmek gibisi varmı len...haşır haşır off ne özledim haa senağlama sahil neymiş kii len benim doğdugum büyüdügüm yerin yanında peehh :mymeka:
len bişe dicemde kafama bişe düşer die korkuom haa :1shok: geçenlerde yine gitmiştik sahile ben dedim ki eşime aşkım dedim ben burda denizi sevmiorum istanbulda daha çok seviyorum deim cümlemi bitirdim ağaçtan kocamanbi dal kafama düştü iimi kafamçokkarıştı benimkide kızıoya istanbulu sevmeme sus sus şimdi ağaç devrilecek dedi....allahın sopasını bırak ağacıda var unutma dedii :mymeka: o gün bugun dilim varmıo istanbulda deniz güzel seviom demeye kaydirigubbakcemile3nasıl sahil neymiş leenn:çok üzgünüm: asıl kar nehiç sevmiyorum bu şehri ösledim ben ismiri yaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?