aman ne işim olacak canımcım kocamın tepesinde bilg.yapsın diye bekliyodum hışımla dedim kızlara laflyalım dedim senin yüzünden kaçmış gb oldu hadi yap şunu diye kızıyorum ya eline bişey geçirmesin orasını burasını kurcalayıp bozuyo ya düşündüğünüz gb değil yanimmmmmmm şimdi bunuda silerlermi ki konu dışımı oldu ya uyudun mu kıs yoksa
herkes yatmaya gitti sanırsam e bari dükkanı kapatayım haydin iyigecelerrrr
yav konuşun siz silcekler diye konuşamıcakmıyız ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende halille tanışsammı acep:uhm::uhm::uhm:
selam bacularrr
bu ne yaaa bi gün girmedim topicimize darbe yapmışlarrr:1shok:senağlama
ule şimdik biz hep ölçüp tartıp mı konuşcezzz üfff hiççç işime gelmez valla en fazla mesacımı silerlerrrr
heyoooo bilin bakalım bu mesac konu içi mi dışı mısırnaşık şey
kızlar benim saçlarım çoook dökülmeye başladı kafayı yiyem pişikolocim bozulcek banyo yapmak istemiyom o yüzden kokucam valla
:uhm:kız iboşum sen bilirsin ne de olsa bilmediğin bi mok yok bu dökülme devamlı mı yoksa benim saçlar bitmeden bi yerde dur dicek miii
bu arada hala regl olmadımm bağlantıı olabilür mü:uhm:
memmun oldum canım bende özlem
ne konuşuyoruz bebeklerin çişi boku maması
herüflerin yaptığı dangalaklıklar
kaynana görümceleirn yaptığı fesatlıklar
en önemlisi kendimiz napıoz ne edioz bilgi ve deneyimlerimizi paylaşıoz dertleşioz fırsat buldkça ben çok giremiom oğlan huysuz bugün babası ilgilenio da netteyim online bi eğitim alıom şirket bide eğitim atamış bana izindeyken onu alıyım da işe başlayınca bide onunla uğraşmayım dedim
arada da buraya bakıom gelen giden var mı diye dersten kaytarıom yanidelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?